SAN Estrodex 90 kapszula

7835 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Mennyiség:

SKU:23456777. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

SAN ESTRODEX Adagolás:egyél be 3 kapszulát naponta 2-3-szor étkezések közben. Javasoljuk, hogy 3-4 héttel a ciklus vége előtt is fogyaszd az Estrodex kapszulát, hogy csökkentsd az ösztrogén felhalmozódását.


A SAN Estrodex egy új, forradalmi szer, mely az anabolikus környezet optimalizálására és segítésére képes az ösztrogénszint csökkentése és a tesztoszteronszint növelése által. Ezt az exkluzív szert a SAN vezető szakemberei fejlesztették ki. Agresszívan győzedelmeskedik a megnövekedett ösztrogénszint felett, amely gyakori kísérőjelensége az erős szteroid, prohormon és proszteroid ciklusoknak.

Végül az SAN Estrodex-szel lehetővé válik a megnövelt tesztoszteronszintből származó anabolikus előnyök olyan jellegű kihasználása, amely megelőzi az általában a test megnövekedett ösztrogénszintjével együttjáró negatív mellékhatásokat, mint a gynecomastia, a vízvisszatartás és testzsír felhalmozódás. A SAN Estrodex speciális mennyiségű csalánt, Diindol-metánt (DIM), 3,5,4′ -trihidroxi-transz-stilbenét és kalcium D-Glukarátot tartalmaz. Ezek az összetevők együtt szinergikus módon megakadályozzák, hogy a tesztoszteron ösztrogénné alakuljon.

A SAN Estrodex képes aktív ösztrogént inaktív ösztrogén metabolitokká is alakítani úgy, hogy blokkolja az ösztorgént a mindenkori ösztrogén receptor helyén a férfiak mellszövetében, és felszabadítja a test fölösleges ösztrogénjeit. Ami még fontosabb: a csalán egy olyan új, nyugati gyógyfű, mely bizonyítottan szabályozza az SHBG szintjét (nemi hormon-megkötő globulint), és ennek következtében elősegíti a testben a fokozott SZABAD tesztoszteronszint kialakulását.

 

 

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét