amino-anabol

Peak Amino Anabol 240db

10000 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Mennyiség:

SKU:8786589. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Esszenciális aminosavak és zsírok nélkül hamarosan halott lennél.

Keress rá az esszenciális aminosavakra a Google-ban! Találni fogsz 10 féle aminosavat, amelyek egyszerűen nélkülözhetetlenek a tested számára. Esszenciális aminosavak nélkül nem éljük túl. Ilyen aminosavakat tartalmaz az Amino Anabol is!

https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/esszenci%C3%A1lis_aminosav.jpg

BCAA aminosavak brutális dózisban

Ha nem szeretnél az italporokkal vacakolni! Csak profiknak!

Az Amino Anabol a három bcaa aminosavat, az L-leucint, L-izoleucint és az L-valint sport specifikus arányban tartalmazza, amely nem olyan egyszerű, mint aminek tűnik. Edzéskor és után több leucinra van szükséged az izomszintézis elindításához, és nagyobb az L-leucin veszteséged az izomzatodból sport közben, a másik két BCAA aminosavhoz képest.

Két speciális összetevő, a piperin és a fenugreek kivonat, azt biztosítja, hogy az Amino Anabol nagy dózisú BCAA tartalma, fel is szívódjon a gyomrodból. A fenugreek steroidal saponin tartalma pedig be is juttatja a teljes hatóanyag mennyiséget az izomzatodba.

Az elágazóláncú aminosavak (BCAA-k) az esszenciális aminosavak alcsoportja, tehát az életünkhöz nélkülözhetetlenek. A BCAA-k három féle aminosavat jelentenek, ez pedig az L-Leucine, L- Isoleucine és az L-Valin, melyek a sportolók szemszögéből talán a legfontosabb építő anyagok.

Mert a BCAA kapszulák közvetlen a gyomorból, emésztést nem igényelnek, azonnal az izomszövetekhez jutnak!

A proteinporokban lévő természetes BCAA aminosavakat először az emésztőrendszerednek fel kell dolgoznia, majd a legtöbb aminosav a májba kerül, ahol a szervezeted számára szükséges anyagokká alakítod- hormonokká, enzimekké. Ezeket az izomzatod már fel tudja használni.

A BCAA-kból a szervezet saját maga az izomzathoz szükséges mennyiségű Glutamint előállítja!

Képesek egyedüli módon a sejtek közötti térbe hatolni az izomzatban, mely egyenlő az izomzatépítés stimulálásával. Más aminosav ide nem jut be.

Zsírégető tulajdonságukat sem szabad elhanyagolni a BCAA-knak. Legfőképp a hasi részeken és az agyban felgyülemlett toxikus anyagokat távolítja el.

A Peak által kifejlesztett, elismerten a legerősebb BCAA-kiegészítő D-pinitollal, és steroidal saponinnal. 1000mg-os extrém magas dózisú tripla-hatású kapszula!

Mit kell tudnod még az Amino Anabolról?

Az Amino Anabol az úgynevezett BCAA-kat tartalmazza, és az L-alanin aminosavat is. Az Amino Anabolban az L-Leucin : L-Isoleucin : L-Valin sportspecifikus 3,75 : 1,8 : 1,2 arányban van összeállítva, és a hormon szintedet szabályozó módosító fenugreek-kivonatot, és pipeprint is adtunk a termékhez.

A BCAA-k az izomszövetek felépítéséhez nélkülözhetetlenek, tehát nem tudsz izomzatot építeni nélkülük!

Igaz, más életfontosságú aminosavak is léteznek, a BCAA-k a sportolók szempontjából nézve különös fontossággal bírnak! Ezek az aminosavak közvetlenül, és nagyon gyorsan hatnak, a májban nem alakulnak át, ezáltal rögtön a vérkeringésbe kerülnek, ahonnan az izomsejtek fel tudják venni, és beépíteni ezeket az anyagokat.

 

Miért ajánljuk nőknek és lányoknak egyaránt?

Az Amino Anabol, az Amino Anabol Professional és a BCAA Caps kapszulás kiszerelésűek, azaz nem kell italokat kevergetned. Ha Neked kényelmesebb a kapszulás kiszerelés, és nincs lehetőséged, kedved az italporok kevergetésével vacakolni, akkor csak dobd be a táskádba, hogy mindig kéznél legyen és bármikor bevehesd.

Ezek azok a bcaa kiegészítők, amelyek amelett hogy gyorsan felszívódnak, kifejezettenn arra készültek, hogy bárhol és bármilyen körülmények között használhasd őket. Nem egyszer megeshet, hogy nincs időd enni valamit, nincs a diéta során plusz ennivaló nálad– kiváló megoldás ezekre a problémákra a kapszulás kiszerelés.5-6 db kapszula ragyogóan csökkenti az étvágyad, és indulhatsz is tovább!

 

Hogy melyik a neked való? A legdrágább a legújabb fejlesztés. Ha profi szinten diétázol, akkor érdemes a tudomány összes vívmányát kihasználnod.

Ezek azok az előnyök, melyek alátámasztják azt a tényt is, hogy az emberi szervezetben a BCAA-k stabilizálják az összes építő-, és energiafolyamatot, azaz egy  átfogó egészségvédő hatással rendelkeznek a testedre nézve.

Az Amino Anabol gyors felszívódású aminosav kapszula tehát egy non-plus-ultra kiegészítő, melyet minden átlagembernek, nőnek, és férfinak használnia kellene a sporttevékenységek előtt, és után. Már 20 perccel az Amino Anabol bevétele után érezni fogod a különösen erős izompumpálást, és a magasabb erőszintet az intenzív edzéshez.

A legtöbb sportoló glutamint szed, de az Amino Anabol sokkal hatékonyabb. Természetesen a glutamin fontos aminosav, de a természetes biológiai értéke meglehetősen rossz. Kevesebb, mint 10 %-a hasznosul a szájon át bevett glutamin esetében.

Az Amino Anabol BCAA-i közvetlenül a véráramba kerülnek, és a szervezeted maga sokkal több glutamin képes az így bevitt BCAA-kból előállítani.

Az Amino Anabol közvetlenül anabolikus, és erős antikatabolikus hatású is. Ne felejtsd, hogy az izomszövetek 35 %-a a BCAA-kból épül fel, és a szájon át bevett BCAA-k közvetlenül felhasználhatóak az izomépítéshez.

Ugyanilyen fontos hatásuk, hogy a BCAA-k küzdenek az úgynevezett ’downing-transzmitterek’ ellen, melyek az agyban működnek fáradtság esetén. Ezért az Amino Anabol tökéletes kiegészítő ha boxolsz, küzdősportoló vagy, teniszezel, vagy egyéb sportot űzöl, és nagyfokú mentális éberségre van szükséged.

Melyek az Amino Anabol összetevőinek hatásai a szervezedetre tudományos megközelítésben?

 • Az isoleucin a vörösvérsejtek hemoglobinjának felépítéséhez nélkülözhetetlen az emberi testben. Az isoleucin stabilizálja, szabályozza a vércukorszintet, és az energiaszintet.
 • Az isoleucin nagy koncentrációban található meg az izmokban – segíti az izomzatépítést.
 • Az isoleucin csillapítja az izmok remegését.
 • Az isoleucinból a szervezet glutamint tud előállítani, és fehérjéket a működéséhez.
 • A kiegészítőként szedett isoleucint, a megfelelő mennyiségű leucinnal, vagy valinnal együtt kell alkalmazni.
 • A valin szedése enyhítheti az idegességet, mert a valin a neuronok egyik építőanyaga.
 • A valinból szintén glutamint tud előállítani a szervezet.
 • A leucin stabilizálja a megemelkedett vércukor szintet.
 • A leucin sporttevékenység alatt az izmokból szabadul fel, melyből a szervezet alanin aminosavat képez. Ezért leucin hiány léphet fel az edzések folyamán, melyet a kiegészítőként szedett leucin képes helyreállítani.
 • A leucin védi a májat többféle káros behatástól.
 • A leucin hiány kisgyermekekben hipoglikémiát okozhat.
 • A leucin gyorsítja a csontok gyógyulását.
 • A leucin az izmokban történő proteinszintézist stimulálja, tehát gyorsítja az izomzatépítést, a roncsolt izomzat gyógyulását, és stimulálja az izomzat inzulin felvételét.
 • A leucin sportolás után az izmok regenerációját gyorsítja.
 • A leucin enyhíti a fájdalmat (az endorfinok termelődésének gyorsításával).
 • A leucin nélkülözhetetlen építőelem a Schwann sejtek számára, melyek a neuronokat veszik körül az idegrendszerben.
 • A leucin a növekedési hormon kiválasztódását növeli az agyalapi mirigyben.
 • A leucin az inzulin kiválasztódását is serkenti, és az izmok inzulin felvevő képességét javítja.

Mi van még az Amino Anabol-ban a BCAA-k mellett, ami sokkal hatékonyabbá teszi, mint a többi BCAA kiegészítőt?

Piperin: A piperin, egy amid, mely néhány természetes élelmiszerben is előfordul. A legfontosabb tulajdonsága más egészségvédő hatása mellett, hogy kis mennyiségben képes sokféle tápanyag, és gyógyszer felszívódását, és biológiai értékét nagymértékben feljavítani! A hatékonysága a tápanyag milyenségétől függően 30% – 250%!!

Fenugreek kivonat: sterodial saponinok keverékét tartalmazza, a Fenugreek növény kivonata, mely férfiakban a helyes tesztoszteron, nőkben a helyes ösztrogén szintet hozza létre. Bővebben erről a Fenuplast termékünknél olvashatsz.

Tehát mégegyszer: a táplálkozásfiziológiai háttér az Amino Anabol szedéséhez, amit tudnod kell!

 • A BCAA-k az izomzat felépítéséhez nélkülözhetetlen anyagok, tehát nélkülük nem történik az emberi szervezetben izomszövet építés.
 • A BCAA-k közvetlenül, és gyorsan jutnak a vérbe, nem haladnak át a májon, minden más aminosavnál erősebb anabol (izomzatépítő), és antikatabol (izomzatvédő) hatást indukálnak a szervezetben, az anyagcsere folyamatokhoz gyorsan rendelkezésre állnak.
 • A BCAA-k stabilizálják az L-glutamin, és az L-alanin szintet, és gyors, közvetlen hatásuk miatt a véráramban az edzések alatt hatásosabbak, mint a közvetlen glutamin, és alanin kiegészítők, melyek sokkal lassabban, és rosszabbul szívódnak fel!
 • A BCAA-k – főként az L-leucin – javítják az L-alanin, és L-glutamin felhasználást a sporttevékenység alatt, amely miatt tehát nitrogénvisszatartó, antikatabol funkciójuk kiteljesedik. Így a BCAA aminosavak beépítése folyamatosan biztosított a sejtekben.
 • A BCAA-k – különösképpen az L-leucin – gyorsan, és nagy dózisban marad az agy vérereiben, valósággal benyomul az agyba, mely az agy által már elhasznált, fáradt vegyületeket segít gyorsan eltávolítani az agyvelőből.
 • Az L-alanin biztosítja a BCAA-k energetikai működését, és az Amino Anabolban lévő, hozzáadott saponinok az edzéshez szükséges tesztoszteronszintézist stimulálják. A saponinok olyan anyagok, melyek kémiailag hasonlítanak a szteroidokhoz (beleértve a szteroid hormonokat is).

Mit várhatsz el az Amino Anabol alkalmazásától?

Az Amino Anabol gyors felszívódású aminosav kapszula hatásossága nagymértékben függ a táplálkozásod minőségétől, és a további étrend-kiegészítők szedésétől.

Az Amino Anabol képes a edzések alatt elveszített értékes építőanyagok pótlására, illetve biztosítására (anabol folyamatok), mellyel az izomépítő folyamatok egy magasabb fokozaton képesek működni.

Edzés alatt, vagy röviddel edzés előtt bevéve ezek a BCAA-k mint energia-anyagok fognak elhasználódni, valamint a fáradtság érzet ellen küzdve az agyba bejutva, az edzés-intenzitásnak egy többlet “boost”-ot biztosítanak.

Tipp az Amino Anabolhoz:

Ha a munkahelyeden, vagy edzéskor meglehetősen rosszul érzed magad a diéta miatt, vagy fáradt vagy, akkor vegyél be BCAA kapszulákat, vagy Amino Anabolt akár naponta több alkalommal (minimum 5 db kapszulát), esetleg igyál egy kávét, vagy vegyél be egy thermogén zsírégetőt is melléjük. A BCAA kapszulákkal egy ’lágy thermogén’ effektust hoz létre a testedben, mely a fáradságot, és a kedvetlenséget megszünteti.

Tartalom: 240 db 1000 mg-os kapszula / doboz

Fogyasztása: 5 db gyors felszívódású aminosav kapszula kb 20 perccel sportolás előtt, és további 5 db kapszula 20 perccel az edzés megkezdése után, folyadékkal bevéve egy kb 60 kg-os ember esetén.

 

Peak Amino Anabol aminosav kapszula
Eltarthatóság: 2 évig – felnyitás után száraz helyen kell tartani.
Összetevők: Növényi fehérjefrakció (melynek BCAA tartalma >95%!!), L-leucin, kollagén protein, L-valin, fenugreek-kivonat, nikotinsavamid, szójabab-kivonat, kálcium-d-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, cianocobalamin.
Jellemzés: Az Amino Anabol tartalmazza az úgynevezett BCAA-kat, emellett pedig az L-leucin pufferját, az L-alanint, és egy hormonmódosító készítményt, a fenugreek-kivonatot. A BCAA-k nélkülözhetetlenek az izomsejt felépítéséhez, nélkülük nincs izomzatépítés a szervezetben. Jóllehet más életfontosságú aminosavra is szükségünk van, azonban a BCAA-k azok, melyek a sportolók alapfontosságú kiegészítője kell hogy legyenek. A BCAA-k az egyedüli aminosavak, melyek gyorsan, és közvetlen módon felszívódnak, nem bomlanak le a májban, és a véráramból közvetlenül be tudja építeni az izomsejt! Ezen előnyei alapján is egy mondatba sűríthetjük azt a tényt, hogy a BCAA-k az élő szervezetben stabilizálják a mindenfajta építő jellegű, és energia folyamatokat, mely tulajdonága miatt az Amino Anabol minden idők egyik legjelentősebb kiegészítője, melyet minden sportolónak ajánlott szednie.
Kiszerelés: 240 db 1000 mg-os kapszula / doboz. Nettó súly: 240 g
Különösebb tudnivaló: Ez a táplálék kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a a kiegyensúlyozott táplálkozást, és annak túllépése nem javasolt. Gyermekek elöl elzárva tartandó.
Termékleírás: Gyors felszívódású keményzselatin aminosav kapszula, BCAA-kkal, fenugreek-saponinnal, D-pinitollal, és vitaminokkal. Diabetikus élelmiszer intenzív izomterhelésekhez, különösképpen sportolók számára.
Ajánlott adagolás: Vegyél be folyadékkal 5 db kapszulát kb 20 perccel sportolás előtt, és további 5 db kapszulát az edzésed után. Ez az adagolás egy 70 kg-os sportoló esetén érvényes. Ha nagyobb a testsúlyod, arányosan nagyobb mennyiségeket kell használnod.Egyéb tipp: Ha a diéta során már szörnyen éhes vagy, vegyél be 5 db Amino anabol kapszulát. Máris normalizálódni fog a vércukor szinted, az éhség érzet csillapodik/elmúlik és a diétádat sem szeged meg.
Tápértékek 100 g-ban adagonként (10 kapszula)
Energia 384 Kcal / 1630 KJ 38,4 Kcal / 163 KJ
Fehérje 90,8 g 9,1 g
Szénhidrát < 1,0 g < 0,1 g
Zsír 2,3 g 0,2 g
Vitaminok adagonként (10 kapszula) NRV*
Niacin (B3 vitamin) 18 mg 100 %*
B6 Vitamin 2,0 mg 100 %*
B12 Vitamin 1,0 µg 100 %*
Pantoténsav (B vitamin) 6,0 mg 100 %*
Esszenciális aminosavak 100 g-ban adagonként (10 kapszula)
L-leucin 40 g 4.000 mg
L-izoleucin 20 g 2.000 mg
L-valin 20 g 2.000 mg
Speciális összetevők 100 g-ban adagonként (10 kapszula)
Saponin (Fenugreek-ből) 2,0 g 200 mg
D-Pinitol (3-O-metil-D-chiro-inositol szójából) 1,0 g 100 mg
EAN-kód Kiszerelés/súly Íz EAN-szám
Amino Anabol Dose / 240 g / 54 53001 85000 9

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét