Athletic Xtreme Advanced Pct 90 kapszula

11990 Ft

Raktáron,1-3nap

Timp de livrare: Raktáron,1-3nap


Mennyiség:

SKU:9876543234560. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Az Athletic Xtreme Advanced PCT a világ leggyorsabb és leghatékonyabb kúra utáni regeneráló formulája, amely drámai gyorsasággal állítja vissza szervezet hormonális egyensúlyát, csökkenti az ösztrogén szintet, maximalizálja az endogén tesztoszterontermelést és libidót, és gyakorlatilag páncélként védi a kúra alatt megszerzett izomtömeget a ciklus utáni katabolikus folyamatoktól!

Tények: A hormonális egyensúly felborul egy pro-hormon ciklus alatt és után, és sokszor szervezetünk nem képes az endogén tesztoszterontermelés gyors helyreállításra, ami izomvesztéshez és a nemi vágy csökkenéséhez vezet.

Semmi sem kiábrándítóbb annál, mint egy sikeres anabolikus ciklus után jelentkező zuhanó tesztoszteronszint, amely a kúra alatt keservesen megszerzett izom elvesztéséhez és a nemi vágy totális elvesztéséhez vezet.

Nano-Release technológia – az azonnali regenerációért!

A Nano-Release technológia egy kémiai particionáló rendszer, amely az Athletic Xtreme Advanced PCT hatóanyagmátrixát, speciális nano-partikulákba rendezi, és egy egyedi időzített adagolási technikai segítségével juttatja a véráramba!

A ciklus utáni regenerációban az idő izom! Minél tovább marad az endogén termelés elnyomva, annál több izmot és erőt veszítünk!

A Nano-Release technológia minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb regenerációt garantál!

Komplett regeneráció!

Ha valaha is használtál pro-hormonokat vagy netán anabolikus szteroidokat, akkor tudod, hogy a ciklus utáni helyreállításra egy meglehetősen egységes dogma kering. Emeld az egekig a természetes tesztoszteron termelésed az ösztrogén konverzió blokkolásával. Ez a protokoll azonban nem veszi figyelembe azt, hogy a hormonális egyensúly egy rendkívül dinamikus egyensúly, melyet komplex mechanizmusok szabályoznak, és minden változás egy ellenkező irányú, és néha drasztikus reakciót is indít. Az Athletic Xtreme Advanced PCT-t azonban úgy terveztük meg, hogy a szervezet reakcióinak teljes körét kontroll alá vonja, és úgy alakítsa, hogy a megszerzett izomzatot tökéletesen konzerválni tudjuk.

Amikor bármilyen hormont külsőleg adagolunk, az pozitív irányú “kiegyensúlyozatlanságot” okoz a szervezeted természetes hormonjai között ciklus közben, ám negatív “kiegyensúlyozatlanságot”, amikor e külső bevitel megszűnik. Hogy megértsd, hogy mennyire fontos és szükséges a PCT bármilyen hormonális ciklus után, meg kell értened, hogy mi történik a szervezetben a ciklus alatt. Bármilyen pro-hormon, vagy szintetikus tesztoszteron származék használatának célja, hogy az, az androgén receptorok közvetítésével fokozza a fehérjeszintézis ütemét. Alapvetően a tesztoszteron az a természetes kulcs, amely ezeket a receptorokat aktiválja, de más szintetikus, vagy épp természetben előforduló vegyület is képes lehet erre. A legtöbb ilyen vagy közvetlenül tesztoszteronná alakul, vagy kémiailag nagyon hasonlít arra. Mindez pedig azt jelenti, hogy részt vesznek az endogén tesztoszterontermelés szabályozásában.

A szervezet különböző hormonokat termel, amelyek a tesztoszteron termelés és szekréciót stimulálják, a véráramba került tesztoszteron pedig visszahat ezekre a hormonokra, így maga is leállítja, vagy lassítja azok termelését. A végeredmény a tesztoszteron szint tökéletes egyensúlya. Ezért amikor külső tesztoszteront, vagy tesztoszteron származékot juttatunk a szervezetünkbe, ezeknek az aktivátoroknak a termelése egy időre leáll, ezzel jelentősen csökkentve a természetes tesztoszteron kiválasztódását, lévén a szervezet úgy érzékeli komoly többlet kering így is a szervezetben. Amikor azonban abbahagyod a ciklust ott állsz külső bevitel és saját termelés nélkül! Ebben a helyzetben a kritikus lépés az, hogy azonnal és minden mást megelőzően beindítsd ezeket a tesztoszteron aktivátorokat, amelyek beindítják a tesztoszteron termelést! De ez még csak egy része az egyenletnek!

Szerveztetünk a különböző hormon precíz egyensúlyára törekszik, ennek egyik eleme a tesztoszteron-ösztrogén arány is. Rengeteg gyártó állítja a termékéről, hogy nem aromatizálódik, abba hitbe ringatva, hogy nem kell aggódnod az ösztrogén miatt. Ugyanakkor a szervezet egyensúlyra törekszik! Ha a tesztoszteron szinted az egekbe szökik a ciklus alatt, a szervezeted az egyensúlyt úgy igyekszik helyreállítani, hogy a tesztoszteront az un. aromatáz enzim útján ösztrogénná alakítja! Az emelkedő ösztrogén egyrészt negatívan hat a tesztoszterontermelésre, másrészt egyéb nem kívánt hatásokat válthat ki az egészséges férfiakban. Még egyszer, a kulcs az egyensúly, és a szervezetnek szüksége van némi ösztrogénre. Jó néhány ciklus utáni protokoll alapja, hogy teljesen kiiktatja az ösztrogént. Ez azonban messze nem a legoptimálisabb lépés az egyensúly helyreállításához. Az Advanced PCT az egyetlen olyan termék, ami a teljes képet nézi, a szervezet minden reakcióját számításba veszi, így gyorsan és biztonságosan visszatérít a normális állapothoz, miközben gátol minden nem kívánt hatást!

Felhasználási Javaslat:

Fogyassz 3 kapszulát naponta, egyenletesen elosztva a nap folyamán.

A maximális száraz izomtömeg védelem és zsírvesztés érdekében kombináld Anabolic Xtreme Lean FX-szel. Ne használd 12 hétnél tovább egyhuzamban!

Összetevők:

Supplement Facts
Serving Size 1 Capsule
Servings Per Container 90
Amount Per Serving: % DV
Advanced PCT Matrix

600 mg

*

7-Methoxyflavone

50 mg

*

Cordyceps sinensis concentrate
(Standardized to 20% Polysaccarides)

400 mg

*

L-Histidine HCl

100 mg

*

Grape Seed Extract
(Standardized to 95% Procyanidolic oligomers)

50 mg

*

*Daily Value not established
Other ingredients:

Gelatin (capsule) and Rice Filler.

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét