Compress_Spectra_54c16b4ecddc1

Nutrend Compress Spectra 22

9600 Ft

 

A fizikai aktivitás fokozza a vitaminok, ásványi anyag és antioxidáns bevitel szükségességét. A Spectra 22 komplex speciális tálpálékkiegészítő intenzív terheléshez.

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:0974556997876. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

 • A fizikai aktivitás fokozza a vitaminok, ásványi anyag és antioxidáns bevitel szükségességét. A Spectra 22 komplex speciális tálpálékkiegészítő intenzív terheléshez. Átfogó támogatás különösen aktív sportolók számára. Magas minőségű multivitamin, multimineral (ásványianyag) és antioxidáns tartalommal. Minden tasak 6 kapszulát tartalmaz – három pár különböző színek és összetétel szerint:
  • 2db sárga = Multivitamin
  • 2db piros = Antioxidáns
  • 2db kék = Multimineral

  Antioxidáns alatt leggyakrabban az élő szervezetben, illetve a táplálékban található, természetes vagy mesterséges vegyületeket értjük. Bizonyos helyzetekben (például stressz, betegség) a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsok hatása, és mennyisége is csökken.

  A Koenzim Q10 antioxidáns természete az energiahordozó, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Alkalmazható fokozott energia igénye esetén, segít növelni a kondíciót és a teljesítő képességet.

  A Colustrum olyan anyagokat tartalmaz, melyek már alig vagy egyáltalán nem találhatóak meg napi étrendünkben. A Bioaktív kolosztrum a legértékesebb elsődleges összetevője az anyatejnek. A Colostrumban vírusellenes hatóanyagok széles skáláját találhatjuk meg. A Colostrum olyan vírus ellenes antitestet és specifikus gátlótesteket is tartalmaz, amelyek megtámadják a kórokozókat és különösen az Influenza vírus ellen nyújt nagyfokú védelmet.

  A Magnézium fontos eleme szervezetünk anyagcseréjének, betegség megelőzésében és kezelésében nagy segítséget nyújt.

  Összetételéből nem hiányozhatnak a legfontosabb vitaminok: C-Vitamin, E-Vitamin, B3-Vitamin, B5-Vitamin, B6-Vitamin, B1-Vitamin, B2-Vitamin, B9-Vitamin és B12-Vitamin.

  Izek: natur

  Kiszerelés: 180 kapszula/30 tasak

  Javasolt használat: egy tasak (6 kapszula) tartamát 3 kapszulánként fogyasszuk el. 3 kapszula (mindegyik színből egy) reggel és 3 este, mindig étkezés után. Maximum napidíj 6 kapszula. Kérjük, ne lépje túl az ajánlott bevitel.

  Összetétel:

 

 

 

További információk

Kiszerelés

180 kapszula/ 30tasak

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét