Enzymes_4f29a58659914

Peak Enzymes

5000 Ft

Az ENZYMES Bromelain-t, és Papain-t tartalmaz, mely a táplálékból, vagy pedig a proteinkoncentrátumokból származó fehérjéket segít jobban, és gyorsabban megemészteni.

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:208. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Az ENZYMES Bromelain-t, és Papain-t tartalmaz, mely a táplálékból, vagy pedig a proteinkoncentrátumokból származó fehérjéket segít jobban, és gyorsabban megemészteni. Az Enzymes segít abban, hogy ne keletkezzen puffadás, vagy telítettség érzés a fehérjék fogyasztásakor, valamint egy biokatalizátor ahhoz, hogy a belekből, a véráramba jussanak az aminosavak, és peptidek. Ebben a kiegészítőben természetes enzimek találhatóak meg, melyeket a szervezet sokszorosíthat, illetve az immunrendszert erősítheti, és az emésztőrendszert javíthatja.

Az enzimek minden anyagcsere folyamatban szerepet játszanak, védelmet nyújtanak a rákos, és a gyulladásos megbetegedések kialakulásában, illetve táplálkozásfiziológiai funkciókat töltenek be.

Mint a spirulina, ugyanúgy az összetevőként szereplő gyömbérkivonat is, multifunkciós hatékonyságával különböző anyagcsere folyamatokban, különösen a bélrendszerben, illetve az emésztőrendszeri folyamatokban teljesen természetes módon működik közre.

ADAGOLÁS:

Napi 3 db kapszula vízzel bevéve. Amennyiben fehérjedús étel elfogyasztásakor vesszük be, akkor az Enzym-Complex javítja annak emésztését. A megfelelő alkalmazás összes előnyét segít érvényre juttatni.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

120 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét