Mhp MYO-X 300g

17900 Ft

Raktáron, 1nap

Timp de livrare: Raktáron, 1nap


MHP Myo-X A forradalmian új miosztatin inhibitor elképesztő izomépítő potenciállal rendelkezik!

Várható kézbesitése 23, February 2018
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:001801899662. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

MHP Myo-X Adagolás: Naponta, 1 adagolókanál port oldjon fel 2 dl vízben.


A forradalmian új miosztatin inhibitor elképesztő izomépítő potenciállal rendelkezik! A „dupla izomzat” egy valódi tudományos kifejezés, amely arra az emlősöknél, így embernél is előforduló extrém izomhipertrófiára utal, amely a miosztatin (myostatin) hiányára vezethető vissza (a miosztatin a szekretált növekedési faktorok Transzformáló Növekedési Faktor ß szupercsaládjába tartozik / Transforming Growth Factor ß superfamily / TGF-ß superfamily).

 

A miosztatin hatékony gátlója a vázizom növekedésének és az izomszerzés ellen hat. Bár a tudósok célja nem a „dupla izomzat” létrehozása, szorgalmasan próbálnak hatékony miosztatin csökkentőket találni az izomvesztéssel járó betegségek kezelésére. A Föld összes testépítője, hasonlóan a tudósokhoz, szeretné a miosztatin szintet vagy annak aktivitását csökkenteni, hiszen azzal az izomépítés hatékonysága sikeresen megnövelhető. És most elérkezett az idő, hogy bemutassuk a bolygó legelső természetes miosztatin gátlóját a MHP MYO-X –et.

A legendás myostatin-blokkolt szarvasmarha

Természetesen a MHP MYO-X nem képes teljesen eltüntetni a miosztatint, vagy „dupla izomzatot” létrehozni, arra viszont orvosilag igazoltan igen, hogy a miosztatin szintjét nagymértékben képes csökkenteni, meggátolva az izomvesztést és növelve a test izomépítő kapacitását.

1997 –es felfedezése óta a miosztatin a tudósok figyelmének központjában áll, és folyamatosan keresték és vizsgálták azokat az anyagokat, amelyek csökkenthetik annak szintjét, izomnövekedést idézve elő.

Például a Johns Hopkins Egyetemen már 2001-ben kimutatták, hogy a vérszérum miosztatin szintjének 20% -os csökkentése szignifikáns izomtömeg növekedéssel jár. Ezt követően a sportorvos-kutatók ezt a hatóanyagot kezdték el vizsgálni, annak a reményében, hogy sikerül a sportolóik számára egy olyan, nem veszélyes táplálék kiegészítőt megalkotniuk, amely hatékonyan gátolja a miosztatint. A kutatás éllovasa Dr. Carlon Colker volt, aki amellett, hogy elhivatott orvos volt, segíteni is szeretett volna, hogy az atléták még erősebbek és izmosabbak lehessenek.

A MHP MYO-X kulcsösszetevőjéről a MyoT12Ÿ -ről klinikai tanulmányok igazolták, hogy emberi tesztalanyokban már egy adagja is 12-18 óra alatt átlagosan 46% – os miosztatin szint esést eredményez! A tesztalanyok 100 % -ában, azaz mindegyikükben szignifikánsan csökkent a miosztatin szint. Az alanyokban a vérszérum átlagos miosztatin szintje 12,6 pg/ml –re csökkent. Ez az alap miosztatin szinthez képest egy megdöbbentő, 46 % -os csökkenést jelent. Végül 24-30 órával a bevételt követően az átlagos szint 28,1 pg/ml volt, azaz teljesen a normális szintre állt vissza.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

300g

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét