Activlab Arthreo Free 60 kapszula

2150 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Mennyiség:

SKU:76564. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Activlab Arthreo Free Adagolás: Napi 4 x 1 kapszula lehetőleg étkezés közben. A legjobb hatásért javasolt 7-8 hétig folyamatos szedése.


Védelem a csontoknak, ízületeknek és inaknak

  • védi és erősíti a csontokat regenerálja az ízületeket, ízületi porcokat és az ínszalagokat
  • fokozza az ízületi mozgékonyságot minimalizálja a korosodással járó ízületi kopásokat
  • gyorsítja a felépülést sérülések, zúzódások után

Az Activlab Arthreo Free 4 aktív összetevő egyedülálló kombinációja, melyek segítik az ízületek jó működését. A Glucosamine fő alkotóeleme az ízületi folyadéknak (synovial fluid). A glucosamine hiánya a testben az ízületi folyadék viszkozitásának csökkenéséhez vezet, ezáltal sérülékenyebbé válik az ízület. Glucosamine segíti a az ízületi porc regenerálódását, erősíti és elasztikusabbá teszi, ezáltal javítja funkcióit és mozgékonyságát.

A Chondroitin, a glükozaminnal együtt a porc fő alkotóeleme. Fokozza a proteoglycan szintézisét, amely a porc extracellularis matrixában – a substratumban – történik. Az extracelluláris mátrix mechanikai tulajdonságainak köszönhetően képes a porc a csontok kipárnázására, felfogva ezzel az azt érő behatásokat. Így megvédve tehát a csontot, és az ízületet, könnyebbé teszi a mozgást.

Az MSM (Methylsulphonylomethane) a bioaktív kén kitűnő forrása, amely vegyület befolyásolja a kötőszövetek szintézisét, és épp úgy a kollagénét, mint több más fontos enzimét, antitestét és a glutathionét. A C-vitamin fontos szerepet játszik a kollagén gyártásában és megőrzésében, valamint egy igen erős antioxidáns, amely megvédi a testet a szabad gyököktől, amelyek – egyéb más károk okozása mellett – tönkreteszik az ízületi porcot.

 

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét