Mass FX Black 112 kapszula

11200 Ft

Raktáron, 1-2nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-2nap


Mass-FX egy természetes anabolikum, a világ elsőszámú anabolikus szörnyetege, mely drámai mértékben megemeli az anabolikus hormonok szintjét és szétrobbantja a genetikai korlátokat.

Várható kézbesitése 23, March 2018
SKU:000700. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

REKORD SEBESSÉGŰ SZÁRAZ IZOM- ÉS ERŐNÖVEKEDÉS!A Mass FX BLACK egy a legkomplettebb legális anabolikum a piacon! Maximális fordulatszámra kapcsolja a szervezet tesztoszterontermelését, csökkenti az ösztrogénkonverziót, optimalizálja az inzulin hatását és fokozza az EPO termelést – az oxigénszállítás szabályozásáért felelős kulcs hormonunk szintézisét! Mit várhatsz a Mass FX BLACK –től? Már néhány hát alatt is szemmel látható és kilókban mérhető eredményeket!


IZOMÉPÍTŐ TESZTOSZTERON

Tudtad, hogy a szervezetedben keringő tesztoszteron 90%-a haszontalan? Nem tud izmot építeni, mert az SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) fehérjéhez kötve kering, mely megakadályozza, hogy kifejtse hatását! De a Mass FX BLACK ezt képes átírni! Speciális hatóanyagai révén blokkolja az SHBG-t, így a keringő tesztoszteron nagyobb hányada lesz szabad formában, és fejtheti ki hatását az izomsejteken!

AZ ANABOLIKUS INZULINHa hatalmas izmokat akarsz építeni, akkor nem csupán a tesztoszteron az a hormon, melyre fokuszálnod kell! A szervezet leganabolikusabb hormonja nem más mint az inzulin! A Mass FX BLACK BMOV tartalma, javítja az izomsejtek inzulinérzékenységét, így fokozza azok aminosav és glukóz felvételét, így a száraz izomnövekedés ütemét és a sejtvolument!


LEGÁLIS EPO-FOKOZÓ

Az EPO a szervezetünkben termelődő hormon, mely a vörösvértestek szintézisének, így az izomsejtek oxigénellátásának kulcsszabályozója. A Mass FX BLACK hatóanyagmátrixa e hormonunk szintézisének fokozása révén, drámai módon javítja a dolgozó izmok oxigén ellátását, így a fizikai teljesítményt! Az eredmény nagyobb súlyok, több ismétlés, és egyre nagyobb izmok!


MIT VÁRHATSZ?

3-5 nap…nem 2-3 hét, 3-5 nap és a Mass FX BLACK elkezd dolgozni, és éreztetni hatását! Először azt érzed majd, hogy egyre magabiztosabb vagy a teremben és azon kívül is…ez az alfa-mentalitás. Aztán egyre több ismétlést fogsz nyomni a szokott súlyokban, és egyre több tárcsát pakolni a rúdra. És néhány napon belül a tükörben is látni fogod az eredményt….egyre nagyobb, teltebb izmok! A 12. napra a szervezetedben keringő szabad tesztoszteron úgy 50%-kal emelkedik meg! És innentől minden egyes edzésed életed legjobb edzése lesz…

 

 

Fogyassz 2 kapszulát reggel ébredés után és 2 kapszulát 8 órával később! 8 hét folyamatos használat után, tarts 4 hét szünetet, mielőtt újra kezdenéd a MASS FX BLACK fogyasztását!

 

 

 

További információk

Kiszerelés

112 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét