Animal Pump 30 csomag

13849 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Profi testépítőknek és erőemelőknek – Azoknak akik szeretnének teljesítményt növelni – Testépítőknek akikre nem hat a kreatin – akik unják a szokványos kreatin formulákat.

Várható kézbesitése 20, March 2018
SKU:403. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Animal Pump. Az összetett, “minden egy csomagban” szempontnak fellelhető Pump formula.

Nincs ehhez hasonló érzés, Igazi Pumpálás. Szenzációs érzés, ami lehetővé teszi, hogy visszatérjünk az edzőterembe nap, mint nap és évről folytonosan. Igen, ismerjük be, ez egy függőség. A Pump azonban több mint egy szétáradó érzés, ez az izomnövekedés alapja. Minden egyes kilökés, minden ismétlés tápanyagokban gazdag vérrel látja el a dolgozó izomsejteket és táplálják azt. Ez a fajta sejtméret növekedés indítja el az anabolikus folyamatokat. Az Animal Pump a creatine sokszor bizonyított alapjaira épít. Nem vitás, ez egy olyan nagy teljesítményű táplálékkiegészítő, ami átsegít az eddigi korlátokon, a berögződött megszokásokon. A napi creatine adagon felül, ami egyedülálló összeállításban található meg ebben a termékben (MCC – Magnesium Creatine Chelate, CEE – Creatine Ethyl Ester és TCM – Tricreatine Malate), is fellelhető.

Komplex formula mert:

– NO Blast komplex

– Energetizáló komplex

– Immunrendszer erősítő és antioxidáns hatású

– Hatékony sejtméret növelő

Az Animal Pump teljes, összetett a szükségletek szerint precízen adagolt egy könnyen kezelhető csomagban. Azok az idők már elmúltak, hogy három-, négyféle terméket kell beszedni. Csak egy csomag Pump naponta és minden a helyén van, nincs ámítás, nincs félrebeszélés. Törj előre, eddz ahogyan az Animal stílus ezt elvárja és az Animal Pump™ megteszi a magáét.

Ajánljuk:

– Profi testépítőknek és erőemelőknek

– Azoknak akik szeretnének teljesítményt növelni

– Akik unják a szokványos creatine formulákat

Felhasználási javaslat:

Fogyassz napi egy csomagot. Edzés napokon vegyél be egy pakkal 30 perccel edzés előtt, lehetőleg éhgyomorra. Pihenőnapokon reggel éhgyomorra vegyél be egy csomagot.

Összetevők:

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

30 adag

 1. hmilan92
  5 / 5

  :

  Nem minden edzés alkalmával használom , mert akkor gyorsan hozzászokik a szervezetem és pár nap folytonos használat után nulla 🙁 De ha az ember odafigyel és nem mindig tolja, akkor hozza amit kell! Durrant, erőben is ott van és a kitartásom is növekszik!

 2. Horváth Tamás
  5 / 5

  (verified owner):

  Én minden edzés előtt használom és eddig nagyon bevált. Csak ajánlani tudom

 3. Tóth Péter
  5 / 5

  (verified owner):

  Igazi bedurranás! Bedobod edzés elött és lezavar a terembe….erőben hozza azt amit kell!

Írja le véleményét