Peak CA-MG 275db

2490 Ft

Raktáron, 1nap

Timp de livrare: Raktáron, 1nap


Tabletta – 750 mg – Magnéziummal, kálciummal, foszforral, D3 vitaminnal és inulinnal az egészség karbantartásáért, a teljesítmény növeléséért és a testzsírok elégetéséért.

Várható kézbesitése 20, March 2018
SKU:206. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Miért kellene CA-MG-t szedned?

A magnézium és a kalcium az általános egészségi állapot meglétéhez szükséges. Sportolók esetében különösen fontos, mert a csontok és az immunrendszer fokozottan van terhelve, amelyek e két anyagot építőelemként használják fel. A szervezet- szintén a sportolók figyelmébe ajánlva-, e két elemet az ATP-szintézis során szó szerint elhasználja, melynek szedésével tehát a fizikai teljesítőképességet fokozhatjuk.

Összességében mondhatjuk, hogy aktiváljuk a testünkben lévő (B-vitaminnal együtt) enzimeket, melyek a fehérje-anyagcserében és az izomzatépítésben funkcionálnak, nem utolsó sorban pedig e két elem biztosítja, hogy ne szenvedj a fájdalmas izomgörcsöktől!

Tehát azok számára akik hosszú, aerob, vagy erős izzadással járó sporttevékenységet végeznek, gyakran ajánlott a kimagaslóan hasznosuló magnézium formulák szedése, főképpen akkor, ha rendkívül gyorsan felszívható, gyorsan a véráramba kerülő magnéziumra van szükség.

A CA-MG alapszintű kalcium és magnézium táplálék kiegészítő, mely ahhoz szükséges, hogy a nem ritka esetekben megjelenő izomgörcsöket elkerüld. Ha ismerős a hajnali vádli vagy talp izmainak erős fájdalommal járó görcse, azonnal kezdj el ilyen táplálék kiegészítőt szedni, mert a szervezeted már elküldte feléd a figyelmeztető üzenetét.

A magnézium hatásai az emberi szervezetre:

• a magnézium enyhíti az alkoholizmus mellékhatásait és minimalizálja a másnapossági tüneteket, mivel ezek általában a magnézium hiány miatt alakulnak ki. Az alkoholisták 30 %-a magnézium hiányban szenved.

• a magnézium az egyik felelős a csontok egészségéért, mivel a szervezet magnézium tartalmának 64 %-a a csontokban tárolódik. Segít megelőzni a csonttöréseket. Magnézium hiány következtében csontritkulás alakulhat ki. Csontritkulásos nők esetében kimutatták a kórosan alacsony magnézium szintet a csontokban.

• a hányinger, hányás és a hasmenés a magnézium hiány tünetei. A magnézium enyhíti a gyomorégést.

• a magnézium hiány tünete lehet a hangokra való túlérzékenység.

• a magnézium erősíti a húgyhólyag záróizmait. Az inkontinencia tüneteit jelentősen enyhíti. A magnézium eltávolítja a kellemetlen testszagokat okozó anyagokat. A magnézium megelőzi a vesekő kialakulását. Vesekő magnézium-kalcium hiányos emberekben alakul ki.

• a magnézium nélkülözhetetlen a retina (a szem része) megfelelő működéséhez.

• AIDS-es betegek 59 %-ában magnézium hiányt fedeztek fel. Magnézium kiegészítő szedése segített a betegség lefolyásának lassításában.

• a magnézium hiány a rák minden formájának kialakulásának kockázatát növeli az emberi szervezetben!

• a magnézium elősegíti az atlétikus megjelenést. A magnézium elősegíti a glukóz (vércukor) átalakulását energiává, és így növeli a sportoláshoz rendelkezésre álló energiaszintet. Segíti a súlycsökkentést, növeli az izmok erejét. A szervezet magnézium tartalmának 26 %-a az izmokban tárolódik. Itt a szerepe, hogy elegendő oxigén jusson az izomsejtekbe, az izommozgásokhoz nélkülözhetetlen, és az idegi impulzusok transzmissziójáért az izmokba.

• a magnézium az izomgörcsöket enyhíti, mely általában a magnézium hiány miatt alakul ki.

• a magnézium csökkenti a koleszterin szintet, és az emelkedett koleszterin szint a magnézium hiány jele is lehet. A magnézium az emelkedett triglicerid szintet is csökkenti.

• a magnézium csökkenti a cukorbetegek inzulin szükségletét.

• a magnézium hiány letargikus kedélyállapotot okoz.

• a magnézium a tüdők működését rendkívüli módon javítja. Az asztma gyakran a magnéziumhiány tünete.

• a menstruáció a magnézium szintet erőteljesen csökkenti.

• a magnézium javítja a fogak keménységét, segít megelőzni a fogkő kialakulását. A szervezet magnézium tartalmának 1%-a a fogakban található.

A magnézium a nők, lányok szemszögéből:

A Ca-Mg, vagy a Magnesium Citrat szedése napjaink ásványi anyag hiányos környezetében minden nő számára ajánlott. A menstruáció a magnézium szintet erőteljesen lecsökkenti a szervezetben. A magnézium hiány a rákos megbetegedések esélyét növeli, csontritkulás alakulhat ki, és letargikus kedélyállapot állandósulhat. A csontritkulásos nőkben kimutatták a kórósan alacsony magnézium szintet. A megfelelő magnézium és kalcium szint szükséges a szép fogak és körmök meglétéhez, és a ezen betegségek megelőzéséhez.

Táplálkozásfiziológiai háttér a Ca-Mg szedéséhez:

1. Biztosítja a szervezet magnézium és kalcium szükségletét, nagy dózisban és magas biológiai értékkel tartalmazza ezen elemeket, melyeket a normális táplálkozás csak kiegészít.

2. A magnézium foszfát biológiai értéke (a szervezet számára hasznosítható anyag) kimagasló, mellyel a szervezet emelkedett magnézium szükségletét fedezni tudjuk.

Mit várhatsz el a Ca-Mg szedésétől?

E kiegészítő szedése az általános egészségi állapotod megőrzését támasztja alá, mellyel ráadásul fokozható a fizikai teljesítmény és a szervezete optimális körülmények között – nyilvánvalóan gyorsabban végzi az izomzatépítést és testzsír lebontását – valamint, e két elem hiánya okozza az igen fájdalmas izomgörcsöket.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

275 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét