Mhp Activite 120 tabletta

8250 Ft

Raktáron, 1nap

Timp de livrare: Raktáron, 1nap


MHP Activite A hagyományos multivitaminok csak nagyon kis mértékben javítják az elfogyasztott ételekből származó tápanyagok hasznosulását. Az Activite Sport az Anabolase enzimkeverék segítségével azonban jóval tovább megy.

SKU:001801899669. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

MHP Activite A hagyományos multivitaminok csak nagyon kis mértékben javítják az elfogyasztott ételekből származó tápanyagok hasznosulását.

Az Activite Sport az Anabolase enzimkeverék segítségével azonban jóval tovább megy. Az Anabolase-t két amerikai szabadalom is védi, és hatékonyságát neves egyetemek tudományos kutatásai igazolták. Nézzük hogyan is működik: a vitaminok és az ásványi anyagok az általános jó egészségi állapothoz és a test optimális működéséhez szükségesek, azonban a makro-tápanyagok, így a fehérjék, szénhidrátok és zsírok azok, melyek igazán meghatározzák a száraz izomépítést, zsírvesztést és teljesítménynövekedést!

Az Anabolase egy szabadalmaztatott interaktív tápanyag felhasználás optimalizáló rendszer, mely három fejlett enzimkeverékből, az Aminogen-ből, a Carbogen-ből és a Lipolase-ból áll, és így a makro-tápanyagok teljes körét átfogva tökéletesíti mind a proteinek, mind a szénhidrátok, mind a zsírok felszívódását és hasznosulását. Antioxidáns keverék A szabadgyökök károsítják sejtjeinket, így nem csupán általános egészségi állapotunkat rontják, de teljesítményünket is. Fontos tisztában lennünk azzal, hogy az intenzív sporttevékenység tovább fokozza a szabadgyökök termelését. Edzés közben az oxigén felvétel megnövekszik, mely fokozza a reaktív oxigéngyökök képződését és tovább növeli a szervezet antioxidáns szükségletét. Ha nem vagyunk képesek e megnövekedett szabadgyök képződés semlegesítésére, akkor ez károsítja izomsejtjeinket, csökkentve a teljesítményt, rontva a regenerációt és gátolva a növekedést! Az antioxidánsok e károsító hatások ellen dolgoznak! Az antioxidánsok erejét az un. ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) értékkel mérjük, mely a szabadgyök semlegesítő képességet számszerűsíti.

Az MHP Activite Sport egy kiemelkedően magas ORAC értékkel rendelkező antioxidáns komplexszel harcol a fokozott szabadgyök képződés ellen! Növeli a Szabad Aminosavszintet 184%-kal! Növeli a BCAA Hasznosulást 142%-kal! Növeli az Állóképességet Edzés Közben 143%-kal! Csökkenti a Tejsavszintet 275%-kal! Teljes Spektrumú Vitamin és Ásványianyag formula! Ásványianyagok Kelát Formában! Kiemelkedősen Magas ORAC-értékű Antioxidáns Keverék Zöld Teával, Alfa-liponsavval és CoQ-10-zel! Elnyújtott Adagolás a Folyamatos Tápanyagellátás Érdekében!


Adagolás:Fogyassz el napi kétszer 2 kapszula MHP Activite Sport-ot! A maximális hatékonyság érdekében az Activite Sport-ot étkezéssel együtt fogyaszd el.

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

120 tabletta

  1. Fekete Attila
    5 / 5

    :

    Jó összetételű, nem szervetlen sókból áll. maximálisan meg vagyok vele elégedve, persze lehetne olcsóbb.

Írja le véleményét