Formotiva Pure Creatine Hcl Capsules 120 kapszula

4600 Ft

Raktáron,1-3nap

Timp de livrare: Raktáron,1-3nap


Mennyiség:

SKU:4354347658656. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

FORMOTIVA PURE HCl CREATINE CAPSULES is a dietary supplement in capsules containing creatine hydrochloride. This highly efficient form of creatine, which helps to increase physical performance in successive, short-term, high intensity excercises*.

 

PURE HCl CREATINE CAPSULES is a concentrated source of creatine of very high solubility. Each capsule contains 1000 mg of pure HCl creatine.

PURE HCl CREATINE CAPSULES are recommended for athletes and active people looking for an effective supplement creatine during building physical shape, which can be used immediately, even before the competition.

* Beneficial effect is obtained with a daily intake of 3 g of creatine.

FORMOTIVA NUTRITION PHARMA egy professzionális termékcsalád melyet az Aflofarm Gyógyszeripari cég hozott létre. A dinamikusan fejlődő lengyel gyógyszeripari vállalat, az egészségügyi ágazatban több mint huszonöt éve jelen van. A tapasztalat és magasan képzett személyzet, a fejlett technológia és a legmodernebb gyógyászati kutatási és fejlesztési alap garancia arra, hogy a FORMOTIVA termékek az élsportolók és fizikailag aktív emberek legmagasabb igényeinek kielégítésére  is alkalmas.

Nutrtional Values

 

Ingredients 3 capsules 6 capsules
Creatine Hydrochloride, including:  3,205 g 6,41 g
Creatine 2,5 g 5 g

 

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét