Olimp Glutamine Xplode 500g

6900 Ft

Olimp Glutamin Xplode – érezd a különbséget! A leginnovatívabb Glutamin Mátrix a piacon! Tökéletes formula, finom íz

Várható kézbesitése 21, March 2018
 • x Választás törlése
SKU:1001624. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

4 … 3 … 2 … 1 … 0 Xplode!

Glutamin Xplode – érezd a különbséget!

A leginnovatívabb Glutamin Mátrix a piacon!

Tökéletes formula, finom íz!

Itt az ideje megtudni végre hogyan működik a GLUTAMINE XPLODE innovatív VIT-A-MIN SuperCharge-el, 3 finom ízben – ananász, citrom és narancs – elkészítve!

SOHA NEM ITTÁL MÉG ILYEN FINOM GLUTAMINT!

Úgy döntöttünk, hogy eleget teszünk ügyfeleink igényeinek (magasra tették a lécet ezen a piacon) és bemutatunk egy valóban innovatív terméket, amely edzés után csökkenti az izomsérülést és a leghatékonyabb és legnagyobb izomnövekedést eredményezi.

A legújabb tudományos kutatások alapján, amelyet tudósaink sok éves munkája előz meg a fiziológiai, biokémiai és anyagcsere-folyamatok területén, bátran kijelenthetjük, hogy nem a mennyiség, hanem a megfelelően kiválasztott összetevők számítanak, amelyek meghatározzák a termék minőségét és hatékonyságát.

Pontosan mit is kínálunk? Itt a válasz:

A SuperCharge elsősorban teljes mértékű szervezeti beépülést jelent.

Valamennyi összetevő – az L-glutamin és a VIT-A-MIN SuperCharge formula aktív összetevői kiegészítik egymást így azok együttes hatása javítja a sportolók anyagcseréjét.

Mindez azt jelenti, hogy a legkitartóbb és leggyorsabb fizikai erőkifejtésre leszünk képesek.

Ezért, számodra optimális adagokban L-glutamint és L-leucint – a két legerősebb antikatabolikus anyagot tartalmazza, amelyek a fehérjék anabolizmusára gyakorolt erős és közvetett hatásuk miatt feltöltenek az edzés után.

De ez még nem minden

L-cisztein, szelén és C-vitamin hozzáadásával egy innovatív szuper fejlett formulát képez (PureWay-C?), amely biztosítja a magas szintű glutation szintézist, valamint a B6, B12- vitaminok a folsav és a niacin komplex fokozzák az edzés utáni izomtömeg növekedés mértékét.

VIT-A-MIN SuperCharge = VIT-Amines + A-MINo acids + MINerals

VIT-A-MIN SuperCharge = VIT-aminok + A-MINosavak + ásványi anyagok

Miért is olyan fontos az L-glutamin pótlása az izmaid fejlődéséhez?

A fehérje az izmok alapvető építőköve. Az izomerő és tömeg attól függ, hogy mennyi fehérjét tartalmaz.

A fehérjék jellemző eleme a nitrogén, ami nincs meg a zsírokban és a szénhidrátokban.

Az izmokban található fehérjék mennyiségét meghatározza a szervezetünkben megtartott nitrogén mennyisége, ez a nitrogén egyensúly. Minél magasabb a nitrogén egyensúly, annál nagyobbak és erősebbek az izmok.

A glutamin az alapvető nitrogéntároló és szállító. A glutamin ellátja nitrogénnel az izmokat, ahol beépül az aminosavakba és a fehérjékbe vagy serkentik az anabolikus folyamatokat.

Amikor más szervnek vagy szövetnek nitrogénre van szüksége az izmokból veszik el.

Ebben a szakaszban az izomfehérjék lebomlanak, amely az úgynevezett katabolizmus, amíg a glutamin nem szállít nitrogént addig az elem más szövetekbe kerül. Azonban, ha egy hasonló esetben elegendő glutamin van a szervezetünkben, nitrogén kerül a szövetekbe és az izomfehérjékbe tehát a katabolizmus nem történik meg.

Így a glutamin a sport minden fajtájánál biztosítja a magas mértékű nitrogén egyensúlyt, ezért a szervezet belső környezetében kedvezően befolyásolja az anabolikus folyamatokat és ezzel egyidejűleg meggátolja a katabolizmust.

Az emberi vizsgálatok igazolják a glutamin magas hatékonyságát, amit a nitrogén (fehérje) szállítás javításával ér el a szervezetben. Mindazonáltal, a sportolókon végzett tesztek azt mutatják, hogy a nitrogén egyensúlyra gyakorolt pozitív hatása mellett az izomfejlődés kicsivel kevesebb lett, mint az várható lett volna – ezért kiegészítettük.

Tekintettel egyedülálló szerepére a nitrogén forgalomban, a glutamin számos anyagcsere folyamatban vesz részt, amik az anabolikus és katabolikus folyamatokhoz kapcsolódnak.

Egyébként is mindig az egyik eleme az egyes folyamatoknak. Más elemek hiánya azonban korlátozzák a glutamin hatékonyságát ami szükséges lenne a sportolók izomfejlődéséhez, annak ellenére hogy bizonyítottan hatékony a fehérje szállítás javításában.

A tudomány és az Olimp Labs szakemberei segítettek a problémán.

A GLUTAMINE XPLODE A LEGJOBB VÁLASZTÁS, OLVASD EL MIÉRT!

A GLUTAMINE XPLODE VIT-A-MIN SUPERCHARGE formulával ??– innovatív és teljes körű beépülése az L-glutaminnak

Glutamin kontra B6-vitamin.

A nagy része az elfogyasztott glutaminnak nem hagyja el a tápcsatornát, hanem “megáll” az emberi bélflórában található sejtekben és probiotikus baktériumokban. Bár a jelenség, amelyet a közelmúltban alaposan tanulmányoztak és megvitattak rendkívül előnyös a tápcsatorna megfelelő működéséhez, de egyúttal csökkenti a mennyiségét a metabolikusan aktív glutaminnak. A B6-vitamin részt vesz az aminosavak szállításában, így hozzájárul a glutamin felszívódásának növeléséhez a bélsejtekből, így támogatva azt.

A B6-vitamin katalizálja a nitrogén-átvitel folyamatát ezzel biztosítva a glutamin anabolikus mechanizmusát az izomsejtekben.

A katalizáció a glutamint átalakítja az agyban is ami neuroaktív aminosavak kialakulásához vezet, melyek kedvező hatást gyakorolnak a hypotalamusra és az agyalapi mirigyre.

Ezen anyagok kölcsönhatása alatt az agyalapi mirigy egy sor kiváló (trofikus) hormont juttat a szervezetbe így teremtve olyan környezetet, amely kedvező az izomfejlődéshez – sok anabolikus szomatropin, tesztoszteron és egy kevés katabolikus kortizol.

Glutamin kontra folsav, B-12 vitamin és niacin.

Glutamin – folsavval, B12-vitaminnal, niacinnal – az anabolikus folyamatok része az izmokban, a nukleotidok szakaszában és nukleinsav-szintézisben, a nukleáris receptorok kötésében az anabolikus hormonokban és anabolikus társszabályozókban és a génekben, amely alapvető feltétele a hatékony sejtosztódásnak, amíg az aminosav-kötések szakaszában a fehérje-részecskék segítik egyes aminosavak szintézisét és kialakulásuk ellenőrzését valamint a vörös vérsejtek képződését.

A folsav szintén alapvető tényező a szervezet növekedésében és fejlődésében, de szükséges – a B6- és B12-vitaminnal együtt – a megfelelő beépülés biztosításának érdekében a cisztein is.

Ezen túlmenően a B-vitaminok csoportja fontos szerepet játszik a homocisztein – a cisztein anyagcsere mellékterméke – eltávolításában a szervezetből.

Glutamin kontra leucin.

A glutamin a leucinnel ellenőrzés alatt tarja az erős anabolikus hormonok útvonalát, például az inzulint, inzulinszerű növekedési faktort (IGF) és a mechanikus növekedési faktort (MGF). A két aminosav közös hatása optimális arányok között tartja az enzimek hatását és azonosítását a katabolikus és anabolikus izomsejti folyamatokban. A leucin szintje és a glutamin a vérben információt ad a szervezetnek az izomszövet bomlásáról, amely közvetlen jelzés aktivál minden anti-katabolikus mechanizmust a szervezetben és így fokozza a fehérjeszintézist.

Glutamin kontra cisztein és glutation.

Cisztein lehet sima formájában illetve két kapcsolódó cisztein részecskéből, amelyek így is teljesen közömbösek a tápcsatorna emésztő enzimeinek (tripszin és pepszin), változatlan formában elérik a sejteket ahol csökken az egyik enzim hatása és cisztein részecskék szabadulnak fel. A glutamin és a cisztein részt vesznek a glutation-tripeptid előállításában, ami a legfontosabb nem enzimatikus anti-oxidációs tényező a szervezetben. Egyes vizsgálatok kimutatták, hogy a glutamin és a cisztein bevitel növelése fokozza a glutation szintézis mértékét a szervezetben.

A glutation rendkívül fontos metabolikusan aktív vegyület, amely szerepet kap a legfontosabb életfolyamatokban. A glutation az anabolikus folyamatok szakaszában sejtvédelmi szerkezetek létrehozását segíti, így a kén atomok kötése megfelelő állapotban van a csavart aminosav láncokban, ez például az izomösszehúzó szalagokban található.

A glutation folyamatosan beépül a fehérjék szerkezetébe, ez biztosítja, hogy állandó szinten tartja a kénkötések számát egyes fehérjeszerkezetekben és ez biztosítja a fehérjék funkcionális jellegét, pl. összehúzódási képességét. Nemrég igazolódott, hogy az izomfehérje – glutation arányát meghatározott szinten tartva elősegíti a tesztoszteron képződést, így biztosítva a fehérjék anabolizmusát.

Az egyedi jellemzői lehetővé teszik a lizoszóm membránok stabilizálását, ez meggátolja a katabolikus enzimek szabad kiáramlását, ezek felelősek a fehérje-és nukleinsav leépülési folyamatért így vezetve a szervezet kimerüléséhez.

A glutation anabolikus hatása közvetlen, bizonyos transzkripciós faktorokat aktivál így a fehérjeszintézisért felelős gének működését beindítja. Részt vesz az aminosavak szállításában a gamma-glutamil ciklusban létrehozza a fehérjeszintézis lehetőségét és biztosítja a pozitív nitrogén egyensúlyt.

A glutation hatékonyan csökkenti a kortizol és tejsav szintet, megnöveli az izmok glikogén szintjét így elősegíti a gyorsabb izom regenerációt és felkészíti a szervezetett a további kimerítő és hatékony edzésre ezzel elérve annak eredményességét.

Glutation kontra szelén.

A szelén valamint a cisztein a glutation-peroxidáz aktív magjának az építőkövei, ez az enzim felel a glutation szinten tartásáért és pótlásáért – ezzel tartva fent a metabolikus aktivitás magas szintjét. Kutatások bizonyították a szelén hatékonyságát, megnöveli a glutation-peroxidáz szintjét és aktivitását.

Glutatin és a C-vitamin.

Kutatások bizonyították, hogy a C-vitamin (PureWay-C) serkenti a glutation termelését és növeli annak szintjét a szervezetben, így együtt aktiválják a megfelelő transzkripciós faktort – így a fehérjeszintézisért felelős gének működését beindítják. A C-vitamin hasonlóan a szelénhez anti-oxidációs forrás, továbbá védik az izomfehérjéket az edzés utáni károsodástól, amikor annak a regeneráció elsődlegesen fontos és nem kell tartanunk a leépülésétől.

A GLUTAMINE XPLODE egy új, innovatív kihívás a tested metabolizmusáért – ez gyógyszer tisztaságú szabad L-glutamin és ultra-modern Vit-A-MIN SuperCharge formula keveréke metabolikusan aktív vegyülettel, az L-glutamin anabolikus és antikatabolikus hatásának fokozására!!!

Tehát, ha egy valóban átfogó, antikatabolikus készítményt akarsz, jellegzetesen erős anabolikus tulajdonságokkal, a Glutamine Xplode ultra-modern VIT-A-MIN SuperCharge formulával csak neked való!

GLUTAMINE XPLODE – TÖBB MINT CSAK GLUTAMIN !

Glutamin – szinergizmus (egymást erősítő hatás) néhány kiválasztott aktív összetevővel a fehérje anabolizmus folyamatában.

1. Glutamin, B12-vitamin, PP-vitamin és folsav hatására a gének (DNS) kezdeményezik a transzkripció folyamatát (DNS megnyitása) – az első szakasza a fehérje anabolizmusnak.

2. Ennek eredményeként, a transzkripcióban RNS keletkezik, ami részt vesz az átalakításban – ez a következő lépés a fehérje anabolizmusban. A leucin a transzkripciós aktiváló faktorok egyik fontos résztvevője ebben a folyamatban.

3. Az átalakítás meghosszabbítja a fehérje láncot egy másik kötődő aminosavval, létrehozva egy nagyfokú fehérjét a glutamin átalakulásból. A transzformációkban az enzimek részvételének közös szereplője a B6-vitamin.

4. A glutamin – a ciszteinnel kiegészítve, a szelén és a C-vitamin – a glutation szintézis részeként, az egyik legerősebb természetes antioxidánsok a szervezetben. Ezen kívül a glutation részt vesz az utóátalakításban – a fehérje anabolizmus utolsó szakaszában.

5. Az újonnan alakult kontraktilis (összehúzódásra képes) fehérjék beágyazódnak az izomrostok szerkezetébe és így növelik annak tömegét és erejét. A glutamin és a glutation antikatabolikus hatásuk révén megvédik az új fehérje szerkezetét a degenerációtól.

Adagolás:

Adj 1 adagot (10 g por – 20 mérési egység = ? adagolókanál vagy 1 evőkanál) 200 ml vízhez, naponta egyszer – reggeli előtt vagy edzés után vagy lefekvés előtt.

Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Tartsd távol a gyerekektől.

Figyelem: Üledékesedés előfordulhat, de ez nem befolyásolja a termék minőségét és hatását.

Képtalálat a következőre: „glutamine xplode”

 

 

 

További információk

Kiszerelés

500g

Íz

Ananász, Citrom, Narancs

 1. cs
  5 / 5

  :

  Eddig csak a citromosat próbáltam, de az nagyon jó, imádom.
  Legjobb glutamin

 2. Csonka Dàniel
  5 / 5

  :

  Hozta a vàrt eredményt

Írja le véleményét