Muscletech Cell-Tech 2720g

10599 Ft

A Cell-Tech Performance Series a világ legfejlettebb és leghatékonyabb kreatin formulája.

Várható kézbesitése 26, March 2018
  • x Választás törlése
SKU:00676. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Mi a Cell-Tech Performance Series?

A Muscltech Cell-Tech Performance minden két kanalas adagja 7 gramm magas tisztaságú HPLC-igazolt (HPLC: nagy teljesítményű folyadékkromatográfia / High Performance Liquid Chromatography) kreatin-monohidrátot és 3 gramm kreatin-HCl–ot tartalmaz. Azok a tesztalanyok, akik a Cell-Tech –ben is megtalálható mennyiségben vettek be kreatinból és szénhidrátból a feltöltési fázisban (lásd a használati útmutatót) átlag 1,5 kg izmot szedtek fel, ráadásul mindössze 7 nap alatt.

Akik viszont a kreatint csak gyümölcslével szedték, azok ennyi idő alatt, csak 0,36 kg plusz izmot tudtak ez idő alatt növelni. Egy másik hasonló tanulmány szerint azoknak az alanyoknak akik annyi kreatint és szénhidrátot szedtek, mint amennyi két adagolókanál Cell-Tech–ben is van látványosan megnövekedett fekvenyomópadon, bicepszgyakorlaton, lábtológépen a teljesítményük és erejük.

Minden két adagolókanál Cell-Tech–ben 200 mg α-liponsav (ALA) is van. Kutatások szerint az Alha-liponsav serkenti a kreatin és glükóz felszívódását és az izomba jutását erre specializált transzportereken (szállító fehérjéken) keresztül.

A Cell-Tech több fázisú szénhidrát mátrixot tartalmaz, amely az edzés után megemeli az inzulinszintet. Ennek köszönhetően a kreatin, más egyéb tápanyagokkal együtt gyorsan az izmokba jut, és feltölti annak glikogénraktárait, így intenzív izomnövelő hatást idézve elő.

A klinikai tanulmányok szerint a Cell-Tech fogyasztása nem csökkentette a kreatin-transzporterek szintjét, így a sportolók nyugodtan alkalmazhatják megszakítás nélkül, és nem kell hatékonyságvesztéstől tartaniuk.

A kulcsösszetevőkön felül a Cell-Tech–ben elágazó szénláncú aminosavak (BCAA –k: L-leucin, L-valin, L-izoleucin, 2:1:1 arányban) is vannak. Az elágazó szénláncú aminosavak a szabad formájú aminosavak közé tartoznak – egyedi molekulák, amelyek nagyon gyorsan emésztődnek és szívódnak fel a véráramba. A Cell-Tech–ben még két további aminosav is van: a taurin és az alanin. Ez a két szabad formájú aminosav a két legnagyobb mennyiségű aminosava az izmoknak és a sejtvolumenizációt segítik elő.

Adagolás:

1.-5. nap: Fogyassz napi 2 adag Cell-Tech-t. Az első reggel ébredés után a másodikat közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon a második adagot az elsőt követően 12 órával fogyaszd el!

6. naptól: Fogyassz napi 1 adag Cell-Tech-t közvetlenül edzés után, pihenőnapokon ébredés után.

Elkészítés: 1 adaghoz keverj el 2 adagolókanál Cell-Tech-t 4 dl hideg vízben. A formula elfogyasztása után igyál, még egy pohár vizet a tökéletes hasznosulás érdekében. A maximális eredményekért legalább 8 héten keresztül használd!

 

 

 

További információk

Kiszerelés

2720g

Íz

Gyümölcspuncs, Narancs, Szőlő

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét