ZEH_277

Activlab BCAA Xtra 500g

4498 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


A BCAA 1000 egy koncentrált formula, mely optimális arányban és mennyiségben tartalmazza mind a három elágazó láncú aminosavat.

Várható kézbesitése 20, March 2018
  • x Választás törlése
SKU:1993234657645520. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Adagolás: Naponta 1-3 adagot! Lehetőleg edzés előtt, edzés után, és lefekvés előtt.


A LEGKRITIKUSABB IZOMÉPÍTŐ ÉS IZOMLEBONTÁST GÁTLÓ AMINOSAVAKKAL! KÖZVETLENÜL FOKOZZA A FEHÉRJESZINTÉZIST!! ENERGIZÁLJA AZ IZOMZATOT! GYORSÍTJA A REGENERÁCIÓT!

 

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA, Branch Chained Amino Acids) két szempontból is esszenciálisak:   Szigorúan véve azért, mert a szervezetünk nem tudja őket előállítani. Másodsorban azért, mert stressz hatására (pl edzés után, vagy tápanyagok hiányában) az izomzat elsőként ezeket az aminosavakat használja fel. A BCAA gyorsan bejut a véráramba, majd az izmokhoz ahol gyorsítják a fehérjeszintézist és előnyösen befolyásolják az izomrostok növekedését és regenerációját. Hosszan tartó fizikai erőkifejtés során képesek átalakítani az alanint és a májban található glükózt, amelyek kiegészítő energiaforrásként szolgálnak és védik az izmokat a fehérje lebontástól. A magas BCAA szint a vérben csökkenti az agy szerotonin termelését ezzel csökkenti és késlelteti a fáradtság érzés kialakulását.

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

500g

Íz

blackcurrant, Citrom, Cseresznye, eper, grapefruit, kiwi, Körte, Málna, Narancs

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét