HYPER_FX_50570a6429845

BSN HYPER FX 294g

7999 Ft

Világelső, pezsgő edzés előtti energizáló és teljesítményfokozó termék

SKU:1074821. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A világ első, pezsgő edzés előtti energizáló és teljesítményfokozó FORMULÁJA.

A BSN büszkén mutatja be a legújabb fejlesztését a HYPER FX-et: a világ legelső pezsgő, ultra koncentrált erő és energiafokozózóját!

A HYPER-FX összetevői fokozzák az:

– Edzés erőt és intenzitást

– Összpontosítást és a mentális fókuszt

– Erőt és kitartást

– Tesztoszterontszintet

– Az izom karnozin tartalmát

– Ellenállást az izomlázzal szemben

– Hidrogén ion (H+) pufferelést

– Az izomszövet anaerob munkakapacitását

– Zsírégetést

Az érösszehúzó tulajdonsága a geránium olaj kivonatainak negatív hatással lehet a teljesítményre. Nem csak az izompumpában korlátoz, hanem gátolja a tápanyagok és az oxigén izmokhoz való jutását is. A HYPER-FX™ germánium-mentes energiával lát el az edzés elejétől a végéig.

Ha szükséged van az elszántságra és intenzitásra, és ehhez keresel edzés előtti kiegészítőt, akkor elmondjuk: a HYPER-FX™ -től kaphatod meg mindezt: hisz a Neuro Power Composite segítségével kimagasló mentális fókusszal és edzés intenzitással ajándékoz meg, és eljuttat téged a csúcsra, és ott is tart.

A férfi nemi hormon, a tesztoszteron felelős az izomnövekedésért és agresszióért egyaránt. Ha az a célod, hogy felpörögj, összpontosíts és felszabadítsd minden dühöd, amely az izomépítéshez szükséges igazán komoly súlyok megmozgatásához szükséges, akkor számodra a HYPER-FX™ az ideális választás az edzés előtti „berobbantók” között!

Hogy számodra még tökéletesebb legyen, a HYPER-FX™ olyan segítséget ad a hatékony zsírégetéshez, amelyet sohasem láthattunk más jelenleg kapható koncentrált edzés előtti kiegészítőktől. A zsírégetés fokozásával viszont nem csak az izmok szépségért tesz a HYPER-FX™, hanem segítségével az erőd és kitartásod is tovább tart.

KOMBINÁLD AMINO-X, CELLMASS, SYNTHA-6, TRUE MASS-al a maximális eredmény eléréséhez!

Adagolás:(1adag=10,8g. Össz.:30adag)

SOHA NE RÁZD FEL!

Edzés előtt 30-45 perccel, 1 adagolókanál port oldj fel 3 dl vízben. A maximális eredmény elérése érdekében fogyaszd üres gyomorra (az utolsó étkezéstől számított legalább két óra, vagy egy fehérje-turmix elfogyasztását követő egy óra elteltével)

 

 

 

További információk

Kiszerelés

315g

Ízek

Kékmálna

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét