DARK_MATTER_CONC_54527ac5aa6a7

Mhp DARK MATTER CONCENTRATE 368g

12699 Ft

MHP Dark Matter – Lépj be az anabolikus tengelybe ! Növeli a fehérjeszintézist, maximális kreatinfelvétel az izmokban.

  • x Választás törlése
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:00180100. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

ÚJRAÍRTUK AZ EDZÉS UTÁNI KIEGÉSZÍTÉS VILÁGÁT… SZÉNHIDRÁTMENTESEN!

Száraz izmot felpakolni pokoli nehéz feladat… a tömegnövelés egy dolog, de a SZÁRAZ izomnövekedés és az extrém definíció egy teljesen más terület! A képlet ugyanaz, az izomépítés leginkább kritikus időpontja közvetlenül az edzés után van! De a változók és az eszközök már eltérnek! Ha a célod a versenyforma elérése, akkor a szénhidrát beviteled az egyik olyan pont, ahol nem köthetsz kompromisszumot, és hiába ez lenne az a tápanyag, ami az edzések után anabolikus állapotba hozza a tested, az extrém szárazság eléréséhez a szénhidrátbeviteled korlátoznod kell! Az MHP DARK MATTER ZERO CARB kifejlesztésének célja az volt, hogy maximálisan kihasználjuk ezt az anabolikus ablakot, DE SZÉNHIDRÁTOK NÉLKÜL! Az MHP DARK MATTER ZERO CARB olyan speciális összetevőket alkalmaz, amelyek rekord sebességű tápanyagfelvételt produkálnak és olyan szinergikus anabolikus kaszkádot indítanak be, melynek során az inzulinszint egyszerre tetőzik az aminosav-, kreatin- és egyéb anabolikus hormonok szintjével! Az eredmény pedig száraz izomnövekedés!
Eddig nem volt választásod! Ha a célod az extrém szárazság elérése volt, akkor pokoli nehéz volt megőrizni is a száraz izomtömeged… nemhogy építeni azt! A megoldás MOST érkezett el! A neve: DARK MATTER ZERO CARB!

NE VESZTEGESS EL MÉG EGY EDZÉST!

ProSYNTHAGEN – A proteinszintézis gépezetét a tejsavó-fehérjénél is gyorsabban indítja be!
A ProSynthagen egyedülálló szabad formátumú esszenciális aminosav mátrixa sosem látott mértékben stimulálja a proteinszintézist, gyorsabban, mint a tejsavó-izolátum! A ProSynthagen nem csak rekord sebességű, de hatékony is, minden egyes adag 40 gramm fehérjével egyenértékű proteinszintézist generál! A ProSynthagen aminosav-mátrixát az MHP kétutas-transzportrendszerével hangoltuk még hatásosabbra, hogy még gyorsabb és még nagyobb mértékű tápanyagfelvételt érhessünk el! Ezzel az egyedülálló rendszerrel a ProSynthagen minden más formulánál hatékonyabban fokozza a protein-szintézist!

HydroSIZE – Többfázisú kreatin-transzport és sejttérfogat-növelő mátrix!
Az anabolikus hatást az MHP kutatói által kifejlesztett HydroSIZE teszi teljessé. A HydroSIZE egy több forrásból álló kreatin/glicerin komplex, mely fokozza a sejttérfogat és kreatin-szaturációt. Optimális mennyiségben tartalmaz kreatint kreatin-piruvát és kreatin-glükönát formájában, amely a csúcs inzulinszint által katalizálva, az aminosavakkal és szénhidráttal karöltve jut el az izmaidba. A MicroTein, mely egy mikrokapszulázott, elnyújtott hatású kreatin, biztosítja a folyamatos kreatin-utánpótlást, így a maximális kreatin-szaturációt és a sejtvolumenizációt!

iAMP Inzulin Generátor – Rekord sebességgel növeli az inzulinszintet és az anabolikus aktivitást!
A 4-hidroxiizoleuicin, króm, feketerizs kivonat és guanidinpropionsav tudományosan adagolt keveréke edzések után adagolva javítja az izomsejtek inzulinérzékenységét, a sejtek tápanyagfelvételét, gyorsabban nyitja meg és hosszabban tartja nyitva az anabolikus kaput, mintha szénhidrátot fogyasztanál!
GYORS FELSZÍVÓDÁS ÉS MAXIMÁLIS BIOLÓGIAI ELÉRHETŐSÉG!
Az utolsó lépés, amellyel az edzés utáni táplálékkiegészítést egy új dimenzióba emeltük, egy új nano-technológiai eljárás kifejlesztése volt. Ez a technológia nano-méretű particionálással és időzített adagolásával maximalizálja az aktív összetevők hasznosulását és biológiai elérhetőségét! Az anabolikus kapu megnyitását, a ProSynthagen, iANP és a HydroSIZE szinergikus hatóanyagai rekord sebességgel érnek célba! Az eredmény instant regeneráció és korábban elképzelhetetlennek vélt ütemű száraz izomtömeg növekedés!

 

 

 

 

 
 

További információk

Kiszerelés

368g

Íz

Gyümölcspuncs, Kékmálna

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét