Peak Anabolic Protein Fusion 2000g- 2260g

15700 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Az Anabolic Protein Fusion a legújabb tudományos kutatásokon alapuló ismereteket felhasználva lett megalkotva, mellyel a maximális izomzatépítés jöhet létre a szervezetében.

  • x Választás törlése
SKU:205. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A PEAK Anabolic Protein Fusion rövid leírása:

Az Anabolic Protein Fusion a legújabb tudományos kutatásokon alapuló ismereteket felhasználva alkottuk meg, mellyel a maximális izomzatépítés jöhet létre aszervezetében – optimális fehérje keverék, whey protein izolátummal, whey protein koncentrátummal, whey protein hidrolizátummal, és nagyon jól oldódó szója protein izolátummal (gyógyszerészeti tisztaságú). Több klinikai tanulmány is kimutatta, hogy az ilyen whey protein kombináció, és a szója protein az izomzatépítés, és a szervezet hormonkibocsájtására nézve (ösztrodiol/tesztoszteron ráció) pozitív befolyással van mind nők, mind férfiak esetében. Az egy összetevős proteinek nem mutattak ilyen jó eredményeket.

Tuti recept:

Peak proteines palacsinta a kockás hasért

Az Anabolic Protein Fusion szabad aminosavakkal, mint az L-Leucin, L-Glutamin, és L-Arginin, és 10 féle életfontosságú vitamin összetevővel dúsított. A könnyű emészthetőség, és a hatszorosára emelt felszívódás, az Anabolic Protein Fusion beta-ecdysteron, és emésztőenzim (bromelain, papain, és laktáz) adalékainak következménye.

Az Anabolic Protein Fusion a zsíranyagcsere gyorsítása szempontjából is hatékonyabb, mint a whey protein, tehát ha optimális hormonháztartást, izomkeménységet, definíciót szeretne elérni, akkor ez a protein a legmegfelelőbb!

 

Az Anabolic Protein Fusion működése és táplálkozásfiziológiai háttere:

Az Anabolic Protein Fusion olyan aminosav-spektrumot biztosít, amely az izomzatépítéshez szükséges. Tehát stimulálja az anabol (izomzatépítő) hormonokat, a zsírégetéshez alapvetően fontos pajzsmirigyhormonokat (T3, T4), és a növekedési hormon kiválasztást is. Ez a protein a nitric oxid szintézisét is elősegíti a szervezetben, mely a sejteken keresztül folyó vér mennyiségét szabályozza, tehát ez a fehérjepor a zsírmentes, definiált izomtömeg építéséhez a tökéletes választás.

A whey protein izolátum, és a whey protein hidrolizátum rövid peptidjei rendkívül gyorsan felszívódnak, már 15-20 perccel az elfogyasztásuk után a vérben vannak, ezzel megindítva az izomfehérje-szintézist, és az izomzatépítő folyamatokat.

A whey protein koncentrátum az Anabolic Protein Fusion-ban gyors felszívódású fehérje, de nem annyira gyors, mint a whey protein izolátum, és a whey protein hidrolizátum. A whey koncentrátum viszonylag kevés, táplálkozás fiziológiailag értékes másodlagos anyagot tartalmaz, mint az IGF-1 (az inzulinhoz hasonló növekedési faktor), a TGF-ß (átalakító növekedési faktor), a CLA (konjugált linolsav), az immunvédő immunglobulin, és laktoferrin. Ezért a whey protein koncentrátumot az Anabolic Protein Fusionban kiegészítjük a többi whey összetevővel!

A szója komponens az Anabolic Protein Fusionban nem génmódosított, gyógyszerészeti tisztaságú, isoflavon mentes szója protein izolátumból áll. Ez a szója protein izolátum jobban oldódik, mint a normál szója protein, és különösen gyorsan felszívódik. A szója protein ráadásul L-Arginint tartalmaz. A szója izolátum fontos előnyökkel rendelkezik, mint a nitric oxid szintézis stimulációja, és a T3/T4 hormonok szintézisének elősegítése, melyek jobb vérértékeket eredményeznek.

Az izomzatépítés szempontjából tehát kiváló aminosav mérleggel rendelkező proteinport kaptunk, mely a szervezet egyéb működését is előnyösen befolyásolja. Nem utolsó sorban pedig említeni kell a hozzáadott szabad aminosavakat, az L-Leucint, L-Glutamint, és az L-Arginint.

Az Anabolic Protein Fusionban további ergogéneket is hozzákevertünk – beta ecdysteront, emésztőenzimeket – bromelaint, papaint, és laktázt – melyek eme fehérjepor felszívódását, és emésztését segítik, erősítve ezzel annak hatékonyságát, és az izomzatépítés stimulációját.

 

Mit várhatunk el az Anabolic Protein Fusion-tól?

Az Anabolic Protein Fusion komplex fehérjekeverék szabad aminosavakkal, Beta-ecdysteronnal, és emésztőenzimekkel, mely eme összetevők miatt könnyen emészthető, és magas értékű, az izomzatépítéshez különösen jól hasznosuló fehérje. A hormonháztartást, és az anyagcserét is szabályozza (melyre a Whey Fusion nem képes), ezért a kemény, és zsírmentes izomzat felépítéséhez a legjobb protein. Azonban ugyanúgy, mint bármely más táplálék kiegészítő esetében, a hatékonysága nagyban függ az Ön táplálkozásának minőségétől, és esetleges egyéb táplálék kiegészítők fogyasztásától (creatin, aminosavak, ergogének).

Az izom-, és erőnövekedés, nagy mennyiségű, és folyamatos fehérje, illetve aminosav szervezetbe való jutása után indul meg, melyre az Anabolic Protein Fusion valóban képes! Ha Ön a reggeli felkeléskor, illetve az edzés előtt, vagy után elfogyaszt egy Anabolic Protein Fusion turmixot, akkor a véráramba gyorsan, és masszívan aminosavakat juttat. Ezzel a fehérjeporral tehát az izomépítéshez szükséges nagy mennyiségű aminosav szükségletet biztosítani tudja!

Azonban az Anabolic Protein Fusion nem képes az izomzatépítést sokáig fenntartani, hiszen a gyors proteinek jellemzője, hogy gyorsan a véráramba juttatják aminosav tartalmukat, azonban gyorsan ki is ürülnek onnan. Ezért hatékonyságát növelhetjük lassú felszívódású fehérje italok fogyasztásával.

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

2000g, 2260g

Íz

banán, Csoki, eper, Kókusz, Mogyorós Bonbon, Mogyoróvaj, pisztácia, smores, Sütikrém, vanília

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét