no-xplode 2

BSN NO-XPLODE™ 2.0 EU 1125g

11600 Ft

No-Xplode: A piacvezető edzés előtti energizáló és teljesítményfokozó termék

Várható kézbesitése 21, March 2018
  • x Választás törlése
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:063119. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Változtasd minden edzésedet sikeres izomfejlesztéssé a NO-Xplode 2.0-val!

Azonnali izomnövekedés és értágulás a NO Meta-Fusionnal!

Az első adag N.O.-XPLODE 2.0 elfogyasztása után érezni fogod, hogy működik! Fokozott fizikai- és mentális energia, extrém bedurranás, sosem tapasztalt erő- és kitartás.

Ha egyszer kipróbálod az N.O.-XPLODE 2.0 AVPT-t, többé nem akarsz majd nélküle edzeni!

A NO Meta-Fusion a NO-XPlode lényege. Ez az a katalizátor, amely elősegíti az egész készítmény csodálatos alakformáló és gondolkodást fokozó hatását. A NO Meta-Fusion ajtót nyit az ér és izomnagyobbításra azáltal, hogy megemeli és fenntartja a nitric oxid (NO)szintet. Az NO tágítja az ércsatornát, amely ezáltal az izomba irányítja a véráramot. Ez a hirtelen vértöbblet frissíti a gondolkodást és hirtelen megnöveli az izmok teljes térfogatát és alakját. És mindez perceken belül történik. Mi az eredmény? Ereid locsolócsőhöz hasonlóan fognak kidudorodni és izmaid hihetetlenül megnőnek. A NO Meta-Fusion az új izomnövelő kreatin mátrix olyan erőteljes vegyületét biztosítja, amelyre csak a NO képes.

Azonnali eredmény az izomtérfogat növelő kreatin mátrix-szal: nincs felfújódás, nincsenek gyomorgörcsök, nincs vizesedés – csak kőkemény, duzzadt izmok!

Az N.O.-XPLODE 2.0 egyedülálló keveréke.

N.O. META FUSION

– L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG): egy feltételesen esszenciális aminosav, mely a nitric-oxid szintézis prekurzora. A nitric-oxid egy fontos érfaltágulat fokozó hatású anyag, melynek szintézise nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, stb szállítás válik lehetővé.

– L-Citrulline Malate & L-Citrulline Alpha-Ketoglutarate (AKG): egy nem esszenciális aminosav, mely az arginin és így a nitrogén-oxid szintézis előanyaga. Az AKG észter pedig a legelőnyösebb formát jelenti.

– L-Histidine Alpha-Ketoglutarate (AKG): a hisztamin szintézis prekurzora, mely vazodilatációt (érfal-tágulatot) okoz.

– RC-NOSTM (Rutaecarpine 95%): a rutaecarpine egy bioaktív alkaloida, az Evodia Rutaecarpa kivonata. A rutacarpine fokozza a nitric-oxid színtézist és segít ellensúlyozni a koffein okozta vasoconstrikciót (érfal-összehúzódás).

– Gynostemma Pentaphyllum (Gypenosides 95%): Közvetlenül fokozza a nitric-oxid termelést.

– Nicotinamide Adenine Dincleotide (NAD): a NAD a nitric-oxid-szintáz prekurzora, mely az arginin nitric-oxid átalakulás enzime.

Sejt-volumenizáló kreatin mátrix

AVPT (Advanced Volumizing and Performance Technology): Négy kreatin analóg és a béta-alanin egyedülálló keveréke. Tökéletes felszívódás és hasznosulás, gyors regenerálódás és hidrogén ion semlegesítés.

AVPT:

– Sodium Creatine Phosphate Matrix: A kreatin-foszfát nátrium sója tökéletesen vízoldékony forma. Ha a véráramba került a nátrium pumpaként húzva magával a kreatint az izomsejtbe.

– Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®): gyakorlatilag tökéletes víz- és zsíroldékonyságot garantál, amit a béta-alanin hidrogénion semlegesítő hatása tesz tökéletessé.

– Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion: egy olyan kreatin analóg mely elsősorban szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatásáról vált ismerté. Fokozza az oxigénellátást, a teljesítményt, az edzés kapacitást és csökkenti a fáradtságérzetet.

– Creatine AAB (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate): az AVPT negyedik kreatin analógja. Csakúgy mint a másik három analóg a Creatine AABTM is egy rendkívül könnyen felszívódó és jól hasznosuló forma. Ellentétben azonban a mátrix többi tagjával a Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate erős antikatabolikus hatással is rendelkezik.

– Di-Creatine Malate: az almasav (Malic Acid) két kreatin molekulával alkotott vegyülete. Az almasavval történő összekapcsolódás fokozza a vízoldékonyságot, a felszívódási hatékonyságot és támogatja az ATP termelést. A jobb oldhatóság pedig csökkenti a gyomor panaszok kockázatát.

– Trimethylglycine (TMG): a TMG gey fontos metil csoport (CH3) donor. A glycocyamine-t egy metil csoporttal ellátva kreatin képződik. Emellett részt vesz a kardiovaszkuláris rizikó faktort jelentő homocisztein szint csökkentésében.

– Glycocyamine: A természetes kreatin szintézis prekurzora.

– Guanidinopropionic Acid: egy kreatin analóg mely fokozza az inzulin érzékenységet, a sejttérfogatot, a kreatin-toleranciát és megnöveli a kreatin hatékonyságát az un. „nem-reagálók” szervezetében.

– Modified Glucose Polymers: a tökéletes tápanyag az izom glikogén raktárainak feltöltéséhez, s így az anaerob edzés energia igényének biztosítássához.

– Sodium Bicarbonate (Effosorb Technology): egy egyedi szállító rendszer mely garantálja a tökéletes oldhatóságot és a gyors felszívódást.

– Cinnulin-PF®: erőteljes antioxidáns hatású, pro-anto-cianidinekben gazdag fahéjkivonat. Fokozza a sejtek inzulin érzékenységét, segíti az optimális vércukor, koleszterin és trigliceridszint elérését.

– Ketoisocaproate Potassium (KIC-K): a leganabolikusabb aminosav a leucin (elágazó láncú aminosav) erősen anti-katabolikus ketoanalógja.

Ener-Tropic XPLOSION!

– L-Tyrosine & L-Tyrosine Alpha-Ketoglutarate (AKG): Egy feltételesen esszenciális aminosav, mely többek közt a katekolaminok (epinephrine, norepinephrine and dopamine) színtézisének prekurzora. A koffein fogyasztás fokozza e katekolaminok elválasztását, így az ideg-izom kapcsolatot, a mentális élességet és javítja a hangulatot. A tirozin kiegészítés segítségével megelőzhető a koffein fogyasztás okozta fokozott katekolamin elválasztás miatti esetleges „kimerülés”.

– Taurine: egy sejttérfogat-növelő aminosav, mely fokozza az inzulin érzékenységet és erőteljes antioxidáns hatásokkal rendelkezik. A taurin segíti az izomzat glukóz felvételét, csökkenti az oxidatív stressz mértékét és növeli a teljesítményt.

– Glucoronolactone: egy antioxidáns mely általános jó-közérzetet biztosít.

– Methylxanthines (Caffeine): a koffein a legelterjedtebb fizikai- és mentális teljesítményfokozó..

– MCTs (Medium Chain Triglycerides)[coconut]: a közepes szénláncú zsírsavak azonnali energiát biztosítanak az edzésekhez.

– Vinca Alkaloids (99% Vinpocetine, 99%Vincamine, 99% Vinburine): a vinca-alkaloidákat a Periwinkle családba tartozó Vinca minor L. örökzöld növényből nyerik. A Vinca alkaloidák erő santioxidáns hatásúak, növelik az agy vérellátását és ATP termelését, így fokozzák a mentális fókuszt és kognitív funkciókat.

Phospho-Electrolíte Replacers:

– Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate: a kreatinnal kapcsolódva maximalizálják a foszfo-kreatin színtézist, így az ATP-, erő és teljesítményszintet.

– Glycerol Hydrating Polymers: kálium-glicerofoszfát, magnézium-glicerofoszfát és glicerin.

– Stearate

Glycerol Hydrating Polymers

– Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate: a glicerin vizet vonz a véráramba, és ott is tartja azt. Ezáltal fokozza az erezettséget és segít fenntartani a hidratáltságot.

Az egyéni tolerancia megállapítása érdekében: az első alkalommal keverj 1 adagolókanál N.O.-XPLODE 2.0-t 1,5-2dl hideg vízben. Várj 30 percet, hogy lásd hogy mennyire tolerálod a terméket. Ha megfelelő, 30 perc után oldj fel újabb 1 adagolókanállal 1,5-2dl hideg vízben, és nézd meg újra hogy mennyire bírod.

Ajánlott adagolás edzés napokon: 30-45 perccel edzés megkezdése előtt fogyassz el 1-3 adagolókanál N.O.-XPLODE 2.0-t 2-5 dl hideg vízben feloldva. Használj 1,5-2dl vizet adagolókanalanként. A maximális eredmény elérése érdekében fogyaszd üres gyomorra (az utolsó étkezéstől számított legalább két óra, vagy egy fehérje-turmix elfogyasztását követő egy óra elteltével)

Ajánlott adagolás pihenőnapokon: fogyassz el 1 adagolókanál N.O.-XPLODE 2.0-t 2-5 dl hideg vízben feloldva éhgyomorra.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

1125 g

Ízek

cherrylime/2-4 nap/, dinnye/2-4nap/, gyümölcspuncs/2-4nap/, Kékmálna, lemon lime/2-4nap/, lemonade/2-4nap/, narancs/2-4nap/, szőlő/2-4nap/, zöldalma/2-4nap/

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét