plutonium_6

Peak Plutonium 1000g

17500 Ft

A PLUTONIUM , a pre-workout formula – most még extrémebb, minden idők legkeményebb edzéseit végezheti el a Plutonium segitségével!

Várható kézbesitése 24, April 2018
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:209. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A PLUTONIUM garantálja az ultrabrutális izompumpálást, és az izmok maximális teljesítőképességét, iszonyatos energiaszint, erős thermogenézis, és embertelen erő jelentkezik a Plutonium alkalmazásakor.

A PLUTONIUM az izomzatot valósággal elárasztja a több mint 100 féle anabolikus építő és tápanyagaival! Alexey Lesukov is használja!

A Peak International Plutonium termék információi:

A Plutonium a Detonatort övező kutatás során született meg, és a formulát tovább erősítettük. A Detonatort eredetileg, mint elit táplálék kiegészítőt, az orosz piacra terveztük, tehát tartalmaznia kellett az összes eddigi amerikai és európai edzés előtti formulák összetevőit. Nagyszabású tesztelési akciót indítottunk tehát hardcore atléták között, melynek során egy forradalmian új, és páratlanul hatékony, speciális prototípust próbáltak ki a versenyzők. Eme fejlesztés mot következő lépése a Plutonium:

• T.N.T. ROBBANÉKONYSÁG ERőSÍTőK : Minden arginin vegyületet, és arginin elő anyagot, citrullint, citrullin malat -ot, norvallin-t, quercetin-t, ornithin-t, lysin-t, Ginko Biloba -t és rutin-t juttat a szervezetbe a Plutonium melyek az erek tágítását a maximumig fokozzák. Ezután valójában nyitva az út, hogy az anabol tápanyagok valósággal benyomódjanak a sejtekbe, ezzel okozva a brutális izompumpálást, mely a “felrobbanás” érzését adja.

• CREA-X-PLOSION FAKTOR: 15 féle creatin formulát és további creatin-támogató vegyületeket tartalmaz, melyek együttvéve masszívan betöltik az izmokat. Ezért képesek az izomsejtek ebben az állapotban a legnagyobb megnyúlásra, mely a legpotenciálisabb növekedést és erőfejlődést vonja maga után. Az izmok ilyen módon való feltöltése creatinnal, drámai izom és erőszint növekedést eredményez, miközben az izompumpálás gyakorlatilag az egekbe szökik.

• NANO-ATOMIZITÁLT ANABOLIKUS ROBBANÓANYAG A BCAA-összetett kötésű vegyületek (etil észter, malate, alfa-ketoglutarát és N-acetil BCAA-k) szavatolják a BCAA-felszívódás olyan mértékét, és gyorsaságát, melynek során a véráramból az anabol és anti-katabol aminosavak kiugró mennyiségben kerülnek az izomsejtek közötti térbe.

• ENERGIKUS SOKK HULLÁM A hatóanyagok egymással szinergizmusban (egymást erősítik) állnak, tehát egymás hatását felerősítve stimulál és energizál a koffein, taurin-alfa-ketoglutarát és a mikronizált taurin. A glukuronolakton, riboz, HMB, guarana, gyömbér, ginseng, TMG, MCT és a und waxy-kukorica keményítő fokozza az energiaszintet és ez az összetett pörgető és tápanyag formula valóságos nyomóhullámmá fokozza az éberséget. A Plutoniummal csak egy cél jár az agyadban – nekigyürkőzni a súlynak, és “felrobbanni”.

• TERMOGÉN FIRESTARTER: A Plutonium koffein, zöldtea és gyömbér tartalmú, valamint van még benne carnitin három féle kötésben (ALCAR, GPLC és carnitin-tartrát), kétféle tyrosin vegyületet, capsaicint, szinefrint, fehérfűzfa kérget, cholin-bitartrátot és inositolt. Ezek a zsírégetők a test zsírégető-motorait olyan magas fordulatszámon tartják, hogy ez által az erőszint valósággal emberfelettivé válik!

• ANABOLIKUS HORMON STACK (tesztoszteron, HGH, IGF-1, inzulin): A Plutonium anabolikus összetevőit a steroidal saponinok Tribulus Terrestris kivonatból, Maca, fenugreek, az MHCP (fahéj), HCA, 4-hidroxi-izoleucin és a glicin teszi ki, melyek a lehetséges maximumra turbózzák fel a növekedési faktorokat a szervezetben. Különösen a tesztoszteron, a növekedési hormon (HGH), IGF-1 és az inzulin háztartás optimalizálódik a Plutonium hatóanyagai által, melyekkel acélkemény izmokat tud felépíteni!

• RADIKÁLIS PUSZTITÓK: A Plutonium ergogén (teljesítményfokozó) részét a legpotenciálisabb antioxidánsok, mint az alfa liponsav, az EGCG zöldteából, az OPC szőlőmag kivonatból, a cisztein (NAC), carnosin alkotják. Ezek az erős antioxidánsok semlegesítik a testünket folyamatosan bombázó szabad gyököket, így segítve a szervezetet, hogy az izom és erőnövekedésre ’koncentráljon’.

• RESURRECTION ACTIVATOR

A Plutoniummal Ön képes lesz brutális, kemény edzések végrehajtására, mely valóságos fizikai sokk a szervezet számára. Ezért a következő hasonlóan kemény edzés már nem fog ugyanazzal az intenzitással zajlani, vagy még keményebben, amennyiben nem tölti fel a szervezetét multikomplex tápanyagokkal. Ahhoz hogy a következő edzés is ugyanolyan erős legyen, a Plutonium Beta Alanin -t, Glutamin Alpha-Ketoglutaratot, N-Acetyl-L-Glutamint, L-Alanyl-L-Glutamint, L-Glutamint és további adaptogéneket szállít.

• ELECTROLITOK ÉS A SZÁLLíTÓ KOMPLEX: Az edzések során a Plutoniummal úgy fog izzadni, mint még soha addig. Ezért a mikro tápanyagok fokozott pótlása a szervezet számára és az optimális izomnövekedéshez alapvető fontosságú. Ezért a Plutoniumot úgy alkottuk meg, hogy ehhez minden szükséges anyagot bejuttasson a testbe. Szintén fontos, hogy a Plutonium minden ismert asszimiláció-erősítő (felszívódás), anabol és anti-katabol növekedési tápanyagot tartalmaz, melyek a Plutonium összetevőit valósággal az izomsejtekbe préselik.

A Plutoniummal egy új időszak kezdődött – csak egy cél lebeg a szemed előtt: nekiesni a vasnak, és felrobbanni!

Ajánlott adagolás a Plutoniumhoz:

A súlyok megtámadása előtt 30 perccel igya meg a Plutoniumot. Keverjen el 38 g (kb 2,5 csapott normál evőkanál) port kb 400 ml hideg vízben, és vegyen be 2 db kapszulát. AZ AJÁNLOTT ADAGOLÁST SEMMILYEN ESETBEN NE LÉPJE TÚL! A Plutoniumr dobozában lévő mÚanyag adagolókanálon osztások találhatóak – 30 g, 20 g, 10 g, és 5g. A 20 g-os osztásig kétszer töltsék fel adagoláskor ezt a mÚanyag kanalat.

 

AZ AJÁNLOTT ADAGOLÁST SEMMILYEN ESETBEN NE LÉPJE TÚL

Figyelmeztetés:

A Plutonium extrém erős! Kezdők vagy érzékeny személyek kezdjenek csak fél adaggal (19g por 200 ml vizben és 1 db kapszula) majd a dózist lassan emelhetik. Ha tiszteli a Plutoniumot erős hatékonyságát, akkor tudják majd alkalmazni érzékenyebb sportolók is.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

950g+50 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét