Olimp DOMINATOR CREATINE STRONG MATRIX 7 120 kapszula

4999 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


A legaktívabb creatin formulákat tartalmazza-amidok, észterek és kelátok, kevésbé aktív kreatin-monohidrátok nincsenek benne.

Várható kézbesitése 20, March 2018
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:1080100997108627. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Az Olimp Dominator Creatine Strong Matrix 7 az Olimp szakértőinek és Marius Pudzianowski (többszörös Strongman világbajnok) közötti együttműködés eredménye. A legaktívabb creatine formulákat tartalmazza. Amidok, észterek és chelateok, kevésbé aktív creatine monohirátok nincsenek benne.

A Dominator Creatine Strong Matrix biztosítja, hogy a creatine különlegesen gyorsan kezdhesse el a közreműködést az ATP építésben. Az izomszövetekben sokáig fenntartja hatását, ami nagy mértékű tömeg és erőnövekedést eredményez.

Malate, alfa-ketoglutarát, piruvát és citrát tartalmának köszöznhetően megállítja a creatine inaktív creatininné való alakulását, és az ATP alkotásban vesz részt a creatinnal, méghozzá abban a szakaszban, amikor az izomszövetek mitochondriális részébe épül be. A malate képes kiváltani a creatine aktív ATP “promolekula” funkcióját.

Az orotát az RNA előanyaga egy olyan komponens, ami közvetít az izomfehérjék kialakulása során. A magnézium gátolja az inaktív creatininok létrejöttét, ionizált változata az ATP molekula fontos alkotóeleme, felelős annak aktivitásáért és potenciájáért. Formálják az izomfehérjéket és megállítják az izomroncsoló katabolikus enzimeket.

Nährwert 1Kapsel 6 kapseln
MATRIX 7 STRONG BLEND 1223 mg 7338 mg
darin:
Magnesium-Creatin-Chelat CREATINE MAGNA POWER™
Creatin-Malat
Creatin-Ethyl-Ester HCl
Creatin-Alpha-Ketoglutarat
Creatin-Orotat
Creatinpyruvat
Creatincitrat
Energiewert 6,5kJ / 1,6kcal 39kJ / 9,6kcal
Eiweiss 0,39 g 2,34 g
Kohlenhydrate 0 g 0 g
Fett 0 g 0 g

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

120 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét