KÉRJÜK, GONDOSAN OLVASSA EL AZ ALÁBBI FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET jelen honlap (a továbbiakban: “a Honlap”) használata előtt. Ezek a feltételek a Honlap minden meglátogatása és használatba vétele esetén, továbbá a Honlapon vagy annak révén nyújtott Tartalom (az alábbi meghatározás szerint), információ, ajánlat és/vagy szolgáltatás tekintetében alkalmazandók.

Lógó József E.V. (a továbbiakban „Whey-protein.hu”) jelen honlapjának használója (a továbbiakban „felhasználó”) a Honlap használatával teljes egészében elfogadja jelen feltételeket, továbbá a Honlapra, az internetre és/vagy a világhálóra alkalmazandó minden további törvényt vagy rendeletet. Ha a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hagyja el a Honlapot!

A Whey-protein.hu az itt ismertetett feltételekkel bocsátja a honlapot a felhasználó rendelkezésére:

A Whey-protein.hu nem szavatolja, hogy a honlap minden körülmények között működőképes, naprakész, biztonságos, hibamentes és a felhasználó igényeinek mindenben megfelelő, valamint azt sem, hogy a honlapon található minden információ és tartalom minden pillanatban pontos, de törekszik azok folyamatos és mihamarabbi frissítésére. A Whey-protein.hu szolgáltatásai nem állnak rendelkezésre mindenhol, ahol az a felhasználó igényei szerint elvárható. A Whey-protein.hu fenntartja a jogot a honlapon található információk, tartalom és szolgáltatások bármely pillanatban történő megváltoztatására, bővítésére, törlésére és a hozzáférhetőségének korlátozására.

A honlapon nem található – szándékosan – ártalmas, erkölcstelen, pornográf, becsületsértő, fajgyűlölő, erőszakos, sértő, zaklató vagy bármilyen más okból kifogásolható, illetve törvénybe ütköző, jogsértő tartalom, valamint – szándékosan – nem tartalmaz szoftvervírust vagy bármilyen más olyan gépi kódot, fájlt vagy programot, amely bármilyen számítógépes szoftver vagy hardver, illetve bármilyen távközlési berendezés megsemmisítésére, illetve működésének megszakítására vagy korlátozására készült.

A felhasználó vállalja, hogy nem használja a honlapot levélszemét („spam”), nagyméretű fájlok vagy egyéb olyan információk továbbítására, amelyek bárkinek kárt okozhatnak. Semmilyen módon nem módosítja a honlapot, annak információit és tartalmát. Amennyiben azonban ezek bármelyikét megteszi, úgy kártérítési kötelezettséget vállal a kárt elszenvedőkkel szemben. Ha a felhasználó a honlap használata során bárminemű kárt szenved, viseli annak kockázatát.

A Whey-protein.hu bizonyos esetekben harmadik személy hirdetéseit és más internetes oldalakra történő hivatkozásokat („link”/„hyperlink”) jelenít meg a honlapon. A Whey-protein.hu nem vállal felelősséget e hirdetésekkel, illetve hivatkozásokkal összefüggésben felmerülő semmiféle problémával kapcsolatban sem.

A honlapon található minden információ és tartalom – beleértve a grafikai megjelenést és elemeket is – a szellemi tulajdon védelme alatt áll, ezért tilos azt akár egészében, akár részleteiben bármilyen módon felhasználni, kivéve, ha a felhasználás a honlap céljainak megfelel, azaz a felhasználó saját tájékoztatását szolgálja.

A Whey-protein.hu fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket bármikor módosítsa, a módosítások jelen honlapon történő közzétételével.