Calcium_Magnesiu_4eb563f520809

Scitec Calcium-Magnesium 100db

2200 Ft

Kelát formában a maximális felszívódásért

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:0045. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Testünk nagy mennyiségű kalciumot és magnéziumot tárol, mely ásványi anyagok jelentős része (kalcium estén döntő többsége) a csontokban tárolódik, szükség esetén onnan fel is szabadulhat, kioldódhat. A kalcium és magnézium kielégítő mindennapi bevitelére sok egyéb funkción túl az egészséges csontok és fogak megőrzéséhez-erősítéséhez, izomgörcsök megelőzéséhez, valamint az idegrendszer megfelelő működéséhez is szükség van.

 

A rendszeres testmozgás növeli kalcium és magnézium igényünket, így ha rosszul van összeállítva étrendünk, vagy valamilyen más okból kifolyólag táplálkozásunk nem képes megnövekedett szükségletünket fedezni, akkor hasznos lehet valamilyen kalcium-magnézium tartalmú étrendkiegészítő alkalmazása is.

 

A SCITEC ESSENTIALS Calcium-Magnesium terméke egy jó minőségű formula, amely az összetevőket ideális arányban tartalmazza, és az optimális felszívódás érdekében mindkét ásványi anyagot egyszerre több formában is bejuttatja szervezetünkbe. A SCITEC ESSENTIALS Calcium-Magnesium adagonként 500 mg kalciummal és 250 mg magnéziummal látja el testünket.

 

Adagolás:

Felnőttek napi 1 tablettát szedjenek étkezéssel. A tabletták bevonata segíti a lenyelésüket.

 

Kiszerelés:

100 tabletta

 

Összetétel Egy adag:

1 tabletta 1 tabletta (1 adag) RDA%* Kálcium 500 mg 63 (osztrigahéj, kálcium-glükonát) Magnézium 250 mg 67 (magnézium-oxid, magnézium-glükonát)

 

RDA%*: a felnőttek számára javasolt napi beviteli mennysiég százaléka Összetevők: kálcium, magnézium, térfogatnövelő (növényi eredetű cellulóz, croscarmellóz), színezék (titánium-dioxid), fényezőanyag (magnézium-sztearát)

 

 

 

További információk

Kiszerelés

100 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét