thermopure

Myprotein Thermopure 90kapszula

6290 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Mennyiség:

SKU:57464632. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Mi az a Myprotein Thermopure?

Thermopure egy hatékony formula, ami biztosít egy kombinációt mely tartalma koffein, Cayenne por, L-Tirozin, L-Theanineis, B6-Vitamin, B12, Króm-Pikolina, Bioperine.

Előnyei a Thermopur-nak

Thermopure biztosít 21mcg B12-Vitamint és 5mg B6-Vitamint, amely hozzájárul a fáradtság és a kimerülség csökkentéséhez, a normális energia hozamú anyagcseréhez, illetve az immunrendszer funkciójához. Thermopure szintén tartalmaz 120mcg krómot (például króm-pikolinát) amely hozzájárul a normál makro tápanyaghoz és fenntartja a normális vércukorszintet. Minden 3 kapszulányi adag biztosít 150mg koffeint.

Kik számára ajánlott a Myprotein Thermopure Suitable ?

Thermopure ideális mindazok számára, akik keresik a kulcsfontosságú összetevők keverékét tápanyagokból és ásványi anyagokból egy könnyen fogyasztható kapszulában. Javasoljuk, hogy fogyasszon 1 adag Thermopure-t 45-60 perccel edzés előtt vagy reggel.

Jogi nyilatkozat: A koffein egy erős stimuláns. Nem alkalmas 18 éven aluli, várandós vagy szoptató nők számára, illetve bárki aki hipertóniában szenved (magas vérnyomás), szívbetegség, vagy alvási zavarokkal szenved. Javasoljuk, hogy ne lépje túl az ajánlott mennyiséget.

Kiemelt előnyök

  • Biztosítja a B12 és B6 Vitamint
  • 150mg koffein adagonként
  • Hozzáj

További információk

Kiszerelés

90 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét