titanium whey

SAN 100% Pure Titanium Whey 2270g

13699 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


A 100% Pure Titanium Whey megalkotásának célja a tökéletes protein-formula létrehozása volt, azok számára, akik a minőség legmagasabb szintjét keresik.

  • x Választás törlése
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:20507. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

100% Pure Titanium Whey

Építs izmot és közben égess zsírt!

A fehérje a növekedés alapanyaga, e tápanyag megfelelő mennyiségű és minőségű bevitele nélkül, edzhetsz bármilyen keményen, nem leszel képes izmaid növelni!

A 100% Pure Platinum Whey megalkotásának célja a tökéletes protein-formula létrehozása volt, azok számára, akik a minőség legmagasabb szintjét keresik. Ha izmaid és erőszinted az emberileg lehetséges határokig szeretnéd fejleszteni, akkor a 100% Pure Platinum Whey-re van szükséged!

A 100% Pure Platinum Whey gyors felszívódása és gyakorlatilag tökéletes hasznosulása megteremti azt az anabolikus környezetet, melyre edzések után szükséged van, több mint négy órán keresztül támogatva az izomhipertrófiát.

A 100% Pure Platinum Whey hatékonyságát klinikai tanulmányok bizonyítják!

Egy független klinikai tanulmány során a 100% Pure Platinum Whey speciális protein-mátrixát egyéb protein-formulákkal vetették össze. A vizsgálatban 25 fitness és testépítő versenyző vett részt. A kutatók mérték az alanyok izomtömeg-növekedését, erőszintbeli fejlődését és test zsírszázalékát, a 100% Pure Platinum Whey, placebo és 5 másik „hagyományos” protein formula fogyasztása mellett.

A vizsgálat eredményei szerint a 100% Pure Platinum Whey speciális proteinkeveréke átlagosan 3,2 kg izomnövekedést produkált, miközben az alanyok testzsírszázaléke csökkent!

A placebo fogyasztása mellett nem volt fejlődés tapasztalható, míg az 5 másik protein komplex minimális izomnövekedést indukált.

A SAN a tejsavó-fehérje frakciók ideális keverékével megalkotta azt a tökéletes tejsavó-fehérje mátrixot, mely új standardot állít fel a fehérje-kiegészítés terén. Minden eddigit felülmúló hatékonyság és pokolian finom íz! Ez a 100% Pure Platinum Whey!

A 100% Pure Platinum Whey megváltoztatja azt amit eddig protein-kiegészítőkről gondoltál! Mire vársz még? Itt az idő, hogy megérezd mit jelent az anabolizmus valójában. Töröld ki a szótáradból a katabolizmus fogalmát, indítsd be az izomépítés gépezetét, mi biztosítjuk az alapanyagot, hogy az sose álljon le!

Ajánlott adagolás:

Keverj 1-2 adagolókanál 100% Pure Platinum Whey-t 3-4 dl hideg vízben vagy sovány tejben. Fehérje igényedtől függően fogyassz 1-4 adagot naponta.

 

 

 

 

További információk

Tömeg 2.27 kg
Kiszerelés

2270g

Íz

banán, Cappucino, Csoki, Málna, vanília

  1. Péter
    5 / 5

    :

    Finom ízek, kiváló oldódás, prémium protein.

Írja le véleményét