HYPER_SHRED_50571bc7bb929

BSN HYPER SHRED

9800 Ft

A legfejlettebb energiafokozó és testsúlycsökkentő formula

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:75456. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A BSN® mindig is a táplálék kiegészítő gyártók élvonalában volt, és ez most sincs másképp! Örömmel mutatjuk be nektek a Hyper Shred™-et. Arra lett kifejlesztve, hogy gerániumolaj alkalmazása nélkül lásson el téged tiszta, hatékony energiával és elképesztően erős mentális fókusszal.

– Optimális anyagcsere fokozás

– Testsúly kontroll

– Kiváló erőnlét

– Megingathatatlan összpontosítás

– Magas fizikai teljesítmény

A Hyper Shred™ fejlesztői továbbléptek a ma olyannyira divatos ultrakoncentrátum porok koncepcióján és a Hyper Shred™-et tabletta formában készítették el. Csak egy tabi, és erőd és energiád megzabolázhatatlan lesz. Semmi sem fog kizökkenteni téged! Ha a Hyper Shred™-et használod, észre fogod venni, hogy kitűnő zsírégető is egyben, továbbá edzés előtti energiatablettának is tökéletesen beválik. És mivel a hatóanyag tartalma miatt napi egy tabletta bőségesen elegendő, meg fogod látni, hogy az energia felszabadítás sosem volt ilyen egyszerű. Bárki, aki geránium nélkül szeretne energiához, mentális fókuszhoz jutni és zsírt égetni annak a Hyper Shred™ a legtökéletesebb választás.

Adagolás:Fogyasz egy tablettát az első étkezésed előtt 30-40 perccel, még üres gyomorra. A második tablettát 4-5 óra múlva fogyaszd el – edzésnapon, edzés előtt – szintén üres gyomorra étkezés előtt. Ne fogyassz napi 2db-nál többet!

 

 

 

További információk

Kiszerelés

90 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét