Releve_4eae86e3eacdc

Mhp Releve 60db

7199 Ft

Raktáron,1-3nap

Timp de livrare: Raktáron,1-3nap


Rendkívül hatékony természetes alapú izületjavító formula

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:0020. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A MHP RELEVE a jelenleg kapható leghatékonyabb ízületvédő és regeneráló formula, egy természetes alapú COX-2-gátló készítmény! A RELEVE szabadalommal védett IsoOxygene mátrixának, egyedülálló növényi-keveréke blokkolja a fájdalom kialakulásáért felelős COX-2 enzimet. A MHP RELEVE az elmúlt 10 év legnagyobb ellentétét oldotta fel!

 

• Javítja az ízületek és izmok egészségét!

• Segíti a kötőszövet regenerációját!

• Javítja a csontsűrűséget!

• Gátolja a COX-2 működését!

 

A RELEVE egyedülálló hatóanyagmátrixa gyorsan és hatékonyan csökken a z ízületi fájdalmakat, fokozza az ízületek mozgékonyságát, javítja a csontok és izmok egészségét.

A COX-2 modell a 21. század egyik legfontosabb biokémiai rendszerévé lépett elő, segítve számos addig ismeretlen klinikai kórkép megértését. A fokozott fizikai aktivitás, mint a testépítő edzések jelentős megterhelést rónak az ízületekre és vázizomzatra, amire a szervezet a COX-2 enzim termelésével reagál. Ezek a COX-2 enzimek ezután fokozzák az olyan proszaglandinok termelését, melyek a gyulladásos folyamatok kialakulásáért felelnek, így az izmok és a kötőszövetek elhasználódásáért, és az ezt kísérő fájdalomért. A RELEVE a COX-2 enzim inaktiválásával blokkolja a gyulladásos folyamatokat, javítja az ízületek, izmok és csontok egészségét és gyorsítja a meglévő gyulladások gyógyulását!

A sportolók és a testépítők ízületeit, csontjait, izmait hatalmas stressz nap mint nap az edzéseken. A COX-2 elleni védekezés ezért a napi rutinjuk részévé kellene, hogy váljék.A COX-2 gátlók fogyasztása meggátolja a károsító folyamatokat és hosszantartó egészsége, ép ízületeket és szervezetet biztosít.

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

60 tabletta

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét