Animal Omega 30 pak

9699 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Az Animal Omega a legteljesebb esszenciális zsírsav formula.

Várható kézbesitése 26, March 2018
SKU:0067300. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Esszenciális. Az esszenciális azt jelenti alapvető és kritikus. Az esszenciális azt jelenti, hogy arra nap nap után szükségünk van. Az esszenciális azt jelenti nem nélkülözhető.

A testépítésben a súlyok esszenciálisak, a vágy és motiváció esszenciális, a megfelelő táplálkozás esszenciális. De a sor itt nem ér véget! Az Animal termékcsalád az, ami mindezt teljessé teszi, ami megadja azt, amire a folyamatos és megállíthatatlan növekedéshez szükséged van. Az Animal Pak, Animal Flex, Animal Nitro és Animal Pump alapvető és nélkülözhetetlen termékek a konstans, állandó fejldőséhez! Most pedig egy újabb termékkel bővült a sor! Az Animal Omega a legteljesebb esszenciális zsírsav formula!

Ha kőkemény izmokat akarsz felpakolni, vagy akár zsírt akarsz leadni először az étrended kell felülvizsgálnod. Nem számít milyen céllal vágsz neki, a tökéletes fizikumért vívott csata a diétával kezdődik és ér véget. Más szavakkal azzá vállsz amit megeszel!

A megfelelő táplálkozás az, ami az edzőteremben elvégzett munkát eredményessé teszi. Edzhetsz bármilyen intenzíven, nyomhatod bármilyen keményen, ha az étrended nincs rendben a harc eredménytelen és kiábrándító lesz.

Egyszerű, ha tömeget akarsz növelni rengeteg minőségi kalóriára lesz szükséged, ha pedig zsírt akarsz veszíteni csökkentened kell a tápanyagbeviteled, és még jobban ügyelned kell a minőségre. A sziklakemény izmok építése nem ér véget az edzőteremben…csupán elkezdődik! Ez egy heti hét napos, napi 24 órás kaland!

Ha a diétáról van szó, a legtöbbször alacsony zsír, közepes fehérje, és közepes szénhidrát tartalmú diétákról hallunk. A zsírbevitel megszorítása az egészséges életmód és zsírvesztés alapja…legalábbis az volt. A 80-as, 90-es években a csökkentett-, alacsony zsírtartalmú ételek elárasztották a piacot, egészségesebb és zsírmentesebb fizikumot ígérve. De ahogy teltek az évek úgy vált egyre égetőbb problémává az elhízás. Az emberek kevesebb zsírt fogyasztottak! Így nem is hízhattak el! Igaz? A legkevésbé sem!

Az alacsony zsírtartalmú diéták nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A legfrissebb kutatások szerint az alacsony zsírbevitel nem véd a szív- és érrendszeri problémák, szívinfarktus, stroke vagy épp rákos megbetegedések ellen. Mindemellett az alacsony zsírbevitel negatívan befolyásolja, azon kritikus anabolikus hormonok szintjét melyek meghatározzák egy sportoló teljesítményét és eredményeit.

A történet röviden annyi, hogy a tudomány rácáfolt arra, amit a szakemberek korábban igaznak és hasznosnak véltek. A zsírok nem felesleges háttérszereplők, a szerepük ennél sokkal inkább központi és nélkülözhetetlen. Más szavakkal a zsírok nem önmagukban rosszak!

E következtetés egy felelőtlen általánosítás következménye! Bizonyos zsírok kerülendők, de vannak melyek nem egyszerűen fontosak, hanem nélkülözhetetlenek!

Az esszenciális zsírsavak (EFA) olyan speciális zsírsavak, melyeket az emberi szervezet nem képes szintetizálni, így bevitelükről külső forrásból kell gondoskodnunk.

Csakúgy, mint az esszenciális aminosavakra, és más esszenciális mikroelemekre, vitaminokra, ásványi-anyagokra, bizonyos zsírsavakra is szükségünk van szervezetünk optimális működéséhez. A esszenciális zsírsavak külső bevitele azonban nehézségekbe ütközhet a tipikus nyugati diéta útján. Napjaink átlagos étrendje tömve van növényi zsírokkal, melyekben többek közt ételeinket sütjük, s melyek omega-6 zsírsavak gazdag forrásai. Az omega-6 zsírsavak esszenciális zsírsavak, így bevitelük alapvető és nélkülözhetetlen, azonban nem ez az egyetlen csoportja az esszenciális zsírsavaknak és az egyes csoportok aránya legalább olyan fontos mint azok mennyisége.

Az esszenciális zsírsavak számos pozitív egészségügyi hatással bírnak, így segítik az inzulinszint optimalizálását, fokozzák a termogenezist, anabolikus hatással bírnak, javítják az immunitást, a hormonrendszer egészséges működését, optimalizálják a porsztaglandin szinteket, javítják a sejtintegritást, a sejtek tápanyag felvételét és még sok minden mást.

A testépítők számára az esszenciális zsírsavak döntő jelentőséggel bírnak javítva a szív- és érrendszer egészségét, az anyagcsererét, optimalizálva a hormonszinteket, így alapjaiban határozzák meg a teljesítményt, az izomnövekedést és a zsírégetés folyamatát.

 

Ami a kiegészítést illeti, két típusra kell figyelemmel lennünk, az Omega 3 (n-3) és Omega 6 (n-6) zsírsavakra. Az Omega 9 is fontos, ám nem esszenciális lévén korlátozott mennyiségben a szervezet elő tudja azt állítani.

Az ok amiért az n-3 és n-6 zsírsavak esszenciálisak, az az, hogy a szervezet nem képes kettős kötést létrehozni az omega végtől számított kilencedik szénatomnál kisebb számú szénatomok közt. Ez most valami tudományos hókusz-pókusznak hangzik, de fontos, hogy tudd, hogy ez egy kémiailag determinált folyamat!

 

Ez az a pont ahol az Animal Omega színre lép. Ez nem egy újabb csoda-kiegészítő, nem fog 5 kg izmot pakolni rád egy hét alatt. Ez egyszerűen alapvető és nélkülözhetetlen, mely meghatározza, hogy hosszútávon hová is jutsz és eléred e, amit akarsz.

Az esszenciális zsírsavak megfelelő mennyiségben és arányban, ez az amiről az Animal Omega szól. Ez a legteljesebb EFA kiegészítő a piacon! Minden tasak az n-3 és n-6 zsírsavak precíz keverékét biztosítja, a legmagasabb minőségű forrásokból nyerve. Az Omega 3 zsírsavakat speciális halolajokból nyertük, mint a lazac-, tőkehal-, heringolaj, és olyan növényi forrásokból, mint a lenolaj, hogy az alfa-linolénsav, EPA és DHA tökéletes arányát nyújthassa.

Az Animal Omega emellett biztosítja a kritikus Omega 6 zsírsavakat is, olyan forrásokból, mint a boragó-olaj, ligetszépe-olaj, szezámolaj és a CLA. A linolsav egy újabb esszenciális zsírsav, azonban ahogy korábban említésre került az omega-6 zsírsavak hiánya mai tipikus táplálkozásunkban nem könnyen alakul ki. Ugyanakkor az n-6 zsírsavak speciális formái, mint a gamma-linolénsav vagy GLA, alapvető jelentőségűek egészségünk szempontjából, bizonyos prosztaglandinok és leukotriének színtéziséhez. Ezen speciális összetevők meghatározzák többek közt a gyulladásos folyamatok lefolyását és a fájdalmat.

Egy másik kiemelt n-6 zsírsav a CLA. A CLA vagy konjugált-linolénsav a kapcsolódó klinikai vizsgálatok szerint segíti a zsírvesztést, erőteljes antikatabolikus hatással bír és antioxidáns hatása révén erősíti az immunrendszert. Bár hatásmechanizmusa nem teljes mértékben ismert, a szakemberek szerint a zsír- és fehérje-anyagcsere befolyásolásán keresztül éri el hatását. A CLA nem EFA (természetes formában a húsokban és a tejtermékekben fordul elő jelentősebb mennyiségben), ugyanakkor pozitív élettani hatásai révén fontos elem az Animal Omega zsír komplexének.

 

A szezámin egy másik ilyen kritikus összetevő. A szezámin egy a szezámolajban előforduló lignan, mely a kapcsolódó kutatások szerint segíti s zsírvesztést a máj és vese egészséges működését és a vérzsír-profil optimalizálását.

Mindezen kritikus elemeket az Animal Omega egy speciális szállító rendszere teszi teljessé, tökéletes felszívódást és maximális hasznosulást garantálva. Az L-karnitin, lipáz és lecithin gondoskodik az omega-3 és omega-6 zsírsavak garantálják a formula hatékonyságát.

Egy másik kiemelt és kritikus adalék az Animal Omega antioxidáns komplexe. Az A-, D-, E-vitamin megóvják az esszenciális zsírsavakat, így minden EFA kiegészítő kritikus elemei.

Összefoglalva az Animal Omega minden testépítő alapvető és esszenciális tápanyaga. Az omega-3 és omega-6 to zsírsavak tökéletes mennyiségét és arányát biztosítva fokozza az izomépítést és a zsírvesztést! Javítja a szív- és érrendszer egészségét, az immunitást, az általános egészségi állapotot és közérzetet. Nem változtatja meg a tested máról, holnapra, de kritikus és nélkülözhetetlen eleme hosszú távú céljaid elérésének!

Az Animal számára a legjobbnak lenni nem választás kérdése, nem egy múló ábránd. Csak úgy, mint a kiegészítői, ez esszenciális és alapvető!

Az EFA kiegészítés az Animal Omegával kezdődik és ér véget!

Válogatott összetevők

Halak és növényi olajok: Lazac, tőkehalmáj, hering, makréla, szardínia, boragó-olaj, lenmag, Ligetszépe-olaj, sáfrány-olaj, szezamin

Kulcs zsírsavak: Alfa-linolénsav (ALA), Konjugált-linolénsav (CLA), Dokozahexaénsav (DHA), Gamma-linolénsav (GLA), Eikozapentaénsav (EPA), Linolsav (LA)

Adagolás:

Fogyassz napi 1-2 tasak Animal Omega-t egyéni szükségleteid függvényében. Napi egy tasak általában elegendő, elit sportolók 2 tasakra emelhetik a napi adagot.

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

30 pak

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét