Animal Stak 21 pak

13100 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Anima Stak Súlyemelőknek, akik a természetes anabolikus határokat keresik. Sportolóknak a prohormonok megelőzéséhez. Mindazoknak, akik optimalizálni kívánják sportteljesítményüket.

Várható kézbesitése 21, March 2018
SKU:404. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Tesztoszteron…Animal Stak

Animal Stak : Minden erről szól. Egy felnőtt férfi szervezetében összesen nagyságrendileg 300-1000 ng/dl a kötött tesztoszteron mennyiség. Ha az megfelelő lenne számunkra akkor nem lenne semmi gond. De sajnos nem ez a helyzet. Nagy különbség van. A kötött és a szabad tesztoszteron között. Az összes mennyiségnek csupán a töredéke, 2% található meg aktív kötetlen formában a szervezetben. Ezért hiába van a szervezetedben 700ng/dl teljes tesztoszteron, ebből csak 7ng/dl a szabad tesztoszteron a mi képes behatolni a sejtbe és kötést létrehozni egy androgén receptorral.

A nagyobb rész valahol másutt hoz létre kötéseket a szervezetben és így nem tudja elősegíteni az izomnövekedést. Olyan, mintha egy nagy ajtó mögé lennének bezárva. Felmerül a kérdés, mit kellene tenni ahhoz, hogy a szervezetünkben fellelhető tesztoszteron maradék 98%-át is hasznosítani tudjuk? Ez egy jó kérdés. Ha ennek megfejtenénk a megoldását, ez minden eddigit felülírna. De térjünk a lényegre, megalkottuk az Animal Stak-t, hogy hasznosítani tudd azt a 98%-ot, aminek eddig nem volt haszna.

 

A férfiakban a tesztoszteront a herék és a mellékvese kéreg termeli. Amint kiválasztásra került transzport fehérjékhez kötődik mint pl. a cortisol kötésű globulin, nemi hormon kötésű globulin (sex hormon biding globulin SHBG) és albumin. A tesztoszteron gyengén kötődik az albuminhoz és a cortisol kötésű globulinhoz. De erős kötéssel kapcsolódik az SHBG-hez.

A gyenge kötéseket fel lehet bontani. Tehát a szabad tesztoszteront és a gyenge kötésű tesztoszteront tekinthetjük a hozzáférhető halmaznak. Az SHBG-hez kapcsolódó tesztoszteront már nem tekinthetjük annak, hiszen az erős kötést nem lehet feloldani és így nem tud más kötést létrehozni, androgén receptorral.

 

SHBG a májban keletkezik. Nagy affinitással bír a tesztoszteron felé. A tesztoszteron és az SHBG antago¬nisztikusak egymással szemben. Az SHBG szintben bekövetkezett változások jelentős mértékben befolyásolják a bioaktív tesztoszteron szintet (szabad ill. Albuminhoz kö¬tődő tesztoszteron frakciók). Általánosságban, ha az SHBG szint emelkedik, a szabad tesztoszteron koncentráció az össz tesztoszteron mennyiséghez képest csökken. És fordítva. Így ha a szabad tesztoszteron szint emelkedik, az összes tesztoszteron szint is megnő és lecsökken az SHBG szint. Ami fontos, hogy ha az SHBG szintet lecsökkentjük, akkor az össz tesztoszteron szint is megemelkedik és ennek kapcsán a bioaktív tesztoszteron mennyiség is megnő. Bioaktív tesztoszteron a varázsszó.

 

SHBG szinten kapcsolatban van az ösztrogénnel (a nőkben magasabb az SHBG szint mint a férfiakban). Az ösztrogén stimulálja az SHBG termelődést. Mivel a tesztoszteronhoz könnyebben kapcsolódik, mint az ösztrogénhez a megemelkedett SHBG szint könnyen kiválthatja az ösztrogenizáció tüneteit. Ez nem frankó. Mivel az SHBG-nek ilyen jelentős a hatása az ösztrogénre és a tesztoszteronra, a nehézatléták érdekévé vált, hogy kontrol alá vonják az SHBG szintet, a maximális izomnövekedés érdekében. Azt se feledjük, hogy az SHBG szint a kor előrehaladtával is emelkedik és összhangban van a csökkenő tesztoszteron szinttel.

 

Mindezek alapján megalkottuk az Animal Stak -et, hogy kiaknázzuk a szervezetben levő lehetőségeket. Ahogyan azt korábban említettük az SHBG szint csökkentésével növelni tudjuk az aktív tesztoszteron mennyiséget. A sza¬bad tesztoszteron nagyon fontos a méret és az erőnövekedéshez. Ahhoz hogy csökkenteni tudjuk az SHBG szintet, meg kell növelnünk a szervezet saját tesztoszteron termelő képességét. Ugyanakkor az Animal Stak -ben levő egyéb hatóanyagok megakadályozzák a tesztoszteron DHT-vé történő konverzióját, és gátolják az aromatizációt azért, hogy csökkenjen az ösztrogén szint. Így lesz teljes az Animal Stak hatása. Természetes tesztoszteron termelő mechanizmust segíti elő a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamat oldaláról megközelítve. Ha készen állsz tovább lépésre, itt az ideje az Animal Stak -nek.

 

Ajánljuk:

Súlyemelőknek, akik a természetes anabolikus határokat keresik.

Sportolóknak a prohormonok megelőzéséhez.

Mindazoknak, akik optimalizálni kívánják sportteljesítményüket.

 

Animal Stak Felhasználási Javaslat:

Napi egy csomag fogyasztható három egymást követő héten. Edzésnapokon 30 perccel edzés előtt javasolt a bevitele. Pihenő napokon éhgyomorra, étkezések között.

Legeredményesebb a használat, ha a három hét eltelte után egy hét kimarad a szedésben.

Az Animal Stak  készítmény együtt alkalmazható az Animal Pak-al.

 

Ne lépd túl a javasolt napi bevitel mennyiséget!

 

A megnövekedett teljesítmény és erőszint miatt javasoljuk a ciklus alatt az Animal Flex komplex ízületvédő használatát, hogy kizárjuk vagy minimálisra csökkentsük a nagy súlyok használata miatt esetlegesen fellépő sérülésveszély kockázatát!

 

Összetevők:

Animal Stak Háttérinformációk:

 • Ang HH, Cheang HS. Effects of Eurycoma longifolia jack on laevator ani muscle in both uncastrated and testosterone-stimlated castrated intact male rats. Arch Pharm Res 2001; 24(5): 437-40.
 • Ceda GP, et al. Alpha-glycerylphosphorylcholine administration increases the GH responss to GHRH of young and elderly subjects. Horm Metab Res 1992; 24(3): 119-21.
 • Gauthmaman K, et al. Aphrodisiac properties of Tribulus Terrestric extract (protodioscin) in normal and castrated rats. Life Sci 2002; 71(12): 1385-96.
 • Gauthaman K, et al. Sexual effects of puncturevine (Tribulus terrestris) extract (protodioscin): an evaluation using a rat model. J Altern Complement Med 2003; 9(2): 257-65.
 • Hartoma R. Serum testosterone compared with serum zinc in man. Acta Physiol Scand 1977; 101(3): 336-41.
 • Hunt CD, et al. Effects of dietary zinc depletion on seminal volume and zinc loss, serum testosterone concentrations, and sperm morphology in young men. Am J Clin Nutr 1992; 56(1): 148-57.
 • Iwasaki K, et al. Effects of ornithine or arginine adminstration on serum amino acid levels. Biochem Int 1987; 14(5): 071-6.
 • Manni A, et al. Bioavailability of albumin-bound testosterone. J Clin Endocrinol Metab 1985; 61(4): 705-10.
 • Moncada S, Higgs A. The L-arginine-nitric oxide pathway. N Engl J Med 1993; 329: 2002-12.
 • Om AS, et al. Dietary zinc deficiency alters 5 alpha-reduction and aromatization of testosterone and androgen and estrogen receptors in rat liver. J Nutr 1996; 126(4): 842-8.
 • Philippi H, et al. Simultaneous stimulation of growth hormone, adrenocorticotropin and cortisol with L-dopa/L-carbidopa and propranolol in children of short stature. Acta Paediatr 2000; 89(4): 442-6.
 • Prasad AS. Zinc deficiency in human subjects. Prog Clin Biol Res 1983; 129: 1-33.
 • Prasad AS, et al. Zinc status and serum testosterone levels in healthy adults. Nutrition 1996; 12(5): 344-8.
 • Suminski RR, et al. Acute effect of amino acid ingestion and resistance exercise on plasma growth hormone concentration in young men. Int J Sport Nutr 1997; 7(1): 48-60.
 • Vermeulen A, et al. A critical evaluation of simple methods for the estimation of free testosterone in serum. J Clin Endocrinol Metab 1999; 84(10): 3666-72.
 • Wheeler MJ. The determination of bioavailable testosterone. Ann Clin Biochem 1995; 32(Pt 4): 345-57.

 

Tribulus Terrestis Rövid áttekintés

Összegzés

A tribulus egy gyógynövény, ami potenciális “proszexuális” hatásának köszönheti népszerűségét – ez a szexuális teljesítőképesség fokozását jelenti a férfiak esetében és a libidó stimulálását mindkét nemnél. Manapság a teljesítménynövelő kiegészítők táborához csatlakozott, mivel növeli a természetes tesztoszteron szintet – ezzel együtt pedig népszerűségét is a sportolók, súlyemelők, és idősebb emberek körében.

Egyéb elnevezések

Puncture vine, királydinnye.

Előfordulási helyek

Ez a gyógynövény a mérsékelt égöv trópusi területein nő.

Hatása a teljesítmény fokozására

Miért használják a sportolók a tribulus terrestrist?

A tribulus széleskörű népszerűségét azóta szerezte a sportolók között, mióta a szteroidokat betiltották az olimpiákon és a nemzetközi versenyeken, és így anélkül kell növelni a tesztoszteron szintet, hogy mesterségesen stimulálnák a hormonszinteket. Ahogy a tribulus híre és hatásai kiszivárogtak, gyorsan elterjedt. Még ha az “izom-és erőnövelő hatásra” vonatkozó kutatások lassan is haladnak, a tribulusról még mindig azt tartják, hogy közvetve növeli a tesztoszteron szintet, ami sovány izomtömeg növekedéshez vezet, így tartva magát a sportolók által használt kiegészítők élmezőnyében.

Hogyan segíti elő az izomtömeg növekedést és regenerálódást?

 • Növeli a természetes tesztoszteron termelést anélkül, hogy mesterségesen stimulálná a hormonszinteket, így segítve az izomtömeg növekedést

Hogyan járul hozzá a hosszú élethez

 • Növeli a férfiak potenciáját és potenciálisan hatásos az impotencia és a sterilitás ellen

Egészségügyi előnyei

A tribulus terrestris hiánytünetei

Nincsenek ismert hiánytünetei.

Felhasználási lehetőségek

Kutatások alapján a tribulus terrestris a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:

 • Erekciós problémák
 • Sterilitás
 • Alacsony libidó
 • Alacsony energiaszint
 • Vese-és májbetegségek (főleg kövek)

Részletes ismertetés

További tudnivalók

A Tribulus terrestrist nem igazán ismerte a nyugati világ napjainkig, amikor is a keleti atléták egyik “titkos fegyvereként” bukkant fel. Az elmúlt évszázadok során “proszexuális” anyagként használták orvosi célokra, hogy kezeljék az impotenciát, és az ősi Ayurvédikus gyógyászatban, a görög gyógyászatban és a kínaiak gyógyászatban is fiatalítószerként használták, leginkább vízhajtó tulajdonsága folytán.

Bár a kutatások elég szegényesek e téren, továbbra se csökkent népszerűsége az erőatléták és testépítők körében, a tesztoszteronszint természetes úton történő növelése érdekében.

Természetes tesztoszteron termelés

Sajnos nagyjából úgy 40 éves kor után az öregedés természetes folyamata hatással van szexuális teljesítőképességünkre és a vágyra, és számos fiziológiai változást idéz elő testünkben. Szervezetünk működése lelassul, és kevesebb hormont termel, ami a tesztoszteronszint jelentős csökkenését okozhatja – ez a hormon befolyásolja a férfi és női szexuális aktivitást.

A jelek szerint a tribulus növeli az agyalapi mirigy luteinizáló hormon szintjét (röviden, LH), ami a tesztoszteronszint szabályozásáért felelős. Pontosabban, az LH viszi az üzenetet a testnek, hogy növelje a természetes tesztoszterontermelést – így növelve a férfiakban a szexuális aktivitást. Elméletileg a tribulussal történő kiegészítés növelheti tehát a tesztoszteronszintünket, ami pedig a test izomnövelő képességét növelheti.

Bár egy kutatás 30%-os tesztoszteronszint növekedést mutatott ki 750 gramm tribulustól, nincsen az izom-ill. erőnövekedést alátámasztó dokumentált adat. Egy másik kutatás a luteinizáló hormon 72%-os növekedését és 41%-os tesztoszteronszint növekedést mutatott ki. Ugyanakkor itt sem dokumentáltak erő-ill. izomtömeg növekedést.

Szexuális teljesítőképesség

A tribulusnak kimondott hatása van a szexuális funkciókra: klinikai kísérletek világosan kimutatták, hogy növeli a libidót és stimuláló hatása is van, növelve a szexuális teljesítőképességet férfiak és nők esetében egyaránt. Igazság szerint ezt a növényt évszázadok óta a szexuális teljesítmény fokozására használják, és kutatások igazolják, hogy csökkenti a sterilitást a nők és az impotenciát a férfiak esetében, valamint a libidócsökkenést mindkét nem esetében. Egy kutatás tesztoszteronszint növekedést és 71%-os libidónövekedést és szexuális reflexnövekedést mutatott ki olyan esetben, mikor teljes libidócsökkenés volt korábban.

