Mhp Dopamite 60 tabletta

7499 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


TELJES ÉTVÁGYKONTROLL
MAXIMÁLIS ZSÍRVESZTÉS
ÁLTALÁMOS JÓ KÖZÉRZET
KIROBBANÓ ENERGIASZINT

Mennyiség:

SKU:00180083. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

 

A ZSÍRVESZTÉS ÉPP MOST LETT KÖNNYEBB!

A sikeres testsúlycsökkentő programok kulcsa az étkezési szokások kontrollja! Mind nagyon jól tudjuk, hogy a sikertelen diéták elsődleges oka, hogy képtelenek vagyunk magunkat az előírt diétás rendhez tartani! Az étkezés…ha valami igazán finomat ehetünk, az örömet, kielégülést jelent…de az ár amit fizetünk ezért kilókban mérhető! Az éhségérzetünk egyik kulcsszabályozója az agyban termelődő dopamin, ha valami finomat eszünk, például egy szeletet a kedvenc sütinkből, akkor agyunk dopamint választ el, mely elégedettséggel és boldogságérzettel tölt el. Valójában nem is a torta amire vágysz, hanem az annak hatására termelődő dopamin és az azt követő boldogságérzet. A Dopamite az a formula, mellyel pontosan ezt a mechanizmust célozzuk és ezzel teljes mértékben a mi irányításunk alá vonjuk éhségérzetünket! A Dopamite a dopamin termelés fokozása révén olyan általánosan jó közérzetet, elégedettséget és boldogságérzetet biztosít, mellyel Te irányítasz és nem lesz szükséged arra, hogy csokival és tortával tömd magad!

  • TELJES ÉTVÁGYKONTROLL
  • ZMAXIMÁLIS ZSÍRVESZTÉS
  • ÁLTALÁMOS JÓ KÖZÉRZET
  • KIROBBANÓ ENERGIASZINT

DOPAMITE – A TÖKÉLETES KONTROLL!

NÉZD MEG, HOGY MIRE VOLTAK KÉPESEK AZOK, AKIK MÁR KIPRÓBÁLTÁK A DOPAMINATE-T!

VÁLTOZTASS AZON AHOGY EDDIG PRÓBÁLTÁL DIÉTÁZNI!

„Végre véget tudtam vetni a yo-yo diétáknak! A Dopamite-tel nemcsak kirobbanóan jól érzem magam a bőrömben, de végre megszűntek a hullámszerű éhségrohamok, amik miatt képtelen voltam tartani az étrendet! Pontosan ez az amire szükségem volt 2 gyerek után!”

LYDIA MORGADO, NJ

MINUSZ 25 KG

& 35 cm mínusz a csípő-körfogatból!

ALIG 8 HÉT ALATT!

“A Dopamite segítségével irányításom alá tudtam vonni az étvágyam és azokat az éhségrohamokat, melyek korábban képtelenné tettek arra, hogy elérjem, amit szeretnék.”

DEREK DOLGNER, AZ

MUNISZ 15 KG

& 15 cm mínusz a derék-körfogatból!

TUDOMÁNY

AKTIVÁLD A ZSÍRÉGETŐ KÖZPONTOT!

1.    Az étvágyat egy az agyban termelődő neurotranszmitter a dopamin szabályozza.

2.    A dopamin alacsony szintje fokozza az éhségérzetet és a finom falatok utáni sóvárgást.

3.    A DOPAMITE speciális hatóanyagai fokozzák a dopamin elválasztást így csökkentik az éhségérzetet, miközben javítják a közérzetet és általános boldogságérzettel töltenek el.

4.    A DOPAMITE egy szabadalommal védett technolóia (ExploTech Fast Release Technology) segítségével 100%-os hatóanyaghasznosulást garantál szinte a bevétel pillanatába

A használat kezdetekor fogyassz 1 tabletta DOPAMITE-t reggel ébredés után, majd egyéni tolerancia és testsúly függvényében emeld az adagot az alábbiak szerint:

    • 70 kg alatt: napi 1 tabletta
    • 70 kg – 90 kg: 2 tabletta
    • 90 kg felett: 3 tabletta

n!

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

112 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét