Animal PM 30 csomag

11800 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Pihenés és regenerálódás felső fokon.

Várható kézbesitése 18, January 2018
SKU:00673099. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A legújabb éjszakai növekedésserkentő, amely alvás közben szabályozza a szervezet anabolikus környezetét. A keményen edző szervezet így a megérdemelt maximális kikapcsolódás alatt a fokozott regenerálódásban és gyorsabb izomfejlődésben is részt vesz.

Az Animal PM komplex készítmény az igazi sportolók számára. Egy csomag, amely több tabletta kombinációja révén indukálja az alvás elmélyítését, az immunrendszer működésének támogatását, és hatással van a test környezetére. A maximális pihenés idején így a szervezet az AnimalPM segítségével több növekedési hormont (GH) állít elő.

A készítmény további pro-növekedés serkentő összetevőket tartalmaz a szövetek regenerálódásának és további fejlődésének támogatására.

Az AnimalPM-et az 1977-ben alapított Universal Nutrition mutatja be, amely az étrend kiegészítő iparágban nemcsak az Animal sorozatnak köszönhetően vívott ki olyan előkelő helyet a sportolók több generációján keresztül, amely a magasra értékelt, színvonalas termékek garanciája lett.

Mélyebb alvást, maximális ellazulást ezek a növényi kivonatok biztosítanak: macskagyökér, kamilla, komló. A minőségi éjszakai alvásnak a kemény edzés után a fáradt szervezet alapos regenerálódásában kulcsfontosságú szerepe van. Ezek a növényi összetevők L-dopa aminosavval vannak kiegészítve (Macuna pruriens-ből). Ez az agy véráramában dopaminná alakul. Serkenti az idegsejtek és a növekedési hormon képződését, egyfajtaképpen “tonizálja” az idegrendszert. További alkotóelem az L-Theanin, a koffein élettani ellentéte. Támogatja a GABA neurotranszmitter képződését. Javítja a figyelmet, koncentrációt és a tanulási képességet. Feloldja a fizikai stresszt. Hozzájárul a szervezet biológiai egyensúlyához, elősegíti az agy öngyógyító folyamatait és relaxációját.

A készítmény serkentő egysége 3000mg hatóanyagot tartalmaz egy Gh növekedési hormon felszabadulását támogató vegyületben.

Az arginin és ornithin mára már klasszikusnak számító kombinációban, még hatékonyabb hidroklorid és alfa ketoglutarát formában GABA, GPC és L-triptophannal kiegészítve.

Az „Immune and Recovery Complex“ szabad formájú aminosavak keveréke. Humanofortot is tartalmaz – marhahúsból kivonva, amely a növekedési faktorok teljes spektrumát képviseli, IGF-1 és IGF-2 -vel egyetemben. A komplexet a magnézium, cink, B6 vitamin ZMA néven ismert kombinációja egyensúlyozza ki.

Az Animal PM tehát a hatóanyagok tökéletesen megtervezett kombinációja révén anabolikus növekedési faktorokkal egyetemben biztosít nagyobb kényelmet, mélyebb, pihentetőbb alvást.

Adagolás:

Fogyassz 1 tasakkal 30-45 perccel elalvás előtt éhgyomorra. Ha lefekvés előtt fehérje turmixot fogyasztasz, akkor várj 30 percet az elfogyasztása után, mielőtt bevennéd az Animal PM-t.

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

30 pak

 1. Hanusi Milán
  5 / 5

  :

  Ez a termek egy komplex formula. Senki se várjon robbanásszerű hatást.
  Lassan, folyamatosan napról – napra hat.
  Tartalmaz GH hormonszintnövelőket, zma-t, animal nitrot (EAA amino, plusz Glutamin) és alvássegítő összetevőket.
  Ha az alap kiegeszitok megvannak, mar csak erre van szukseged, es nem sajnalsz jo sok penzt beleolni a testepitesbe, akkor szeretettel ajalnom
  De olcsobban nem nagyon lelsz mas oldalon

 2. hmilan92
  5 / 5

  :

  Ez a termek egy komplex formula. Senki se várjon robbanásszerű hatást.
  Lassan, folyamatosan napról – napra hat.
  Tartalmaz GH hormonszintnövelőket, zma-t, animal nitrot (EAA amino, plusz Glutamin) és alvássegítő összetevőket.
  Ha az alap kiegeszitok megvannak, mar csak erre van szukseged, es nem sajnalsz jo sok penzt beleolni a testepitesbe, akkor szeretettel ajalnom
  De olcsobban nem nagyon lelsz mas oldalon se

Írja le véleményét