isostar-isostar-400g

Isostar Italpor 560g

2699 Ft

Raktáron,1-3nap

Timp de livrare: Raktáron,1-3nap


  • x Választás törlése
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:8754765. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Isostar Izotóniás italként éppen olyan gyorsan távozik el a gyomorból, mint a víz, ám gyorsabban szívódik fel a bélrendszerben. Azáltal, hogy a nátrium és szénhidrát megfelelő kombinációját tartalmazza, a víz gyorsabb vérbe kerülését szorgalmazza. Így rövidebb idő alatt hidratálódik újra a szervezet, és a sportoló energiaraktára is megújul. A glikogén raktárakat egyszerű és összetett szénhidrátokkal tölti fel a megterhelés során. Az ásványi anyag tartalom az edzés alatt izzadtsággal távozó ásványokat pótolja, és segíti a regenerálódást.

It is a high quality isotonic drink concentrate, which is used to prepare an isotonic drink used in the effort to assist the athletes meet the demand for water, energy and micronutrients. 

Isostar concentrate provides good hydration: isotonic formula provides faster hydration and better cleansing of the body. It allows you to increase the performance and durability and to avoid muscle strain. The great advantage is a refined taste that occurs in many varieties and excellent solubility – you will not have to worry about when preparing each new serving!

ISOSTAR – PROFESSIONAL PREPARATION FOR EVERYONE! 

A METHOD OF PREPARING
1. Measure portion powdered Isostar scoop-nut (to stamp 0,5 l).
2. Empty the contents into a container (eg. Water bottle) and pour 0.5 liters of water.

USE:

It is recomm

 

Összetétel/ 100g(1580kJ/371Kcal): 87,4g fleszívódó szénhidrátok, 75,3g sacharóz, 0g fehérje, 0g zsír, 860mg nátrium, 400mg kalcium, 150mg magnézium

Adag: 1 mérőkanál (a készítmény kupakjában) azaz 40g port 0,5l vízben, vagy az egész tartalmat(400g) 5l vízben oldja fel!

További információk

Kiszerelés

560g

Íz

Citrom, fresh, Narancs

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét