Mhp Activite 120 tabletta

6810 Ft

Raktáron, 1nap

Timp de livrare: Raktáron, 1nap


MHP Activite A hagyományos multivitaminok csak nagyon kis mértékben javítják az elfogyasztott ételekből származó tápanyagok hasznosulását. Az Activite Sport az Anabolase enzimkeverék segítségével azonban jóval tovább megy.

SKU:001801899669. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

MHP Activite A hagyományos multivitaminok csak nagyon kis mértékben javítják az elfogyasztott ételekből származó tápanyagok hasznosulását.

Az Activite Sport az Anabolase enzimkeverék segítségével azonban jóval tovább megy. Az Anabolase-t két amerikai szabadalom is védi, és hatékonyságát neves egyetemek tudományos kutatásai igazolták. Nézzük hogyan is működik: a vitaminok és az ásványi anyagok az általános jó egészségi állapothoz és a test optimális működéséhez szükségesek, azonban a makro-tápanyagok, így a fehérjék, szénhidrátok és zsírok azok, melyek igazán meghatározzák a száraz izomépítést, zsírvesztést és teljesítménynövekedést!

Az Anabolase egy szabadalmaztatott interaktív tápanyag felhasználás optimalizáló rendszer, mely három fejlett enzimkeverékből, az Aminogen-ből, a Carbogen-ből és a Lipolase-ból áll, és így a makro-tápanyagok teljes körét átfogva tökéletesíti mind a proteinek, mind a szénhidrátok, mind a zsírok felszívódását és hasznosulását. Antioxidáns keverék A szabadgyökök károsítják sejtjeinket, így nem csupán általános egészségi állapotunkat rontják, de teljesítményünket is. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy az intenzív sporttevékenység tovább fokozza a szabadgyökök termelését. Edzés közben az oxigén felvétel megnövekszik, mely fokozza a reaktív oxigéngyökök képződését és tovább növeli a szervezet antioxidáns szükségletét. Ha nem vagyunk képesek e megnövekedett szabadgyök képződés semlegesítésére, akkor ez károsítja izomsejtjeinket, csökkentve a teljesítményt, rontva a regenerációt és gátolva a növekedést! Az antioxidánsok e károsító hatások ellen dolgoznak! Az antioxidánsok erejét az un. ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) értékkel mérjük, mely a szabadgyök semlegesítő képességet számszerűsíti.

Az MHP Activite Sport egy kiemelkedően magas ORAC értékkel rendelkező antioxidáns komplexszel harcol a fokozott szabadgyök képződés ellen! Növeli a Szabad Aminosavszintet 184%-kal! Növeli a BCAA Hasznosulást 142%-kal! Növeli az Állóképességet Edzés Közben 143%-kal! Csökkenti a Tejsavszintet 275%-kal! Teljes Spektrumú Vitamin és Ásványianyag formula! Ásványianyagok Kelát Formában! Kiemelkedősen Magas ORAC-értékű Antioxidáns Keverék Zöld Teával, Alfa-liponsavval és CoQ-10-zel! Elnyújtott Adagolás a Folyamatos Tápanyagellátás Érdekében!


Adagolás:Fogyassz el napi kétszer 2 kapszula MHP Activite Sport-ot! A maximális hatékonyság érdekében az Activite Sport-ot étkezéssel együtt fogyaszd el.

Tételek adagonként 30
Mennyiség adagonként % Napi érték
A-vitamin 150 mcg 167% **
(természetes béta-karotin , vegyes karotinoidok , astaxantin és likopin)
C vitamin 300 mg 333% **
(kalcium-aszkorbát , kálium-aszkorbát , magnézium-aszkorbát , cink-aszkorbát)
D-vitamin (mint kolekalciferol) 5 mcg 25% **
E-vitamin 100 mg 667% **
(d-alfa-tokoferil-szukcinát és vegyes tokoferolok , amelyek D-alfa- , béta- , gamma- és delta-tokoferolokat szolgáltatnak)
Thiamin (mint Thiamin Mononitrate) 75 mg 6,250% **
Riboflavin (riboflavin és riboflavin 5-foszfát formájában) 75 mg 5769% **
Niacin (mint niacin és niacinamid) 75 mg 469% **
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid és piridoxin-5-foszfát formájában) 75 mg 4411% **
Folát (mint folsav) 667 mcg 167% **
B12-vitamin (Dibencozid formájában) 100 mcg 4166% **
Biotin 300 mcg 1,000% **
Pantoténsav (D-kalcium-pantotenát formájában) 75 mg 1,500% **
Kolin (mint kolin-bitartarát) 75 mg 14% **
Kalcium (dikalcium-foszfát, kalcium-karbonát, kalcium-aminosav kelát és kalcium-aszkorbát) 548 mg 42% **
Jód (Kelpből) 150 mcg 100% **
Magnézium (magnézium-oxid, magnézium-aminosav-kelát, magnézium-aszpartát és magnézium-aszkorbát) 100 mg 23% **
Cink (mint cink-aminosav-kelát, cink-aszpartát és cink-aszkorbát) 15 mg 136% **
Szelén (mint szelén-amino-kelát) 200 mcg 363% **
Réz (réz aminosav kelát formájában) 2 mg 222% **
Mangán (mint mangán-aminosav-kelát és mangán aszpartát) 2 mg 87% **
Króm (Chromium Amino Acid Chelate) 120 mcg 342% **
Molibdén (molibdén-aminosav-kelátként) 75 mcg 166% **
Kálium (kálium-klorid, kálium-aszpartát és kálium-aszkorbát) 99 mg 2% **
Az inozitol 75 mg
kovasav 50 mg
Emésztési enzimkeverék: 200 mg
Amiláz, Amyloglucosidase, Cellulase, Protease, Acid Protease, Lipase
MHP Activite Sport Spectra ™ 100 mg
Zöld kávébab kivonat, zöldtea levélkivonat, brokkoli szósz koncentrátum, hagyma kivonat, alma kivonat, Acerola kivonat, Camu Camu koncentrátum, Quercetin, paradicsomkoncentrátum, brokkoli koncentrátum, Acai koncentrátum (Euterpe oleracea), bazsalikom koncentrátum, fahéj koncentrátum, fokhagymás koncentrátum , Oregano koncentrátum, kurkuma kivonat, sárgarépa koncentrátum, Elderberry Koncentrátum, Mangosztán koncentrátum, Blackberry Koncentrátum, Fekete ribizli kivonat, áfonya kivonat, Chokeberry koncentrátum, Málna koncentrátum, édes cseresznye koncentrátum, Spenót koncentrátum, Kale koncentrátum,
† A napi érték (DV) nincs megállapítva.
** A százalékos napi értékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak.
Egyéb hozzávalók:
Mikrokristályos cellulóz , hipromellóz , sztearinsav , magnézium-sztearát és gyógyszerészeti zománc.
Olyan létesítményben készül, amely tej, tojás, földimogyoró, dió, hal, kagyló, szója és búza összetevőként feldolgozhat tejeket.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

120 tabletta

 1. Fekete Attila
  5 / 5

  :

  Jó összetételű, nem szervetlen sókból áll. maximálisan meg vagyok vele elégedve, persze lehetne olcsóbb.

 2. Zs. Tamás
  5 / 5

  :

  A kedvenc multivitaminom. Korrekt az összetétele (szerves kötésű, jól felszívódó formulák), és ezen az oldalon az ára is jobb, mint máshol. Érdemes a tablettákat a főétkezések után fogyasztani, egyrészt, mert így tovább optimalizálhatjuk a vitaminok felszívódását, másrészt tapasztalataim szerint az enzimrendszere valóban segíti a makronutriensek felszívódását is.

Írja le véleményét