alpha

Myprotein Alpha Men 120tabletta

5099 Ft

Raktáron

Timp de livrare: Raktáron


Várható kézbesitése 21, March 2018

Mennyiség:

SKU:765764635. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Myprotein Alpha Men Termékleírás

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet*

Myprotein Alpha Men – Super Multivitamin tartalmazza a férfiak számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok keverékét. Ez a komplex multivitamin a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, ezért ez az egyik legerősebb multivitamin kiegészítő a piacon.

A testmozgás kihívások elé állítja az immunrendszert, ezzel növelve a sérülések és betegségek kockázatát. Azok számára, akik rendszeresen végeznek testmozgást különösen fontos, hogy az immunrendszerük mindig csúcsformában legyen. Az Alpha Men – Super Multivitamin speciálisan a férfiak igényeinek megfelelően lett kifejlesztve, hogy szervezetüket elegendő mennyiségű vitaminnal és ásványi anyaggal tölthessék fel.

A vitaminok és ásványi anyagok keveréke mellett az Alpha Men – Super Multivitamin erős antioxidánsokat tartalmaz, mint például a szőlőmag kivonat, alfa-liponsav, citrus bioflavonoid, és béta -karotin. Ezek az összetevők fontos szerepet játszanak a szervezetben a toxikus anyagok és szabadgyökök megsemmisítésében. Minden adag tartalmaz összetevőket, amelyek szükségesek az egészséges érrendszer fenntartásához (folsav, Ginkgo Biloba), a megfelelő energiaellátáshoz (Koreai ginzeng, COQ10) és sejtnövekedéshez (riboflavin).

Ez a széleskörű multivitamin minden sportoló számára a megfelelő étrend-kiegészítő készítmény.

Kiemelt előnyök

A legjobb minőségű vitaminok és ásványi anyagok keveréke
Erős antioxidánsokat tartalmaz a méregtelenítéshez és a szabadgyökök eltávolításához.
Hozzájárul az egészséges immunrendszerhez

További információk

Kiszerelés

120 tabletta

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét