Now Glucosamine Chondroitin With MSM 90 kapszula

6199 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Mennyiség:

SKU:2352352352. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Now Glucosamine chondroitin with msm A glükozamin, kondroitin és MSM együttesen hozzájárulhatnak az ízületi fájdalmak, gyulladások kezeléséhez, az ízületek, inak, porcok egészséges működéséhez.

Glükozamin

A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. A glükozamin természetes szénhidrát, az ízületek kenőanyagának egyik legfőbb alkotóeleme. Segíti a súrlódásnak kitett ízületek egészséges működését és a porcszövetek újraképződését. Biztosítja a szalagok, kötőszövetek rugalmasságát, csökkenti az ízületi fájdalmakat, a gyulladásokat. A szervezet saját maga nem állítja elő, ezért elengedhetetlen a rendszeres pótlása. Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, túlsúlyosaknak megelőzésként is javasolt a fogyasztása. Megőrzi az ízületek, porcok és inak egészségét. A legtöbb élelmiszer tartalmaz kis mennyiségű glükozamint, de a tengeri eredetű táplálékokban fordul elő a legnagyobb mennyiségben, különösen a kagylókban.

Now Glucosamine-Chondroitin with msm kapszula

A készítmény hatóanyagai segítik a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti állomány található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas rostok és a glükozamin.

A rugalmas rostok térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott szövetféleség vázát alkotja. Ennek a térhálónak az üregeit töltik ki a glükozaminok, az összetett cukor- és fehérjemolekulák. Minden glükozamin molekula 2-3 vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben gyakorlatilag “úszkálnak” a működő sejtek.

A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc elasztikus tulajdonságait.

Alkalmazása: Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánljuk.

Adagonként Napi bevitel% *

  • Energia: 10 cal Szénhidrát 2 g <1%
  • Nátrium 110 mg 5%
  • Kálium (a kálium-klorid) 245 mg-os 7%
  • Glükozamin-szulfát
  • (1500 mg glükózamin-szulfát kálium-Complex) 1,1 g (1,100 mg)†
  • Chondroitin szulfát Nátrium (a szarvasmarha-porc) 1,2 g (1200 mg)†
  • MSM (Methylsuiphonylmethane) 300 mg†

* A 2,000 kalóriás étrend százalékos napi értéke.
† Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők: zselatin (kapszula) és magnézium-sztearát (növényi eredetű). Tartalmaz kagyló (rák, garnéla, homár, rákok) származékot.

Now glucosamine chondroitin with msm Javasolt használat: 3 kapszula naponta étkezés közben, vagy éhgyomorra.

Nem tartalmaz: cukrot, sót, keményítőt, élesztőt, búzát, kukoricát, szóját, tejet, tojást vagy tartósítószert, glutén mentes.

Figyelem: a kagylóra allergiás betegek ne használják ezt a terméket.

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét