Musclemeds Carnivor Mass 6800g

28448 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Extrém tömegnövelés a marhafehérje erejével!Az anabolikus szuperkaják csúcsa és fejlettebb mint bármely tipikus testtömegnövelőszer.

Várható kézbesitése 21, March 2018
SKU:010102031467567. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Musclemeds Carnivor Mass 6800g Extrém tömegnövelés a marhafehérje erejével!
Marhára berobbantja az anabolizmust!Gyorsabb protein és szénhidrát ellátás, és Robbanásszerű Izomnövekedés az iSpike™-nak köszönhetően!
Több ez mint puszta kalóriák az izomtömegnövelésért. A gyors izomnövekedés serkentése érdekében kalóriát és fontos tápanyagokat is közvetít egy tökéletesen anabolikus környezet megteremtése érdekében. Mindezt kizárólag a makrotápanyagok szupergyors és jól időzített bevitelével, illetve közel tökéletes inzulin-optimalizációval érhetjük el.
1. Szupergyors Makrotápanyag BevitelA gyorsan felszívódó proteinek és szénhidrátok képesek megemelni a vér aninosav és glükóz szintjét. Ez pedig serkenti a gyors fehérje és glikogén szintézist (anabolizmus), gyorsabb izomgyarapodást eredményezve.
2. Tökéleteshez Közelítő Inzulin OptimalizációAz inzulin a legerősebb izomnövekedést és gyógyulást serkentő hormon. Olyan erős a hatása, hogy a kezdő testépítők mennyiségének növelésével érnek el lenyűgözően gyors izomnövekedést. Igen, az inzulin egy anabolikus és hatékony izomtömegnövelő, különösen gyorsan ható proteinekkel kombinálva. Tapasztald meg Te is, hogy a Carnivor Mass hogyan segít kiaknázni maximálisan az inzulin hihetetlen izomépítő hatását.Musclemeds CARNIVOR MASS 6800 – ÉREZD AZ ANABOLIKUS ROBBANÁST!A Musclemeds CARNIVOR MASS 6800 az anabolikus szupermasszák csúcsa és fejlettebb mint bármely más tipikus testtömegnövelő.

Ahol a hagyományos élelmiszerek és az átlagos testtömegnövelőszerek elbuknak a felszívódás sebessége és az inzulinszint terén, ott a Carnivor Mass nem hibázik. Egyedülálló módon kombinálja a kiváló minőségű hidrolizált marhahús fehérje izolátumot (beef protein isolate – BPI) egy kétszeresen hatóinzulin szignál erősítő technológiával, amit iSpike™-nek neveznek. A BPI és a iSpik tandemben érvényesítik a hatásukat, támogatva ezzel a maximális izomanabolizmust miközben minimalizálják a zsírraktározást. A Carnivor Mass egy ultragyors, tiszta és maximálisan anabolikus tömegnövelő. Üdv a VALÓDI testtömegnövelés új korszakában!
Marhahús fehérje Izolátum

A marhahús, mint anabolikus fehérjeforrás már bizonyított az évszázadok során. A MuscleMeds az első cég, amely a marhahús fehérjét sejtkörnyezetéből izolálva kínálja a testépítőknek, így megadja a lehetőséget a vér aminosav és inzulin szintjének a sokkal gyorsabb emelkedésére – összehasonlíthatatlanul jobb eredményt produkálva ezzel, mint a tejsavó. A MuscleMeds marhahús fehérje izolátum (BPI) 350%-kal több koncentrált fehérjét tartalmaz, mint a sült steak vagy a tejsvó, és nincs benne sem zsír, sem pedig koleszterol. Ráadásul tovább erősítettük 5 gramm kreatin és BCAA-k hozzáadásával a mégnagyobb anabolikus erő érdekében. A Carnivor Mass segítségével megkapod a marhahús fehérje testtömegnövelést segítő elelőnyeit a tejsavó sebességével együtt, ráadásul a laktóz, allergiák és más problémák nélkül, amelyeket sokszor a tejtermékek használatával kapcsolnak össze.

Felhasználási javaslat:

Keverj el 4 adagolókanál Musclemeds Carnivor Mass port  500ml vízben

 

 

 

További információk

Kiszerelés

6800g

Íz

Csoki

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét