AKCIÓ

Peak Delicious Whey 1000g

8899 Ft 7649 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3napGyors felszívódású és speciálisan összeállított tejsavó fehérje formula, mely kielégíti a legmagasabb igényeket. Nagyon finom és krémes!.

 • x Választás törlése
SKU:210029. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Minden egyes Vitamins tabletta 28 féle vitamint, ásványi anyagot, és nyomelemet juttat a szervezetbe, melyek számára nélkülözhetetlenek.

Delicious Muscle Building Whey

 • Ultraszûrt és keresztszûrt (CMF) whey protein
 • Több mint 85%-os fehérjetartalom
 • Nem denaturált whey koncentrátum és 35%-ban whey izolátum.
 • Enzimek (papain, bromelain és laktáz)
 • Krémes izû és ASZPARTAM mentes
 • Szinte nulla szénhidrát, és zsírtartalmú
 • 27% BCAA, 52% EAA és 15% leucin
 • Különbözõ növekedési faktorok

A Delicious Muscle Building Whey Protein rövid leírása:

A Delicious Muscle Building Whey Protein ultra gyors felszívódású és speciálisan összeállított whey protein formula, mely kielégíti a legmagasabb igényeket, és képes az elérhetõ maximális eredményességet produkálni a zsírmentes izomzat felépítésének folyamatában. Külön említést érdemel kiemelten finom krémes, milk-shake íze!

E termék megalkotásának a koncepciója, a testépítõk számára köztudottan kedvezõ hatású és ízletes tejsavó fehérje megalkotása, amelyben a magas hatásfok, és a finom íz egyesül, mely az orosz elit testépítõ körökben alapelvárás egy tejsavó fehérjétõl.

Akár Ön hobbisportoló akár top-atléta, akár Ön szereti a finom proteinporokat, vagy nem számít az íz, csak a hatékonyság – minden esetben a tökéletes választás a Delicious Muscle Building Whey Protein a Peak International-tól!

Elõnyei más whey proteinekkel szemben röviden:

 • maximális íz és izomzatépítõ hatás egyszerre!
 • maximális fehérjetartalom
 • magas whey protein izolátum tartalom
 • hozzáadott, extra l-leucin (BCAA)
 • hozzáadott extra emésztõenzimek
 • bioaktív proteinpor
 • maximális növekedést eredményez

A Delicious Muscle Building Protein különösen könnyen felszívódó bioaktív protein struktúrával (mikrofrakciók) rendelkezik, tehát a növekedési faktorokat nem denaturált formában tartalmazza.

Magas BCAA, illetve leucin és glutamin tartalmú, tehát az izomzat fejlõdéséhez tökéletes, de kiemelést érdemel alfa-laktalbumin, beta-laktoglobulin, laktoferrin, immunglobulin, laktoperoxidáz és glykomakropeptid tartalma, melyek a sejtek növekedését igen meggyorsítják.

Az emésztõenzimek, a bromelain és a papain tartalma a legjobb létezõ enzimek, melyek a fehérjék, aminosavak és peptidek felszívódását elõsegítik.

A laktáz elõsegíti a könnyû emészthetõséget.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT

Keverjen el 30 gr Delicious Muscle Building Whey-t kb. 300 ml sovány tejben vagy vízben. A maximális eredmény elérése érdekében, számolja ki fehérjeszükségletét, és igyon meg 1-4 turmixot naponta.

Tipp:

Turmixgépben elkészített Delicious Muscle Building Whey Protein még finomabb.

A Delicious Muscle Building Whey Protein megalkotásának története:

A Delicious Muscle Building Whey Protein koncepciója az volt, hogy létrehozzunk egy whey proteint az elit sportolók számára.

Ez a whey protein olyan jó ízû, mint egy milk-shake, azonban extrém magas biológiai értékû, és a legnagyobb izomzati növekedést képes elérni. Továbbá ez a fehérje, nem denaturált, amely azt jelenti, hogy minden növekedési anyagot tartalmaz, biológiailag aktív formában.

A táplálék kiegészítõ piacon megszámlálhatatlan féle és fajta whey protein található meg, de növekszik az igény az extrém magas minõségû, kitûnõ alapanyagú termékek iránt. A legtöbb whey protein termék, akár rossz, akár jó minõségû – jó ízû, azonban ez legtöbbször a hozzáadott cukor, maltodextrin vagy/és silány minõségû whey-alapanyag tartalma miatt van így. Ezek rengeteg szénhidrátot, és zsírt tartalmaznak, melyek a diétát tönkreteszik, illetve a sportolók eredményességét hátráltatják, nem beszélve arról, hogy a pénztárcájukat apasztják.

A szénhidrát, és egyéb adalékokat tartalmazó, whey táplálék kiegészítõk, sok országban kelendõbbek, azonban a profik tudják, hogy a leghatékonyabb, és magas fehérjetartalmú koncentrátumok, egészen magas minõséget tudnak képviselni, azonban az ízük a minõség javulásával romlik. A leghatékonyabb, extrém termékek nem igazán jó ízûek.

Most ezt az ellentétet megpróbáljuk feloldani, a legújabb élelmiszertechnológiai eljárásokat bevetve. Az intenzív fejlesztéseknek köszönhetõen a Delicious Muscle Building Whey Protein elõállítási koncepciója a következõ volt:

„A Peak Performance Products vezetésével, kooperációban szakszerû élelmiszervegyészeivel, a whey-szektor legjobb alapanyag beszállítóival, Moszkva neves cukrászával, és természetesen a Peak elengedhetetlen gyártási know-how –jával létrehozni egy álom finom whey proteint, mely ugyanakkor a zsírmentes izomtömeg építésében a maximális hatásosságot eredményez. „

A Delicious Muscle Building Whey Proteins funkcionalitása:

A Delicious Muscle Building Whey Protein nagy részben, 35%-ban keresztszûrt és ultra stûrt whey protein izolátumot tartalmaz és magas értékû keresztszûrt és ultra szûrt whey protein koncentrátumot tartalmaz. További anabolikus fokozó a hozzáadott l-leucin, melynek folytán egy 85% fehérje tartalmú, 27% BCAA és 52%EAA (esszenciális aminosav) proteinport kapunk, mely az izomzatba ultra gyorsan bekerül, és az izomsejtek növekedését táplálja.

A Delicious Muscle Building Whey Protein-ben a kíméletes gyártási eljárásoknak köszönhetõen, megmaradnak a bioaktív fehérjestruktúrák, a mikrofrakciók, melyek gyakorlatilag az izomzat anabolikus reakciójának létrejöttéhez szükségesek. Ezek a mikrofrakciók csak a nem denaturált fehérjékben vannak jelen. A Delicious Muscle Building Whey Protein a nagy mennyiségû glutamin, BCAA és leucin tartalma mellett, további növekedési faktorokat is tartalmaz, mint a beta-laktoglobulin, alfa-laktalbumin, glycomakropeptidek, immunoglobulin G, laktoferrin, laktoperoxidase – tehát minden létezõ, fontos tényezõ, mely a maximális izomzati növekedéshez szükséges.

Extra, hozzáadott emésztõenzimeket, papaint és bromelaint is tartalmaz, melyek javítják az endogén, összetett proteinek, peptidek, és aminosavak biológiai értékét, megkönnyítik azok felszívódását a bélrendszerbõl, így azok gyorsabban jutnak a véráramba. A tejbontó enzim, a laktáz tartalom, a Delicious Muscle Building Whey Proteint egy kivételes proteinporrá teszi!

A Delicious Muscle Building Whey Protein végez a kompromisszumok megkötésével – maximális íz, és maximális hatékonyság egy protein porban!

 

 

 

További információk

Kiszerelés

1000g

Íz

Dupla Csoki, eper, Kókusz, Marcipán, Nut Mix delux, Semleges, tejcsoki, Tejszínes süti, Trópusi Puncs, vanília, snowball

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét