caffeine

Myprotein Caffeine 100tabletta

2501 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Myprotein Caffeine A koffein egy alkaloid, ami stimulásként hat a szervezetre, serkenti a központi idegrendszert (CNS)

SKU:10804532. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

 

Myprotein Caffeine A koffein egy alkaloid, ami stimulásként hat a szervezetre, serkenti a központi idegrendszert (CNS). Mint minden koffeintartalmú ital, ez a termék is, enyhén vízhajtó hatású és növelheti a szervezet metabolizmusát. A termékben található kávébab, zöld tealevelek és gyümölcs kivonatok. Több mint 60 különböző növény, amelyek a leggyakoribb forrásai a koffeinnek. A koffeint széles körben elismerik, mint a legnépszerűbb teljesítményfokozót a bolygónkon.

A koffein egy erős stimuláns, ami növelheti a mentális éberséget és javítja a fizikai energiaszintet. Ez segíthet csökkenteni a fizikai fáradtságot, növeli a gondolkodásunk élességét és a fizikai koordinációt, valamint csökkenti a fáradtság érzetét, amely különösen jól jön a kemény edzések során.

Mint minden termék esetén, így a koffein fogyasztása során is javasolt a mértékletesség, a nem kívánatos mellékhatások elkerülése érdekében.

Egy tabletta 200 mg koffeint tartalmaz.

Használat:

Naponta 1-2- szer ajánlott egy tabletta használata.

Myprotein Caffeine Összetevők:

Töltőanyagok (kalcium-karbonát, mikrokristályos cellulóz), koffein, összetapadás gátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), Coating (hidroxi-propil-metil-cellulóz, glicerin). Mesterséges színezéktől mentes.

Figyelem!

Légy óvatos a koffein adagolása közben, mivel ez egy erős készítmény, így előfordulhatnak mellékhatások, amennyiben az ajánlott beviteli mennyiséget jóval meghaladod. Ajánlott fogyasztási mennyiséged legfeljebb 200 mg adagonként. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak, tehres vagy szoptatós nőknek illetve magas vérnyomásban szenvedők vagy szívbetegek esetén.

NE adagold túl a készítményt, mert az arra érzékenyeknél, halál is előfordúlhat!!!

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

100 tabletta

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét