Activlab Tcm Powder 500g

3990 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


  • x Választás törlése
SKU:545667878. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Activlab TCM Powder Adagolás:Napi 1 adag (6 gr) 250 ml vízben feloldva. 


A legerősebb formula a világon, amely 100%-ban kiváló minőségű tiszta tri-kreatin malát (TCM). – Magas teljesítmény és energia – Oldható és stabil formája a kreatin – A maximális adag kreatin malát

Activlab TCM Powder Mi ez és honnan származik?

A trikreatin-malát egy összetett molekula, mely kreatin-monohidrátból és almasavból áll. Amint arra a neve is utal, egy almasav molekulához három kreatinmolekula kapcsolódik.

A trikreatin-malát egy fehér, szagtalan por.

 

Hogyan működik, és milyen kutatások támasztják alá működését?

A kreatin-monohidrátot, a trikreatin malát egyik alkotóelemét, glicinből, argininból és metioninből vonják ki. Segíti az ATP (adenozin-trifoszfát) termelődését és körforgását, mely az izomösszehúzódásban játszik jelentő szerepet.

 

A hagyományos kreatinfogyasztásról kimutatták, hogy segít növelni testsúlyt2, a sovány izomtömeget, az izomerőt, az aerob állóképességet, az agyi funkciókat, és az általános sportteljesítményt.

 

Ezenfelül még a kreatin.monohidrát különös hatékonysággal növeli az izomnyomatékot és a robbanékony erőt, magasan tartja a tesztoszteron szintet19, és gátolja a katabolizmust is. Ráadásul biztonságosan és hatékonyan lehet alkalmazni a teljesítmény és a testkompozíció javítására.

Az almasav a Krebbs-ciklusban köztes anyagként játszik szerepet, és segít ellátni energiával testünket.

 

Mikor az almasav és a kreatin-monohidrát trikreatin-malátot alkotnak, az eredmény egy jóval vízoldékonyabb anyag, mely kiküszöböli az emésztőrendszerben elszenvedhető „vesztességeket”, valamint jóval hatékonyaban tud bekapcsolódni az ATP ciklusba. A trikreatin-malát ráadásul jobb biológiai felhasználhatósággal is rendelkezik, mint a kreatin-monohidrát.

 

A trikreatin-malátot használók rendszerint növekvő állóképességről és az intenzív edzések utáni javuló regenerációról szoktak beszámolni.

 

Mikor van rá szükség és mik a hiánytünetei?

A szervezetnek fiziológiai szempontból nincs szüksége a trikreatin-malátra, így hiánytünetei sincsenek.

A sportolók, testépítők viszont hasznopt húzhatnak szedéséből. Férfiak és nők a legváltozatosabb korosztályokból élvezhették már mindazokat az előnyös, életminőséget javító tulajdonságait, melyeket a fentebb már felsoroltunk.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

500g

Íz

blackcurrant, Citrom, grapefruit, kiwi, Meggy, Narancs

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét