11092497-5394303908713148

Myprotein Micellar Casein 1000g

7140 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


SKU:65468999. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Mi a Micelláris Kazein?

Myprotein Micellar Casein A Micelláris Kazein egy lassú felszívódású, tejből készített fehérje. A Micelláris Kazein lassan szívódik fel a gyomorban, ami lehetővé teszi a nyújtott aminosav ellátást az izmoknak, hosszabb ideig. Ez teszi a Micelláris Kazeint egy ideális kiegészítővé napközben, vagy lefekvés előtti időpontban. Alvás közben a test tápanyagok nélkül van általában, mert nem célszerű ételt fogyasztani ilyenkor. A nyújtott fehérjeellátás biztosítja, hogy elkerülje az izomszövetek lebontását az éjszaka folyamán.

A Micelláris Kazein kiváló aminosav profillal rendelkezik, különösen magas az elágazó láncú aminosav (BCAA) tartalma. A Micelláris Kazein 24g fehérjét tartalmaz adagonként, amely elősegíti az izomtömeg növekedését és megtartását.

Kinek megfelelő a Micelláris Kazein?

A Micelláris Kazein ideális azok számára, akik hosszú távú fizikai edzést végeznek, és szeretnék fenntartani a megfelelő táplálkozási egyensúlyt. Ezenkívül kitűnő kiegészítő arra, hogy növelni tudja a napi fehérje bevitelét. Azt ajánljuk, hogy lefekvés előtt, vagy étkezések között fogyassza, naponta 2-3x.

Myprotein Micellar Casein Kiemelt előnyök

 • Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez
 • Lefekvés előtt vagy étkezések közben ajánlott
 • Lassan felszívódó fehérje
 • Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket. Tojás, glutén és származékaikat feldolgozó üzemben készül.

  Csokoládé ízesítés: Micelláris Kazein (Tej) (91%), Emulgeálószer (Szójalecitin), Kakaópor, Aroma, Édesítő (Szukralóz)

  Természetes Banán ízesítés: Micelláris Kazein (Tej) (95%), Emulgeálószer (Szójalecitin), Természetes aroma, Színezék (Kurkumin), Édesítő (Szukralóz)

  Természetes Csokoládé ízesítés: Micelláris Kazein (Tej) (91%), Emulgeálószer (Szójalecitin), Kakaópor, Természetes aroma, Édesítő (Szukralóz)

  Természetes Eper ízesítés: Micelláris Kazein (Tej) (95%), Emulgeálószer (Szójalecitin), Természetes aroma, Színezék (Cékla vörös), Édesítő (Szukralóz)

  Természetes Vanília ízesítés: Micelláris Kazein (Tej) (95%), Emulgeálószer (Szójalecitin), Természetes aroma, Édesítő (Szukralóz)

  Eper ízesítés: Micelláris Kazein (Tej) (95%), Emulgeálószer (Szójalecitin), Aroma, Színezék (Cékla vörös), Édesítő (Szukralóz)

  Ízesítetlen: Micelláris Kazein (Tej) (100%), Emulgeálószer (Szójalecitin)

  Vanília ízesítés: Micelláris Kazein (Tej) (95%), Emulgeálószer (Szójalecitin), Aroma, Édesítő (Szukralóz)

További információk

Kiszerelés

1000g

Íz

Csoki, vanília

 1. Kovács Tamás
  4 / 5

  :

  Hatása kiváló, bár ízben nem egy nagy élmény,ellenben vizes állagú .

Írja le véleményét