A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg!

 

A megrendelt – és raktáron lévő – visszaigazolt termékeket 1-3 munkanapon belül átadjuk a kiszállítást végző futárcégnek vagy saját futárunknak.

A raktáron nem lévő termékek esetében ez a határidő meghosszabbodik azzal az időtartammal, amíg a beszállítótól a terméket át tudjuk venni. Erről értesitőt küldünk.

A futár a felvett csomagokat ezután– Magyarország területén – egy munkanapon belül kézbesíti.

 

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

A fentiek pontosítása érdekében mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben és tájékoztatjuk a beérkezés, illetve az átadás várható időpontjáról.

Szállítási díjak

 

0-10.000Ft rendelési összeg között: 999Ft
10.000Ft-20.000Ft rendelési összeg között: 749Ft
20.000Ft-40.000Ft rendelési összeg között:499Ft
 

Magyarország egész területére 40.000 Ft felett ingyenes a szállítás 15 kilogrammig.

40.000 forint felett a szállítás ingyenes,viszont ha vásárlásod súlya meghaladja a 15 kilogrammot,akkor a vásárlási összegtől függetlenül a szállítási díj minden esetben 499 forint.

Áraink az áfát tartalmazzák!

Egyéb rendelkezések

Több termék megrendelésekor a termékeket egyszerre szállítjuk ki, azaz a kiszállítási határidőt a leghosszabb beérkezési idejű termék határozza meg.

 

Ha a megrendelő a csomag feladása után mondja le a megrendelést, a szállítási költség a megrendelőt terheli.

Szállítási késedelem, illetve a megrendelés részbeni vagy teljes meghiúsulása esetén a tranzakcióval kapcsolatosan a Lógó József E.V. semmiféle felelősséget nem vállal.