createston-professional_1_16

Peak Createston Professional all-in-one formula 1575g

22300 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


  • x Választás törlése
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:5635345445. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A Createstont további 2000 mg glutaminnal erősítették meg, hogy még gyorsabban regenerálódj. A Theanin és zöldea kivonat a hozzáadott C- vitaminnal együtt segít idegrendszerednek átállni a pihenés fázisára egy kimerítő edzés után. A plusz Carnitin pedig szív és érrendszered egészségéről gondoskodik.

Maximális izomtömeg és erő – egy termékben MINDEN – ideális azoknak akik komolyan gondolják! Ez garantáltan működik!

Ha a legjobb formát szeretnéd elérni, szükséged lesz egy szálkásító étrendre. Mellé pedig a Createston Professional-re amit pontosan a száraz izomtömeg növelésére, megtartására fejlesztettek ki Neked.

Mik azok az all in one formulák?

Az összetett all in one formulánk, a Createston, speciális építő étrend-kiegészítő, melyben magas minőségű fehérje koncentrátumok, szabad aminosavak, könnyen felszívódó szénhidrátok és az adott terméktől függően, akár 75 féle erősen anabol kivonat találhatóak meg. Az ilyen összetett táplálék kiegészítő rendszerekkel és az ilyen tiszta kivonatokat tartalmazó tápanyagokkal lehetséges természetes módszerrel maximalizálni az izomzatnövekedést.

Zsírmentes izomtömeg növelés mindenkinek, aki komolyan gondolja. 

Mit tud a Createston Professional?

A Createston Professional a legmodernebb all-in-one izomzatépítő formula. Több mint 75 féle táp- és izomzatépítő anyaggal, melyek a maximumot hozzák ki belőled az izomsejt növekedés, erő-, kitartási-erő növekedés, hormonszint szabályozás, regeneráció és teljesítmény fokozás terén, melyre tehát egy időben képes a Createston Professional.

legújabb fejlesztésbe elsősorban erős antioxidánsok és az ösztrogén-blokkoló resveratrol került. Természetesen fontos ergogének mennyiségét tovább növeltük, az adaptogének és inzulogénanabolok adagolása emelkedett a Createston Professionalban. Így a regeneráció tovább gyorsul az edzések után és nem várt fizikai teljesítményjavulás jelentkezik. A Createston Professional  tartalmaz mindent, amit a normál Createston. Azonban még egy plusz, speciális keveréket is a legütősebb teljesítmémyfokozókból, melyeknél jobbat egyszerűen nem lehet találni az emberi táplálékok között a tudomány mai állása szerint.

“Semmi nem működik úgy mint a Createston – ha száraz tömeg kell, csakis Createston kell!” – Fabien Maresch

Fabien Maresch

Mit várhatsz el a Createston Professional alkalmazásától?

A Createston Professional nyilvánvalóan a legmodernebb elérhető all-in-one izomzatépítő, komplett étrend-kiegészítő. Amennyiben változatos, minőségi táplálkozás és megfelelő edzés társul hozzá, akkor azonnal érezhető az izom-, erő-, és gyorsasági erő növekedés. Ezzel egy időben pedig a testzsír mennyiség csökkenése is.

Használatával rövidebb idő eltelte után tudsz újra sportolni menni. Azonban az előző kemény edzés után, már másnap is intenzíven tudsz majd teljesíteni, mely felgyorsítja a tápanyagok adaptációját szervezetbe és végeredményben az izomzatépítés tovább fokozódik.

Amennyiben még nem fogyasztottál Createston Professionalt vagy más kreatin étrend-kiegészítőt, akkor a kreatin raktáraid még üresek gyakorlatilag, így a Createston Professional használatával, nyolc hét alatt kb 5 – 6 kg izomzatot tudsz felépíteni, kb 30 – 40 % erőnövekedést fogsz tapasztalni és 2 kg –ot fogysz majd a felhalmozott testzsírokból.

Ha már szedtél Createstont vagy más kreatin tartalmú kiegészítőt, akkor a kreatin raktáraid már telítettek, így azonnali felfokozott teljesítményugrás nem olyan nagy mértékben várható, de továbbra is fokozott lesz az izomzatépítés, mely kb. 6 kg/év. Ez a maximális növekedés, amelyet az emberi szervezet el tud érni. Jó lenne akkor ezen a fokozaton izomzatot építeni nem?

A Peak Man átalakításban, az egyik jelöltünk, István, fél éven keresztül következetes étkezés és edzés mellett fogyasztotta a Createston Professional all in one formulát. Az adatok magukért beszélnek. Fél év alatt 4 kg tiszta izomtömeget épített fel. A maximális, gyógyszerek nélküli, laborkörülmények között mért izomtömeg építés nagysága az emberi szervezetben 8 kg/év!

István ezekkel az adatokkal indult:

6 hónap múlva, ezekkel az értékekkel zárta a programot: (A teljes programot megtekintheted itt)

6 hónap alatt, több mint 4,5 kg izom növekedés! Ez havi fix fél kilós izomnövekedést jelent ami garantáltan tömör, telt izmokat jelent. 

Hogyan működik a Createston Professional a Te testedben?

A Createston Professional a legösszetettebb, csúcstechnológiás és erős all-in-one izomzatépítő formula. Több mint 75 anabol, azaz izomzatépítő tápanyagot tartalmaz, melyek mind-mind az emberi szervezet anabol anyagcseréjéhez szükségesek. A Createston Professionalban minden tápanyag szinergizmusban működik egymással, a test inzulin-, növekedési hormon-, tesztoszteron- és kortizol- háztartását befolyásolják. A legújabb fejlesztés megemelt mennyiségű növényi kivonatokat tartalmaz (ösztrogén blokkoló, ergogén, adaptogén, és inzulogénanabol tápanyagok), melyek különösen felfokozzák az anyagcsere és a hormonrendszer tényezőit.

A Createston Professional hi-tec amino fusion mátrixa, 34,5 g ultra gyorsan felszívódó fehérjét tartalmaz, mely beta-laktoglobulinban gazdag whey protein izolátumból, szabad és BCAA -kból és a legmodernebb technológiával előállított „Total Solution Technology“- TST aminosavakból áll. Ez a keverék masszívan stimulálja az izom-fehérjeszintézist és ezáltal az izomzatépítést.

Tudományosan már bizonyított tény, hogy a szabad TST-aminosavak tíz percen belül teljes mértékben felszívódnak a bevételük után és a véráramba kerülnek, majd pedig az izomsejtek közötti térbe, ahol megtörténik ezzel a fehérjeszintézis stimulációja. A beta-laktoglobulin whey protein izolátum iszonyúan gyors, túlszárnyalja jóval a whey protein izolátumot, vagy a whey hidrolizátumot. Ezek a különleges építő fehérjék maximalizálják a TST-aminosavak hatékonyságát és azt hosszabb időre stabilizálják. A beta-laktoglobulin whey protein izolátum tehát fehérje frakciókat és különösen értékes rövid láncú peptideket szállít az izomzatépítéshez.

A Createston Professional 32,5 g enzimatikusan hidrolizált hiperglikémiás szénhidrátot tartalmaz, mely az edzés utáni időszakban a gyors regenerációhoz és az inzulin és egyéb hormon szintek módosításához szükséges.

Az inzulogén aromatikus kivonatok elősegítik, hogy az így bejutatott csökkentett mennyiségű szénhidrát se alakuljon testzsírokká, hanem az ATP energiaciklusba kerüljön, és visszatöltse az edzés alatt elhasznált glikogén tartalékokat az izomzatban.

Így tudnak a szénhidrátok a regenerációs folyamatokban hasznosulni és az izomzatépítéshez elhasználódni. Ezek az említett inzulogén kivonatok, olyan erős inzulinszint módosítás alapú, izomzatépítő folyamatot indítanak meg a szervezetben, mely egyenértékű 100 g dextrózéval! Eme folyamatok hatására a Createston Professional összes építő hatású tápanyaga (kreatinaminosavak, szénhidrátok) az izomsejtekbe valósággal belepréselődnek.

Az Amino Fusion Matrix mellett a Createston Professional upgrade asszimilációs keveréket is magába foglal – jobb emészthetőség és felszívódás. A hozzáadott L-carnitin + cholin értékes anyagok a zsírégetéshez, és természetesen figyelmet fordítottunk a magas glucosamin, chondroitin, és MSM tartalomra is, hogy az ízületek is védelmet kapjanak a gyors fizikai teljesítőképesség növekedése ellenében.

A többszörösen összetett Createston Professional formula kreatin AKG-t és más ATP (adenosin trifoszfát) előanyagokat, hormonszintézis és sejt térfogatnövelő anyagokat, reszorpció és felszívódást elősegítő hatóanyagokat, adaptogéneket, ízületvédőket, anyagcsere szabályozókat tartalmaz mindent egy termékben!

Figyelem:

A Createston Professional alkalmazásakor masszív izom és erőnövekedés érhető el. Azok a sportolók, akik gyorsan akarnak kreatinnal feltöltődni, napi két adag Createston Professionalt is fogyaszthatnak, 20g kreatin por alkalmazásával/nap. Ekkor a gyors erőnövekedés azonnal érezhető lesz, az ízületek és kötőszövetek azonban ehhez a teljesítményugráshoz nem tudnak majd ilyen gyorsan alkalmazkodni, ezt vegyék figyelembe edzéskor. Az ilyen fokú teljesítményugrás csak Createston Professional vagy pedig illegális szteroid gyógyszerek használatával lehetséges.

A fent leirt, alkalmazást azonban nem ajánljuk, mivel az ízületek számra rendkívül megterhelő. A Createston Professional mellett további kreatin kiegészítő alkalmazása nem szükséges. A tudományos kutatások kimutatták, hogy a Createston Professionalban található napi 4 g kreatin AKG (a kreatinok királya)  optimális minden sportoló számára.

Köszönöm a segítségeteket, a Createston csoda volt edzések után és a BCAA-t is szedtem verseny alatt is. Minden jót Nektek! Lubics Szilvi

 

Hogyan adagold a Createston Professionalt?

Naponta 95 g Createston Professional port oldj fel 500 ml vízben és vegyél be mellé 4 db kapszulát. A Createston tetejébe csomagolt kapszulák azokat a növényi kivonatokat tartalmazzák, amelyek keserű ízűek. Az italt edzés után közvetlenül idd meg, illetve pihenőnapokon a legjobb a reggeli felkeléskor. A legjobb felszívódás érdekében a Createston Professional italt lehetőség szerint 30 perccel étkezés után vagy előtt idd meg, ne egyszerre egy étkezéssel.

Ha a használat során hamarabb elfogy a Createstonba csomagolt kapszula mennyiség, mint a por rész, az azért van, mert minden ember súlya más és más, a megadott adagolás pedig 70-80 kg-os sportolóra van szabva. Ha nagyobb a testsúlyod, több port kell bevenned, de a kapszulákat értelemszerűen nem tudod szétszedni. Ebből adódhat eltérés, azonban ez a hatékonyságon ez nem változtat.

Peak Createston Professional all-in-one formula trópusi puncs doboz 1575g
Termékleírás All-in-one, étkezést helyettesítő formula, főképpen sportolók számára.
Különösebb tudnivaló: Cukorral és édesítőszerrel készült. A Createston hatására intenzív súlygyarapodás indul meg (izomtömeg növekedés). Ez a termék cukorbetegek, gyermekek, és fiatalok részére nem adható. Azok a sportolók akik kreatint alkalmaznak, fokozott óvatossággal edzenek. A táplálék kiegészítők nem pótolják a kiegyensúlyozott étrendet. A megadott ajánlott fogyasztási útmutató a változatos étrendet egészíti ki.
Kiszerelés: 2850 g +120 db kapszula/ doboz, 1425 g+60 db kapszula / doboz. Ízek: meggy, friss narancs, trópusi puncs
Eltarthatóság: 2 évig – felbontás után hűvös, száraz helyen kell tárolni.
Ajánlott adagolás: Naponta 88 g Createston Professional port oldj fel 500 ml vízben és vegyél be mellé 4 db kapszulát. Az ajánlott adagolás kb. 70 kg-os ember számára van kalkulálva, azaz ha Neked nagyobb a súlyod, arányosan több port kell bevenned. Az italt mindig edzés után közvetlenül idd meg, illetve pihenőnapokon a legjobb a reggeli felkeléskor. A legjobb felszívódás érdekében a Createston Professional italt lehetőség szerint 30 perccel étkezés után vagy előtt használd, ne egyszerre egy étkezéssel.
Összetétel: Vitaminok: A Vitamin, C Vitamin, D Vitamin, E Vitamin, K Vitamin, Tihamin, Riboflavin, Niacin, B6 Vitamin, Folsav, B12 Vitamin, Biotin, Pantoténsav; Hi-mol-glukózpolimer, Maltobióz, D-glukóz-monohidrát, Inzulogénanabol kivonat ((MHCP, Polypeptid P, APDS, Charantin, Trigoneoside, OPC, EGCG), A-liponsav (50% rr-forma), 4-hidroxi-izoleucin, D-pinitol, L-Glutamin, Taurin, L-Arginin, L-Cisztein, L-Leucin, L-Fenilalanin, Glicin, Króm, Szelén, Mangán, Kálium, Kálcium, Foszfor, Magnézium, Vas, Cink, Réz, Molibdén, Jód, Steroidal saponin, Fenugreek-saponin-kivonat, Tribulus-terrestis-kivonat, Maca, Avena Sativa kivonat, Cink-L-monometionin, Cink-citrát,Magnézium-aszpartát, Magnézium-citrát, All-Trans Retinol Acetic Sav, SHBG-csökkentő aminosav, SHBG-csökkentő inzulogének, L-Arginin / L-Lysin, L-Leucin / Glutaminkomplex, L-Ornithin , D-glukóz-monohidrát, Kreatin-Alfal-Ketoglutarát, Inosin, Ribóz, Ca-HMß, N-Acetyl-L-Cystein. Acetyl-L-Carnitin, 7-Isopropoxyisoflavone, 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone, Spenót kivonat, Zöldtea kivonat, Theanine, Shilajit,
Jellemzés: A Createston Professional a legmodernebb all-in-one izomzatépítő formula. Több mint 75 féle táp- és izomzatépítő anyaggal, melyek a maximumot hozzák ki belőled az izomsejt növekedés, erő-, kitartási-erő növekedés, hormonszint szabályozás, regeneráció és teljesítmény fokozás terén, melyre tehát egy időben képes a Createston Professional.
Tápértékek Adagonként (92g) GDA*
Kalóriaérték 1157 kJ/273 kcal 13,6%
Fehérje 35,0 g 70,0%
Szénhidrát 30,0 g 11,1%
Ebből cukor 9,0 g 10,0%
Zsír 1,2 g 1,7%
Ebből telített zsír 0,50 g 2,5%
Élelmi rost 0,90 g 3,6%
Nátrium 400 mg 16,7%
Vitaminok / adag RDA*
A vitamin 2400 µg 300%
D vitamin 25 µg 500 %
E vitamin 36 mg 300 %
K vitamin 225 µg 300 %
C vitamin 500 mg 625 %
Thiamin 3,3 mg 300 %
Riboflavin 4,2 mg 300 %
Niacin 48 mg 300 %
B6 vitamin 4,2 mg 300 %
Folsav 600 µg 300 %
B12 vitamin 7,5 µg 300 %
Biotin 150 µg 300 %
Pantoténsav 18 mg 300 %
Ásványi anyagok / adag *RDA
Kálium 300 mg 15%
Kalcium 200 mg 25%
Foszfor 80 mg 10%
Magnézium 133 mg 35%
Vas 5,0 mg 36%
Cink 25 mg 250%
Réz 1,0 mg 100%
Mangán 2,0 mg 100%
Szelén 100 µg 182%
Króm 150 µg 375%
Molibdén 80 µg 160%
Jód 50 µg 33%
Aminosavak / adag
L-Leucin 8.000 mg
L-Glutamin + Glutaminsav 5.000 mg
Glicin 3.500 mg
L-Valin 3.000 mg
Taurin 2.000 mg
D-aszparagin sav 1.320 mg
L-Phenylalanin 1.200 mg
L-Isoleucin 1.000 mg
L-Lysin 1.000 mg
L-Arginine 1.000 mg
L-Histidin 1.000 mg
L-Carnitin 1.000 mg
L-Methionin 880 mg
L-Threonin 750 mg
L-Alanine 650 mg
L-Prolin 550 mg
L-Cystin / L-Cystein 530 mg
L-Citrullin 500 mg
/ adag
L-Serin 350 mg
L-Tyrosine 350 mg
Hydroxyproline 250 mg
L-Tryptophan 200 mg
L-Ornithin 100 mg
Hydroxylysine 50 mg
L-Norvalin 50 mg
ß-Alanine 500 mg
BCAA-k 12.000 mg
EAA-k 12.000 mg
ß-Alanine 12.000 mg
Összetevők / adag
Hi-Mol-Glucosepolymer 15.000 mg
D-Glucose-Monohydrat 10.000 mg
ß-Lactoglobulin-Fraction 10.000 mg
Maltobiose 5.000 mg
Creatin-Alpha-Ketoglutarat 4.000 mg
Kollagenes Hydrolysat 1.500 mg
L-Glutamine-Alpha-Ketoglutarate 1.000 mg
N-Acetyl-L-Glutamine 670 mg
L-Alanyl-L-Glutamine 500 mg
L-Carnitintartrat 1.180 mg
L-Citrullin-Malat 1.000 mg
Ribose 1.000 mg
Inulin + Fructo-Oligosaccharide 900 mg
Garcinia-Cambogia-Extract 750 mg
Ca-HMß (ß-Hydroxymethylbutyrate) 750 mg
Fenugreek kivonat 600 mg
Tribulus-Terrestris-kivonat 600 mg
Glucosamine sulphate 400 mg
További összetevők / adag
Zöld tea kivonat 100 mg
Avena Sativa kivonat 100 mg
α-Liponsav (50% rr-form) 250 mg
Agaricus Bisporus Flavon kivonat 250 mg
N-Acetyl-L-Cysteine 250 mg
Acetyl-L-Carnitine 250 mg
Chondroitine szulfát 250 mg
MSM 250 mg
D-Pinitole 200 mg
7-Isopropoxyisoflavones 200 mg
Cordyceps kivonat 150 mg
Cholinbitartrate 120 mg
5-Methyl-7-Methoxyisoflavones 100 mg
Shilajit 50 mg
Inositol 50 mg
Assimilogen-Mátrix (ebből Laktáz, Bromelain, Ananász-kivonat, Papain aus Papaya-kivonat) 30 mg

 

További információk

Kiszerelés

1575g

Íz

Ananász, Meggy, Narancs, Puncs

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét