pro-antium_5.6lb_ss

Ronnie Pro Antium 2150g

11100 Ft


A PRO ™-ANTIUM finom, lágy, és ami a legfontosabb … ERŐS!

Várható kézbesitése 23, February 2018
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:006766870. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A testépítők táplálkozásának egyetlen kulcsfontosságú eleme van…A FEHÉRJE! Mivel már több mint 20 éves versenyzői tapasztalattal rendelkezem, 8 Mr. Olympia címet nyertem, tudok egy-két dolgot fehérje kiegészítőkről. A PRO-ANTIUM ™ formula kialakításakor egy célt tartottunk szem előtt: hogy a legmagasabb minőségű és egyben a legkoncentráltabb fehérjét hozzuk létre! Ha az olvasásban eddig jutottál, valószínűleg már rájöttél, hogy 29 gramm percíz összetételű fehérje adagonként baromi komoly! Talán feltűnt, hogy 29 gramm fehérje valamivel több az átlagnál… én sem vagyok átlagos testépítő és te sem szabvány-eredményekre vágysz! Itt az ideje, hogy valaki szakítson a hagyományokkal, megalkossa az extra fehérjetartalommal rendelkező formulát azok számára, akiknek szükségük van rá.
A testépítő- és fitness versenyzőknek minden gramm protein számít, és ennek az igénynek megfelelni rendkívül költséges. Hidd el, senki sem tudja ezt nálam jobban! A PRO ™-ANTIUM ezeknek a sportolóknak készült.
Világszínvonalú versenyzőként nem várhatom el, hogy a sportolók azt válasszák, amit jómagam nem fogyasztanék – a 29 grammot biztosító legmagasabb minőségű fehérje az én választásom!

A PRO ™-ANTIUM finom, lágy, és ami a legfontosabb … ERŐS! Válaszd a PRO ™-ANTIUM fehérjét: Ha minden gramm számít.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

2150g

Íz

Csoki, eper

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét