Glutamine_52611f2d48880

Gaspari Glutamine 300g

3989 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Gyógyszerészeti tisztaságú glutamin formula!

Mennyiség:

SKU:216236. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A Gaspari Nutrition a glutamin kiegészítés világában is új standardot állít fel!

Az elmúlt 2 évtizedben az L-Glutamin gyakorlatilag minden testépítő kiegészítő arzenáljának részévé vált, az immun- és emésztőrendszer egészségének támogatásában, a regeneráció gyorsításában, a katabolizmus blokkolásában és az izomépítés beindításában!

A Gaspari Nutrition GLUTAMINE egy gyógyszerészeti tisztaságú, íztelen, szagtalan, kristályos L-glutamin formula, melynek tisztasága és kiemelkedően magas minősége abban a pillanatban világos lesz a számodra, ahogy kinyitod a dobozt, és meglátod ezt a hófehér, finom glutamin port!

Több száz kutatás bizonyítja a glutamin hatékony és biztonságos voltát! Olyannyira, hogy mind az Amerikai Sportorvosok Társasága (American College of Sports Medicine (ACSM)), mind a Nemzetközi sporttáplálkozási szövetség (The International Society of Sports Nutrition (ISSN)) állásfoglalást adott ki a glutamin-kiegészítés hatékonyságáról, és kiemelt szerepéről a legális teljesítményfokozás világában!

A Gaspari Nutrition Glutamine az L-glutamin kiegészítés legtisztább és leghatékonyabb formáját garantálja!

Keverj el 1 teáskanál GLUTAMINE-t 3-5 dl vízben, gyümölcslében vagy turmixban és fogyaszd azonnal! Fogyassz napi 1-2 adaggal, kiemelten edzés után és lefekvés előtt!

 

 

 

További információk

Kiszerelés

300g

  1. Enyedi Barbara
    5 / 5

    :

    Az egyik legjobb márka és minőség. Jól oldódó.

Írja le véleményét