Szintén jelentős volt a mellékhatások hiánya a szexuális hormonok mesterséges stimulációja után, pl. anabolikus szteroid használat után. Néhány kutató szerint a tribulus használata jóval ígéretesebb, mivel egyensúlyban tartja a hormonszinteket.

Egyéb előnyök

Bár a kísérletek eddig csak állatokra korlátozódtak, néhány tudós végzett klinikai kutatásokat, melyek alapján a tribulus csökkenti a koleszterinszintet, segítik a máj működését, a vizeletkiválasztást, és a szív-és érrendszert, sőt, még a hangulatot is fokozza. A legújabb kutatások egyike, melyet indiai kutatók végeztek 1993-ban, 45%-os általános hangulatjavulást mutatott ki azoknál, akik elveszítették az általános érdeklődésüket az élet dolgai iránt, és fáradtságot éreznek.

Egy másik lehetséges előnye az, hogy gyenge vízhajtóként segít abban, hogy a víz távozzon a testünkből. Erre a célra már évszázadok óta használják, mivel képes “kitisztítani” vagy megfiatalítani testünket, valamint biztonságos és hatásos is egyben.

Mi az igazság?

Bár az anekdoták eme gyógynövény tesztoszteronszint termelésre vonatkozó hatásáról igen pozitív hangvételűek, a kutatások még nem erősítették meg ezt az optimista álláspontot. Ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatjuk férfiak esetében a szexuális életre, impotenciára, sterilitásra, illetve mindkét nem esetében a libidóra gyakorolt hatását. Ezek a tények nyilvánvalóvá teszik, hogy ez a növény jó hatással lehet “házaséletünkre” – megnöveli a szexuális étvágyat férfiak és nők esetében egyaránt.

Felhasználási javaslatok

Mennyiség

Néhány kutató 250-750 mg (40% furostanol szaponinra standardizált) tribulust ajánl, míg mások nagyobb, 750-1250 mg-os mennyiséget javasolnak naponta. Bár még nem teljesen világos, hogy mi az “optimális” felhasználás mértéke, a bizonyítékok alapján napi 750 mg bevitele pozitív eredményre vezethet.

Időzítés

A Tribulus terrestrist étkezésekkel együtt, naponta több részletben ajánlott fogyasztani.

Tipp

A kutatók javasolják a ciklizálást a tribulus szedésénél. Egy tipikus ciklus 6-8 hét használatból és 2-4 hét szüneteltetésből áll.

A Tribulus Terrestris szinergistái

Néhány kutató javaslata alapján a DHEA és egy androstenedion-típusú kiegészítő szignifikánsan növelheti tesztoszterontermelést növelő hatását. Tartsuk azonban észben, hogy ezek hormon prekurzorok, és direkt módon hatnak a tesztoszteron szintre, míg a tribulus indirekt módon teszi ezt, így kevesebb mellékhatást okoz – már ha okoz ilyet egyáltalán.

Néhány kutató azt javasolja, hogy a tribulust androstenedion-szerű kiegészítők használatát követően szedjük, hogy helyreállítsuk a csökkent libidót ill. a test természetes tesztoszterontermelő képességét, ami lecsökken az androgén termékek használatát követően.

Biztonsági tudnivalók

Terhesség és szoptatás esetén a tribulus terrestris nem javallott.

Prosztata megnagyobbodásban szenvedő férfiak semmi olyan jellegű terméket nem szedhetnek, ami tesztoszteronszint növelő hatással rendelkezik.

Néhányan gyomorpanaszokról számoltak be szedése esetén.

A Tribulus Terrestris mérgező hatása

Nagyon alacsony.

Tiltások és korlátozások

Nem dokumentáltak. Bár egyes olcsóbb termékekben mutattak már ki olyan, a gyártás során gondatlanságból, vagy szándékosan belekerült “szennyeződést”, ami elviekben vezethetett volna doppingvétséghez. Másrészt, ha igazak az in-vitro kutatási eredmények, akkor a tribulus befolyásolhatja a hormonszinteket, viszont arra vonatkozó kutatások nem ismertek, hogy ez a változás adott esetben megváltoztathatja-e a hormonok arányát is, ilymódon indirekt doppingvétség gyanújába keverve a felhasználót. Aki 101%-os biztonságra törekszik, az versenyzéskor nem erőlteti a tribulus készítményeket.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

21 Pak

 1. Kálmán István
  5 / 5

  :

  Nagyon kemény, bedurranást, vérbőséget okoz. Kitolja fáradtság érzetet. Több “kedved” van edzeni.

Írja le véleményét