BCAA_3300_4fccc9e1dd1fd

Mhp BCAA 3300 120 tabletta

5800 Ft

Az MHP BCAA 3300 az első olyan kiegészítő amely nagyon hatékony 4:1:1 arányban tartalmaz aminosavakat. Ez az összetétel messze felülmúlja a hagyományos 2:1:1 arányú készítményeket.

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:001801899. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Az MHP BCAA 3300 egy teljesen új fejezetet nyit a sport kiegészítők történetében. A legnagyobb anabolikus kapacitású elágazó láncú aminosav komplexeket tartalmazza, melyek felszabadulása maghatározott időgörbe szerint szabályozott. A BCAA 3300 az első olyan kiegészítő amely nagyon hatékony 4:1:1 arányban tartalmaz aminosavakat. Ez az összetétel messze felülmúlja a hagyományos 2:1:1 arányú készítményeket.

A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy a leucin az anabolizmus egyik fő eleme. Fontos szerepet játszik a fehérje szintézisben, az izomnövekedésben és regenerálódásban; az mTOR anabolikus úton keresztül. Ezen tulajdonságai miatt a leucin a legfontosabb elágazó szénláncú aminosav a fehérjeszintézis és izomgyarapodás szempontjából. A BCAA 3300 a nagyon hatékony 4:1:1 arányú aminosav összetételt használja így 4x több leucint, izoleucint és valint tartalmaz. Hatóanyagainak egyedülálló időzített felszabadulásának köszönhetően tizenkét órás folyamatos aminosav ellátást biztosít. A folyamatos aminosav ellátás és a tápanyagok ideális felszívódása és hasznosulása biztosítja az izomgyarapodást, az antikatabolikus izomvédelmet, az energia termelést és a regenerálódást.

Az MHPBCAA 3300 a legkifinomultabb anabolikus BCAA készítmény, amely nem hiányozhat egyetlen komoly testépítő vagy súlyemelő fiókjából sem.
Egyedülálló erőteljes anabolikus hatású 4:1:1 arányú BCAA összetétel.
Extrém izomnövekedést stimulál.

Hihetetlen erőnövekedést idéz elő.

Időzített felszabadulás az antikatabolikus hatás érdekében.

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

120 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét