GAINERATOR_534d357c9250b

Olimp GAINERATOR 3200g

13374 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


A legerősebb komplex tömegnövelő formula az Olimptól

  • x Választás törlése
SKU:108010099710862783. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A legerősebb komplex tömegnövelő formula az Olimptól

Az OLIMP Gainerator komplex összetételű tömegnövelő megfelelően kiválasztott összetevőkből: különböző glikémiás indexet mutató mono-, oligo- és poliszacharidok, savófehérje koncentrátum (WPC), izolátum (WPI) és hidrolizátum (WPH), és MCT olaj, kiegészítve antikatabolikus anyagokkal (glutamin és taurin), metabolikus aktivátorok (lecitinből származó kolin és inozitol ), valamint vitaminok és ásványi anyagok, tökéletesen pótolva az összes fontos tápanyagot a gyors izomtömeg és erő fejlődéséhez, és az általános erőnléthez.

Hatékonyan növeli a fehérje asszimiláció és anabolizmus folyamatát, a szervezetnek szükséges szénhidrátokból származó nagy mennyiségű energiát. Az étrendkiegészítő magas napi fehérje- és szénhidrát adagokból áll, emiatt az izomtömeg- és erő gyorsan fejlődik.

A termékek fehérje és szénhidrát összetétele elősegíti a sporthoz szükséges étrendorientált egyensúly megtartását, ami szükséges az izomtömeg és erő vagy az általános erőnlét fejlődéséhez.

– Low-GLC (TM) – maltodextrin, WAXY MAIZE – ultra nagy molekulákjú, kukorica keményítő, izomaltulóz
– Slow-Mo-Pro (TM) – micelárrius kazein, tejsavó fehérje koncentrátum, tejsavó fehérje izolátum , ultraszűrt tojásfehérje, tejsavó fehérje hidrolizátum
– Anabolikus faktor – BCAA Matrix, L-glutamin, Kre-Alkalyn (R), MCT olaj

Nem alkalmas cukorbetegek részére. Tartsd távol a gyerekektől.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

3200g

Íz

Csoki, eper, vanília

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét