Leírás
Az Myprotein Impact Whey Isolate rendkívül gazdag tejsavófehérje forrás, amely vegetáriánus-édes sajtból került kivonásra közvetlenül a világ vezető tejsavófehérje gyártók által.
Whey Protein Isolate (WPI) a végső formája a tejsavó protein, amely több mint 90% fehérjét, valamint kevés zsírt és a laktózt tartalmaz. A legnagyobb biológiai értékkel rendelkező ismert tejsavó kivonat, amely nagy mennyiségben tartalmaz egyaránt esszenciális és nem-esszenciális aminosavakat.
A gyártási folyamat során a Myprotein úgynevezett Cross-Flow Micro-szűrés technológiát alkalmaz, amely egy kényes folyamat eredményeként elválasztja a fehérje molekulát a zsír molekuláktól.
És az eredmény?
Az Myprotein Impact Whey Isolate l több, mint 90 g fehérjét tartalmaz 100 g szárazanyagban, alacsony zsír-, laktóz és a kalcium tartalmú. Az előállítási módszere segít megőrizni a biológiai aktivitását a tejsavó fehérjékben, hogy valamennyi immunerősítő összetevőjük változatlanok maradjanak.
A nyomonkövethetőség kulcsfontosságú a minőség ellenőrzési folyamat során, hogy a Myprotein segítse ezt a folyamatot, közvetlenül a világ vezető fehérje gyártó cégeivel dolgozik együtt, ezzel biztosítja a maximális tudást és a bizalmat tejsavófehérje gyártási folyamat során.
A fehérje tartalmaz továbbá: 47% béta-laktoglobulin, 17% alfa-laktalbumin, 1,5%-os szarvasmarha szérum albumin, 2%-os immunglobulin-G, 0,5% Lactoferrin, 27% glikomakropeptid. Javasoljuk a edzés előtt vagy után fogyasztani az ideális fehérjeegyensúly érdekében.
Tápérték: | 100g-ban | 25g-ban | |
Energy | 1543 kJ/363 kcal | 386 kJ/91 kcal | |
Fat | 0,8 g | 0,2 g | |
of which saturates | 5,0 g | 0,1 g | |
Carbohydrates | 6,3 g | 16 g | |
of which sugars | 2,4 g | 0,6 g | |
Fibre | 1,5 g | 0,4 g | |
Protein | 82 g | 21 g | |
Salt | 0,5 g | 0,13 g |
Juhász jános –
Jó ár értékarány