Isostar Hydrate&Perform 1500g citrom

5799 Ft

Raktáron,1-3nap

Timp de livrare: Raktáron,1-3nap


Mennyiség:

SKU:421123312342534543543. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Izotóniás összetétel

Egy oldat akkor nevezhető izotóniásnak, ha az emberi test szövetközi folyadékának áramlásával megegyező sebességgel és irányban biztosítja a vízáramlást a sejt membránon át. Az Isostar víz sebességével ürül ki a gyomorból, de a belekből gyorsabb a felszívódása. A megfelelő nátrium- és szénhidrátszint elősegíti a víz áramlását a vérben, így a folyadékegyensúly gyorsan visszaáll.

Energiaforrás

Az egyszerű és összetett cukrokból (glükóz, maltodextrin) álló szénhidráttartalom gyorsan és folyamatosan állítja vissza a kiürült glikogénraktárak energiaszintjét.

Ásványvízanyag- és vitaminforrás

Az Isostar többféle ásványi anyagot tartalmaz. A nátrium és a klór pótolja az izzadsággal elvesztett sót, a magnézium pedig segít a fáradtság leküzdésében. A béta-karotin fontos antidoxidáns, előnyös a nagy fizikai teljesítmény során fellépő stressz következményeinek ellensúlyozására. A B1 vitamin

Mi nincs az Isostarban?

Az Isostar termékek nem tartalmaznak tartósítószert, ami nem csak az egészséges életmód irányzatot támogatja, hanem kiváló minőséget is jelent. Nincs benne szénsav, koffein, taurin, tehát nem energiaital, hanem sportital.

Használati útmutató:

Fogyasztandó sportolás előtt, közben (150-200ml 15-20 percenként) és után.

 1. Használat előtt rázza fel a doboz tartalmát.
 2. Mérje a port a doboz kupakjába 0,5 l jelzésig.
 3. Öntse a port a kulacsba.
 4. Töltse fel 500 ml-ig és rázza össze. 400g = 5 liter.

 

Készült:

szacharóz, maltodextrin, étkezési sav: citromsav; nátrium-citrát, természetes aroma,  alciumfoszfát,magnézium-karbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, antioxidáns:szkorbinsav és természetes színezék: béta-karotin felhasználásával.

 

 1. Bajusz János
  5 / 5

  :

  Kitűnő termék a hosszabb sport tevékenységnél (40 perc fölött) fellépő folyadék, só és ásványi anyag vesztés folyamatos pótlására, a fokozott terhelésnek megfelelő szénhidrát bevitelére. Tudtommal dopping listás összetevőt nem tartalmaz, a porból az izotóniás ital elkészítése egyszerű.

Írja le véleményét