CELLMASS_2.0_5090ff136f3d1

BSN CELLMASS 2.0 485g

9899 Ft

Cellmass 2.0: Forradalmi Energiaszint- És Testsúlymenedzselő formula

  • x Választás törlése
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:012867. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

CELLMASS® 2.0 az egyik legkorszerűbb koncentrált edzés utáni regeneráló kiegészítő. Mivel egy kimerítő edzés alatt és után az izmok nagyon magas stressznek vannak kitéve különösen fontos, hogy amint lehet anabolikus anyagcserét végezzenek. Ez fogja lehetővé tenni azt, hogy az izomsejtek regenerációra és a sérülések begyógyítására legyenek képesek, amely végül abban nyilvánul meg, hogy kemény munkád gyümölcseként az izmaid erősödnek és nagyobb teljesítményre leszel képes.

Azért, hogy ez a lehető legnagyobb hatékonysággal történhessen meg a CELLMASS® 2.0 teljesen megújult formája a glutamin, taurin és hidrolizált tejsavó fehérje mellett egyszerre háromféle kreatint tartalmaz. Ennek a korszerű kiegészítőnek a segítségével újratöltheted elfáradt izomsejtjeid tápanyagraktárait, elejét veheted az izomsejtek károsodásának, és beindíthatod az edzés utáni regenerációt és sejtnövekedést. A CELLMASS® 2.0 serkenti a még gyorsabb és még hatékonyabb sejt megújulást, harcol az izomlázzal, védi az izomsejteket, növeli az erőt, kitartást és az általános teljesítményt. Azok a sportolók, akiknek az izomzata egy kimerítő edzés után nem tudott megfelelően helyre állni, sokkal kevesebbre képesek a másnapi edzéseken és sokkal kevésbé tudnak helytállni. Bárkinek, aki nem akarja a kemény munkáját kárba veszni és az izmait veszélyeztetni, annak ott van a CELLMASS® 2.0.

* Minimális Ciklus ajánlott hossza: 6 hét

* Optimális Ciklus ajánlott hossza: 12 hét

Kombináld NITRIX®, HYPER-FX, N.O.-XPLODE™, AXIS-HT™, and TRUE-MASS® -al for maximum a maximális erő és teljesítmény érdekében!

Adagolás:

Keverj el egy adag (1 adagolókanál) BSN CellMass-t 2-3 dl hideg vízben vagy a kedvenc italodban.

Edzésnapokon: Fogyassz egy adag BSN CellMass-t fogyaszd közvetlenül edzés után és 6-8 órával előtte vagy utána.

Nem edzésnapokon: Fogyassz egy adag BSN CellMass-t fogyaszd közvetlenül felkelés után és egy második adaggal 6-8 órával az első adagot követően.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

485g

Ízek

Kékmálna/2-5nap/, Szőlő/2-5nap/

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét