chitosan

Peak Chitosan 120db

5199 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Elfogyott

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:445657. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

 

1 g Chitosan kb. 5 g zsírt képes megkötni az ételedből! Kell ennél jobb hír?!

Igen, a Chitosan speciális zsírmegkötő rostanyag amely saját tömegénél ötször több táplálékból származó zsírt tud megkötni anélkül, hogy a szervezeted lebontaná és elraktározná zsírpárnaként!

A Chistosan C-vitaminnal turbóztuk fel a jobb felszívódás érdekében!

Mit várhatsz el a Chitosan alkalmazása során?

A Chitosan egy aktív rost, ami deficitet okoz az energia egyensúlyban, ezáltal segítve a fogyást. A Chitosan csak egy bizonyos mennyiség felszívódását képest blokkolni, azonban állandó és nagy mennyiségű zsírbevitel lerakódását nem tudja meggátolni. Hatékonysága nagyban függ a táplálkozási szokásoktól és az egyéb étrend-kiegészítőktől (BCAA, zsírégetők).

Hogyan működik?

A Chitosan egy ballasztanyag, mely főként a gombákban és némely rákfaj páncéljában található meg. Ami a különleges ebben az anyagban, hogy képes a saját tömegénél ötször akkora mennyiségű, a táplálékból származó zsírt megkötni, mely ezután a szervezetből felhasználás nélkül kiürül. E hatásának köszönhetően kis mennyiséget bevéve belőle, a szervezetbe bevitt zsírok nem rakódnak le a testen, hanem változás nélkül áthaladnak a szervezeten. A diéta tökéletes kiegészítője, ha nehezen tudod kontrollálni a zsíros táplálékok fogyasztása utáni vágyadat.

“Ha családi összejövetel van, sosem hagyom otthon a Chitosant, így nem kell választanom a házias ízek és a kockahas között.” – Thomas Scheu

Miért ajánljuk Neked, nőnek?

A diéta tökéletes kiegészítője, ha nehezen tudod kontrollálni a zsíros táplálékok fogyasztása utáni vágyadat. Ha diétázol és vár a családi ebéd, ha meg kell állnod egy éttermi grill ételre, mindenképp vedd be előtte. Egy apróság, ám a zsírok nem fognak felszívódni. Mindezt tökéletesen természetes formában.

Táplálkozásbiológiai háttér a Peak Chitosanhoz:

A Chitosan megköti a táplálékkal elfogyasztott zsírokat, melyek a bélsárral együtt kiürülnek. A szervezeted nem tudja megemészteni az így megkötött zsírokat, így nem is raktározza el a testen. A bélrendszert ezzel az “olajozó” hatásával a Chitosan rendszeres ürítésre kényszeríti.

Tartalom: 120 db 700 mg-os kapszula / doboz

Chitosan zsírblokkoló
Ajánlott adagolás: Vegyél be 4 db kapszulát zsíros ételek fogyasztása előtt.
Összetevők: Chitosan, kollagén protein, aszkorbinsav, hordozóanyag: magnéziumsztearát.
Jellemzés: A Chitosan egy rost, mely főként néhány gombafajtában, és rákpáncélban található meg. A különleges ebben az anyagban, hogy kb. ötször annyi táplálékból származó zsírt tud megkötni, mint a saját tömege (sokkal többet, mint más rostanyagok). Ez a lekötött zsír emészthetetlenné válik a gyomorban a szervezet számára, és az elfogyasztott zsír a testen való elraktározódás nélkül távozik a megemésztett táplálékkal.
Eltarthatóság: 2 évig – felbontás után száraz helyen tartandó.
Kiszerelés: 120 db, 700 mg-os kapszula / doboz. Nettó súly : 84 g
Különösebb tudnivaló: Ez a táplálék kiegészítő nem pótolja, a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó!
Termékleírás: Zsírblokkoló keményzselatin kapszula – Chitosannal, és C vitaminnal.
Tápértékek /100 g Adagonként( 4 kapszula)
Energia 297 kJ / 70 kcal 8 kJ / 2 kcal
Fehérje 15,4 g 0,43
Szénhidrát <1 g <0,1 g
Zsír 0,9 g 0,02 g
Vitaminok adagonként (4 kapszula) NRV*
C Vitamin 180,0 mg 225 %
Speciális összetevők adagonként (4 kapszula) /
Chitosan 2.100 mg /
EAN-kód Kiszerelés / súly Íz EAN-szám:
Chitosan Dose / 84 g / 54 53001 85024 5

 

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét