chromium-zink-kicsi

Peak Chromium-Zinc 280db

2390 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Elfogyott

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:76798888. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A cink NÉLKÜLÖZHETETLEN segédanyag a tesztoszteron termelődésedhez. Ha hiányod van, csökken a tesztoszteronszinted. 

Ezek a nyomelemek közreműködnek 300 féle anyagcsere funkcióban. Sportolók esetében nagyon fontos kiegészítő.

A króm, a cink, és a szelén a teljesítőképesség szempontjából kritikus nyomelemek – tehát ezek különösen fontosak a sportolók számára, az pedig megállapított tény, hogy az atléták legtöbbször ezen elemek hiányától szenvednek.

A vitaminok és ásvány anyagok az úgynevezett mikro tápanyagok, melyeket ellentétben a makro tápanyagokkal (zsír, szénhidrát, fehérje) energiaként nem tud a szervezeted felhasználni, azonban építőanyagként szüksége van rá. A vitaminok és ásványanyagok a szervezetben szabályozóanyagokként működnek, tehát rengeteg életfontosságú folyamatban szerepelnek.

A sportolók számára nyilvánvaló, hogy a króm, cink, és a szelén az anabolikus hatású tesztoszteron hormon, és az inzulin szintéziséhez nélkülözhetetlen. Különösen a cink működik úgy, mint egy gyújtógyertya, és segédanyag több mint 300 féle ismert anyagcsere folyamatban, melyek közvetlen kapcsolatban állnak az teljesítménnyel, és a szervezet egészségi állapotával.

Ha eredményeket szeretnél elérni  és izmot építeni, akkor bizony már Te is rájöttél, hogy sok olyan tápanyag, ásványi anyag, nyomelem van amit külön étrend-kiegészítővel kell, hogy bevigyél a szervezetedbe.

Sok testépítőnél már helyett kapott a cink a mindennap használt kiegészítők között, azonban sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire fontos ez az esszenciális ásványi anyag, ami egyben antioxidáns is. A cink önmaga 100 féle enzim működését stimulálja. Ha viszont további nyomelemek erősítik, mint a króm és szelén, akkor teljesen biztos a hatás. Több oldalról is támogatja szervezeted megfelelő működését az edzések mellett. Általánosan serkenti a növekedésed, fejlődésed. Másrészt a cink elengedhetetlen az edzések utáni regenerációhoz. A cink legfontosabb tulajdonsága talán, hogy nagy befolyással bír az egészséges szexuális életed kialakításában.

Honnan tudhatod, hogy cink hiányod van?

A hiányállapot tünetei között szerepel a hajhullás, visszamaradott növekedés, súlycsökkenés, lassú gyógyulás-regenerálódás, levertség. Továbbá ha azt veszed észre, hogy nincs étvágyad, bőrproblémáid jelentkeztek, a látásod is ok nélkül romlott, esetleg az ágyban sem úgy teljesítesz ahogy eddig, akkor érdemes 1-2 hónapos Chrom-Zink-Szelén „kúrát” tartanod. Ha tartósan alacsony szervezeted cink szintje, csökken a tesztoszteron szinted, amit ugye Te is minél magasabban szeretnél tartani.

Most nézzük a trió másik tagját a krómot!

A króm olyan nyomelem, amely számos vegyületben jelen van. A étrend-kiegészítők általában króm-pikolinátot vagy króm-polinikotinátot tartalmaznak. A króm továbbá az élesztőben található, mint króm-dinikotinsav-glutation. A króm javítja a glukoz-toleranciát és növeli a szövetek inzulinérzékenységét.

Másik hasznos tulajdonsága ha épp diétázol,hogy csökkenti az étvágyad, ezen kívül csökkenti a lipidek depozícióját. Sportorvosi ismeretek 1996/13. számában közzétett írásban sportágtól függetlenül, testtömeg alapján 200-300 mcg ajánlott. Mindemellett a fehérje– és a zsíranyagcsere enzimjeinek is alkotóeleme.

A harmadik esszenciális, azaz nélkülözhetetlen ilyen ásvány a szelén!

Amellett hogy az immunrendszered erősíti, rákellenes, erős antioxidáns és az élettartamod is hosszabbítja, ha  gyengének érzed magad, annak ellénére hogy gyúrsz, vesd be a króm-zink-szelén kúrát! A króm, a cink és a szelén a teljesítőképesség szempontjából kritikus nyomelemek – tehát ezek különösen fontosak a sportolók számára, az pedig megállapított tény, hogy az atléták legtöbbször ezen elemek hiányától szenvednek.

Táplálkozásfiziológiai háttér a Chromium-Zinc alkalmazásához:

A Chromium-Zinc tartalmazza, a szervezeted számára megfelelő kombinációban összeállított fontos nyomelemeket, melyek megléte mind-mind a fizikai teljesítményünket fokozzák, és a szervezet általános jó egészségi állapotáért felelősek, ezért az atléták számára különös jelentőséggel bírnak.

Mit várhatsz el a Chromium-Zinc szedésétől?

Alátámasztjuk alkalmazásával az általános jó egészségi állapotot, és a jó fizikai teljesítmény meglétét, valamint szervezeted gyorsabban regenerálódik, és intenzívebben tudsz edzeni.

Tartalom: 280 db 500 mg-os tabletta / doboz. Nettó súly: 140 g

Fogyasztása: Vegyél be naponta 1-3 db tablettát sok folyadékkal.

Peak Chromium-Zinc kapszula szelénnel
Összetevők: Töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, dextróz (gyógyszerészeti), vas-foszfát, cink-oxid (1,25%), hidrolizált gyapotmagolaj, hordozóanyag: magnéziumsztearát, rézszulfát, szilícium-dioxid, mangánszulfát, krómklorid (0,08%), nátriummolibdát, nátriumszelenát, nátriumiodid.
Jellemzés: A szinergikusan együttműködő króm és cink a szervezetben az anyagcsere folyamatokban, a hormonépítésben, az energiafolyamatokban, enzim-aktivitásban, a vérkeringésben, az idegrendszer működésében, a mirigyek működésében, és az építő folyamatokban játszanak fontos szerepet. A további nyomelemek a króm, és a cink hatását fokozzák.
Ajánlott adagolás: Vegyél be naponta 1-3 db tablettát sok folyadékkal.
Eltarthatóság: 2 évig – felbontás után száraz helyen kell tárolni.
Különösebb tudnivaló: Ez a táplálék kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elöl elzárva tartandó!
Kiszerelés: 280 db 500 mg-os tabletta / doboz. Nettó súly: 140 g
Termékleírás: Króm-cink tabletta – ásványi anyagokkal, és nyomelemekkel.
Ásványok tablettánként (500 mg) NRV*
Króm 20 µg 50%
Vas 5 mg 35,7%
Jód 50 µg 33,3%
Réz 0,5 mg 50%
Mangán 1 mg 50%
Molibdén 25 µg 50%
Szelén 27,5 µg 50%
Cink 5 mg 50%
EAN-kód Kiszerelés / súly Íz EAN-szám:
Chrom/Zinc (Chrom-Zink-Selen) Dose / 140 g /

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét